- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
BİRŞEY MERAK ETTİM .Sizin yumurta sayınıza ve boyutlarınıza göre değişiyor. Ama genelde 17-20 mm arası olunca vuruyorlar.
Benin en büyük yumurtam 21 mm iken çok fazla 15 mm yumurtam vardı. 1 gün daha ilaç verip sonra çatlatma iğnesi vurdum. Herhalde onlarda 17 mm oldular. Yumurta toplama günüde 18.5-20 mm arası olmuştur. En büyüğüne göre düşünmeyin yani...
Doktorun yumurtalardan sayı olarak hedefi de değişebiliyor. Benim sağ yumurtalığım yavaş geliştiği için 12 gün gonal-f kullandım. 13.gün çatlatma iğnesi 15.gün opu oldum.
Bu kadar uzun kullanan okumadım. Ama doktorunuz biliyordur en iyisini :)
Benim bu ay tüp bebek olayını yapmayacağım beynen ruhen yıkıldım çok hazırlamıştım kendimi test pozitif cıkınca iptal olunca baya üzüldüm birde halen covid in etkileri adet 1 hafta önce geldi doktorda illaki gel bakalım dedi yarına gideceğim aldım randevuYok canım benim adet kanamasına döndü doktorum muayene etti normal adet dedi ama hala bekleyen foliküller var o yüzden diğer adetinde gel dedi. Ama benimde başta öyle başladı sızıntı gibi sonra normal adete döndü
Çok saol canim Allah sizden razı olsun sanada güzelce tutunsun evet kalite kötü olan ama tutunan bende çok duydumHiiiç umudunu kaybetme genelde çok yumurtası olanlarda çok az sayıda çıkıyor verimli olanlar. Bize 1 tane lazım 1 tane güzel yumurta bile olsa yeter Allahın izniyle. O bir tane yumurta yeri gelir can olur. Banada dün transfer oldu kalitesiz dedi ama yinede deneyelim dedi. Bazı kalitesiz dediklermiz rahimde canlanabiliyor dedi öyle düşün sabret tatlış
Yok ebatiyla ilgili bişey demedi zaten narkozluydum anlamadimCANIM SONRADAN OLUŞABİLİYOR KULLANDIGIMIZ İĞNELER YAPABİLİYOR EN DOĞRUYU DOKTORUN BİLİR YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMİYORUM AMA KORKULCAK BİŞE DEĞİL EBATLARIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİLERMİ
5 topladı ama iyi değil dedi
Canım benim moralini gereksiz yere bozmuşsun, bize lazım olan 1 tane o da kısmetimizde varsa zaten olacaktır... benim de 8 folikülden 5 yumurta çıkmıştı 4 ü döllenmişti , cumartesi transferimiz var inşallah herşey yolunda gider, müslümanın Müslümana duası kabul olurmuş, her kim mesajımı okuyorsa çifter çifter ver yarabbim20 folikül vardı toplamada neredeyse hiç
Doktora dedim catlamismi yani ne olmuş dedim yok dedi rahimde sıvı yoktu catlama değil dedi
Hep diyordum vitamin kullandım falan tamm folikül iyiydi ama sonuç bide 5.güne gitmesi var ne yaparız bilmiyorm maddi olarak bittik
Daha dünya vaktin var ohooo neler olur neler, mm leri de gayet güzel şuanlık benceBİRŞEY MERAK ETTİM .
BENIMDE BUGUN REGL PERİYODUNUN 11.GÜNÜ VE 12 MM - 13,5 MM - 15 MM YARIN TEKRAR KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTOR.
YA PAZAR YADA PAZARTESİ OPU YAPARIZ DEDİ ?
SİZCE BÜYÜRLER Mİ?
Selam herkese! Bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 6mm olmuş, 2ydi 3 gün önceşükür
Yok ebatiyla ilgili bişey demedi zaten narkozluydum anlamadim
3 yumurta mı var?BİRŞEY MERAK ETTİM .
BENIMDE BUGUN REGL PERİYODUNUN 11.GÜNÜ VE 12 MM - 13,5 MM - 15 MM YARIN TEKRAR KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTOR.
YA PAZAR YADA PAZARTESİ OPU YAPARIZ DEDİ ?
SİZCE BÜYÜRLER Mİ?
YARIN YINE MUAYENE EDECEKDaha dünya vaktin var ohooo neler olur neler, mm leri de gayet güzel şuanlık bence
EVET SADECE 33 yumurta mı var?
Ne güzel maşallah ne şanslısın kimisi çok yıpranıyor kimisi de Allah pat diye veriyor nasıl büyük şans gönlünüze göre olmuşMerhaba kızlar inşallah gğzel pozitif sonuçlar alırsınız bende ikinci tüp bebekte pozitif gördüm çok şükür 5.6.7. Günler idrar testi yaptım sildikten koyulaştı sonda kan tahlili yaptım .
Çok yıpratıcı maddi manevi umarım herkesin tutar
Amh düşük olanlarda klomen tedavisi prp uygulanıyor. Düşük doz meriofert veya gonal-f kullanılıyor..EVET SADECE 3BENIM AMH 0,22 BU SEEBEPLE SADECE EN FAZLA 3 YUMURTA GELISIYOR.İĞNEYE CEVAP VERMIYOR YUMURTALAR YANLIŞ PROTOKOLMU UYGULUYOR ACABA HOCA.
VE KALITEDE IKINCI KALITE OLUYOR.
İLK TRANSFERDE NEGATIF SONUCLANDI
Amin Allah razı olsun seninde güzelce tutunsun insalhhCanım benim moralini gereksiz yere bozmuşsun, bize lazım olan 1 tane o da kısmetimizde varsa zaten olacaktır... benim de 8 folikülden 5 yumurta çıkmıştı 4 ü döllenmişti , cumartesi transferimiz var inşallah herşey yolunda gider, müslümanın Müslümana duası kabul olurmuş, her kim mesajımı okuyorsa çifter çifter ver yarabbim
Nasıl yani? Folikül keseleri kalıyor.. Foliküller toplanıyot..Yani bu folikül denilen opu günü kayboluyormu ben anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?