peki ödeme yaptın mı nasıl yol izleyeceksiniz tekrardan bişey dediler miGarip bende anlamadım, yeniden test yaptırıcam bi yanlışlık oldu belki dedim. Kabul etmyoruz ikinci testi dediler♀
Şişli memorialdeyim ben. İptal ettiler tedaviyi, ikinci test yaptırmamıda kabul etmediler
15.500 şuandaBende o hastahaneyi çok istedim oranın laboratuvarı çok iyiymiş kuzenlerimin çocukları orada oldu ikisinindi ilk denemesinde ne kadar orası şuanda ?
dualarımız seninle inşallah hayırlı evlatların olur inşallahKızlar transfere giriyorum lütfen dua edin
5.000 tl ödemiştik. Onu geri veremeyiz yeniden tedaviye başlayınca onuda yeniden vereceksiniz dediler. İlaçlarla falan nerden baksan 10.000 tl zarardayızpeki ödeme yaptın mı nasıl yol izleyeceksiniz tekrardan bişey dediler mi
Kızlar transfere giriyorum lütfen dua edin
Dualarımız seninle canım herşey gönlünce olsun hayırla afiyetle müjdeli haberlerini bekliyoruzKızlar transfere giriyorum lütfen dua edin
İğnelerle birliktemi bu fiyat acaba15.500 şuanda
15.500 şuanda
benim hastahane özel istinye liv bahçeşehir bende ilk 3 bin verdim ve ilaçlar verdim 3 bin birde tahliller derken 2 bin ,8 binde biz verdik ama dün ben kontrole gittim yeniden başlayacağız tarzı 3 bin tl yandı demediler bakalım bende sessizliğimi koruyorum süpriz yaparlar mı göreceğiz5.000 tl ödemiştik. Onu geri veremeyiz yeniden tedaviye başlayınca onuda yeniden vereceksiniz dediler. İlaçlarla falan nerden baksan 10.000 tl zarardayız
yok hastahanenin tüp bebek fiyatı iğneler hariç benceİğnelerle birliktemi bu fiyat acaba
Iyi gecti evet biraz sıkışık olmaniz gerekiyor ama 10 dakika sonra hepsi gececek diye kendi kendimi avuttumNasıl geçti canım şuan ondan tedirgin oldum idrara sıkışık giriliyormuş biraz zorlar gibime geliyor merak ettim
5.000 tl ödemiştik. Onu geri veremeyiz yeniden tedaviye başlayınca onuda yeniden vereceksiniz dediler. İlaçlarla falan nerden baksan 10.000 tl zarardayız
çoğu tedavi merkezi yumurta toplamaya kadar para istemiyormuş bizim hastahaneler önden aldı15.500 şuanda
corona olup burada yumurtasını toplatan da oldu bence hastahane prosedürü ile ilgili bir durumBende aynısını yaşadım pazar toplama olacaktı testim pozitif çıktı iptal oldu
dualarımız seninleKızlar transfere giriyorum lütfen dua edin
ay pozitif maşallah nasıl belli nasıl mutluluk inşallah bizde görürüz çift çizgileriMerhaba kızlar yıllardır sizi takip ediyorum okuyorum 3 yıllık evliyiz eşimde de bende bir sıkıntı yok ama çocuğumuz olmadı. Tüp bebek yapmaya karar verdik 5. Gün embryosu konuldu ve maalesef dış gebelik oldu. 1 hafta önce dondurulmuş 5. Ve 3. Gün embryosu konuldu tekrar bugün transferden sonra 5. Gün test yapmayacağım dedim ama dayanamadım ve yaptım. Sonucu ekledim. Rabbim inşallah sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı nasip eder
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizler de için deay pozitif maşallah nasıl belli nasıl mutluluk inşallah bizde görürüz çift çizgileri
amin inşMerhaba kızlar yıllardır sizi takip ediyorum okuyorum 3 yıllık evliyiz eşimde de bende bir sıkıntı yok ama çocuğumuz olmadı. Tüp bebek yapmaya karar verdik 5. Gün embryosu konuldu ve maalesef dış gebelik oldu. 1 hafta önce dondurulmuş 5. Ve 3. Gün embryosu konuldu tekrar bugün transferden sonra 5. Gün test yapmayacağım dedim ama dayanamadım ve yaptım. Sonucu ekledim. Rabbim inşallah sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?