Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio

Öyle şey mı olur ya. Doktor saçmalamıs. Allah var ya mucize var. Olacak arkadaşım canını sıkma sağlıkla olacak. Bıraz kafanı topla ınsallah olacak hepımızın kucağında bebişler

Vardır bir hayır canım sakın üzülme rabbim çok daha hayırlsını versin bi dahaki tedavinde Amin

Benimde bugün 5 toplandı 4 ü kalmış sonrasında yarın döllenenleri söyleyeceğiz dediler bakalım duayla merakla sabırla bekliyoruz hayırlı haberleri

Benimde bugün 5 toplandı 4 ü kalmış yarın döllenenleri söyleyeceğiz dediler bakalım duayla merakla sabırla bekliyoruz hayırlı haberleri

Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
Canım polen arı sütü bal karışımı al ye yumurtalara acayip faydası oluyor ben Besttem diye bir markanın ayrıca dabgam adlı takviyesini kullandım bu süreçte doktorum yaşıma göre çok kaliteli yumurtalar olduğunu söyledi sırrı bu arı sütü bal polen + dabgam

Kızlar bana bir poşet ilaç verdi doktor ömrümde bu kadar çok ilaç almamıştım herkesin öylemi acaba yumurta toplama işleminden transfer işlemine kadar birde progestan diye bir tablet verdi günde 3 kez vajinadan atılacak denildi varmı böyle yapan acaba

Bende aynısını yaşadım pazar toplama olacaktı testim pozitif çıktı iptal oldu

Ah aynı kaderi yaşamışız. Pazar toplama olacaktı covid pozitif çıktı iptal oldu 2 ay sonraymış bidaha öyle dediler

Bana da progestan verdi evet günde 3 kere 8 saatte bir alıyorum saatine dikkat ediyorum bence sende öyle yapmalısın, onun dışında duphaston, agrı kesici antibiyotik ve folikasit verdi, benimkiler bu kadar..

Ah aynı kaderi yaşamışız. Pazar toplama olacaktı covid pozitif çıktı iptal oldu 2 ay sonraymış bidaha öyle dediler
Ne saçma ya neye göre yapıyorlar yada yapmıyorlar anlamıyorum, covid olan kötü değilse niye iptal ki bence kendilerini koruyorlar:))) yoksa hastalığı hafif geçiriyorsa yumurtaları etkilediğini ben düşünmüyorum.. Benim ki iptal etmemişti...

Garip bende anlamadım, yeniden test yaptırıcam bi yanlışlık oldu belki dedim. Kabul etmyoruz ikinci testi dediler‍♀
sen hangi hastahane neredesin ne dediler
Şişli memorialdeyim ben. İptal ettiler tedaviyi, ikinci test yaptırmamıda kabul etmediler

Evet banada vermişti transfer öncesi günce 3 kez atıyprdum birer tane. Transferden sonra 2 şer 2 şer atmayaa başladım. Transfer öncesi rahmin kalınlaşsın diye kullandırıyorlar sonrasında ise tutunması için

Garip bende anlamadım, yeniden test yaptırıcam bi yanlışlık oldu belki dedim. Kabul etmyoruz ikinci testi dediler‍♀

Şişli memorialdeyim ben. İptal ettiler tedaviyi, ikinci test yaptırmamıda kabul etmediler
Bende o hastahaneyi çok istedim oranın laboratuvarı çok iyiymiş kuzenlerimin çocukları orada oldu ikisinindi ilk denemesinde ne kadar orası şuanda ?

Doktorum bana dediki ne ameliyatları iptal ediyorlar hastahane kabul etmiyormuş anlamadım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…