Doktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
NedenTransfer olanlar ve olacak bayanlar çamaşır suyu ve kimyasallardan uzak durun. Bu bilgi de burada kalsın.
Vardır bir hayır canım sakın üzülme rabbim çok daha hayırlsını versin bi dahaki tedavinde AminMaşallah süper Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zorlu bir süreç..Benim tedavim yarım kaldı toplama yapılamadı covid olduğum için şu anda hala atılmayı bekleyen foliküller var o yüzden gelecek aya kaldı nasip.
Benimde bugün 5 toplandı 4 ü kalmış sonrasında yarın döllenenleri söyleyeceğiz dediler bakalım duayla merakla sabırla bekliyoruz hayırlı haberleriEvet taze,bilmiyorum ki tam olarak 3. Gün 5. Gün embriyosu ne demek:))) p tesi günü opu oldum salı aradılar 5 yumurtadan 4 ü döllendi perşembe arıcaz dediler, dün de işte gayet iyi gidiyorlar hala 4 embriyo, ctrsi transfere gel dediler. Bu iyi birşey mi onu da tam bilemiyorum, bu gün embriyolarım hala 4 ve iyi mi onu da bilmiyorum
Benimde bugün 5 toplandı 4 ü kalmış yarın döllenenleri söyleyeceğiz dediler bakalım duayla merakla sabırla bekliyoruz hayırlı haberleriEvet taze,bilmiyorum ki tam olarak 3. Gün 5. Gün embriyosu ne demek:))) p tesi günü opu oldum salı aradılar 5 yumurtadan 4 ü döllendi perşembe arıcaz dediler, dün de işte gayet iyi gidiyorlar hala 4 embriyo, ctrsi transfere gel dediler. Bu iyi birşey mi onu da tam bilemiyorum, bu gün embriyolarım hala 4 ve iyi mi onu da bilmiyorum
Canım polen arı sütü bal karışımı al ye yumurtalara acayip faydası oluyor ben Besttem diye bir markanın ayrıca dabgam adlı takviyesini kullandım bu süreçte doktorum yaşıma göre çok kaliteli yumurtalar olduğunu söyledi sırrı bu arı sütü bal polen + dabgamDoktor benim için diyorki yaşına göre yumurtaların kötü yanı amh FSH herşey iyi herşey ama yumurtaların boş çıkması kalite yok diyo bunun içinde yapacak bişey yok dio
Benimde dün sabah yapıldı sağlıkla afiyetle geçsin arkadaşım güzel heyecanlar bunlarAy bende sabah 9 da gidicem heycanlıyım
Nasıl geçti canım şuan ondan tedirgin oldum idrara sıkışık giriliyormuş biraz zorlar gibime geliyor merak ettimBugun transfer gerceklesti benim, umarim guzel haberlerimizi buradan paylasiriz
Arı sütü bal polen karışımı birde dabgam adlı bir takviye kullandım canım tavsiye ederimMesela ne kkullandin bilgi verirmisin
Bende aynısını yaşadım pazar toplama olacaktı testim pozitif çıktı iptal olduBende haziran 2021 de açık miyom ameliyatı oldum 3 ay perhizi vardı eylülden aralığa kadar normal yolla denedik olmadı aralıkta tüp bebek için başladık opu günü karar verildi testleri verdim covidden dolayı iptal oldu inşallah senin süreç kolayca geçer
Maşallah süper Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın zorlu bir süreç..Benim tedavim yarım kaldı toplama yapılamadı covid olduğum için şu anda hala atılmayı bekleyen foliküller var o yüzden gelecek aya kaldı nasip.
Bana da progestan verdi evet günde 3 kere 8 saatte bir alıyorum saatine dikkat ediyorum bence sende öyle yapmalısın, onun dışında duphaston, agrı kesici antibiyotik ve folikasit verdi, benimkiler bu kadar..Kızlar bana bir poşet ilaç verdi doktor ömrümde bu kadar çok ilaç almamıştım herkesin öylemi acaba yumurta toplama işleminden transfer işlemine kadar birde progestan diye bir tablet verdi günde 3 kez vajinadan atılacak denildi varmı böyle yapan acaba
Ne saçma ya neye göre yapıyorlar yada yapmıyorlar anlamıyorum, covid olan kötü değilse niye iptal kiAh aynı kaderi yaşamışız. Pazar toplama olacaktı covid pozitif çıktı iptal oldu2 ay sonraymış bidaha öyle dediler
sen hangi hastahane neredesin ne dedilerBende aynısını yaşadım pazar toplama olacaktı testim pozitif çıktı iptal oldu
Garip bende anlamadım, yeniden test yaptırıcam bi yanlışlık oldu belki dedim. Kabul etmyoruz ikinci testi dedilerNe saçma ya neye göre yapıyorlar yada yapmıyorlar anlamıyorum, covid olan kötü değilse niye iptal kibence kendilerini koruyorlar:))) yoksa hastalığı hafif geçiriyorsa yumurtaları etkilediğini ben düşünmüyorum.. Benim ki iptal etmemişti...
Şişli memorialdeyim ben. İptal ettiler tedaviyi, ikinci test yaptırmamıda kabul etmedilersen hangi hastahane neredesin ne dediler
Evet banada vermişti transfer öncesi günce 3 kez atıyprdum birer tane. Transferden sonra 2 şer 2 şer atmayaa başladım. Transfer öncesi rahmin kalınlaşsın diye kullandırıyorlar sonrasında ise tutunması içinKızlar bana bir poşet ilaç verdi doktor ömrümde bu kadar çok ilaç almamıştım herkesin öylemi acaba yumurta toplama işleminden transfer işlemine kadar birde progestan diye bir tablet verdi günde 3 kez vajinadan atılacak denildi varmı böyle yapan acaba
Bende o hastahaneyi çok istedim oranın laboratuvarı çok iyiymiş kuzenlerimin çocukları orada oldu ikisinindi ilk denemesinde ne kadar orası şuanda ?Garip bende anlamadım, yeniden test yaptırıcam bi yanlışlık oldu belki dedim. Kabul etmyoruz ikinci testi dediler♀
Şişli memorialdeyim ben. İptal ettiler tedaviyi, ikinci test yaptırmamıda kabul etmediler
Doktorum bana dediki ne ameliyatları iptal ediyorlar hastahane kabul etmiyormuş anlamadım ben deNe saçma ya neye göre yapıyorlar yada yapmıyorlar anlamıyorum, covid olan kötü değilse niye iptal kibence kendilerini koruyorlar:))) yoksa hastalığı hafif geçiriyorsa yumurtaları etkilediğini ben düşünmüyorum.. Benim ki iptal etmemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?