Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

BİRŞEY MERAK ETTİM .
BENIMDE BUGUN REGL PERİYODUNUN 11.GÜNÜ VE 12 MM - 13,5 MM - 15 MM YARIN TEKRAR KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTOR.
YA PAZAR YADA PAZARTESİ OPU YAPARIZ DEDİ ?
SİZCE BÜYÜRLER Mİ?

Benim bu ay tüp bebek olayını yapmayacağım beynen ruhen yıkıldım çok hazırlamıştım kendimi test pozitif cıkınca iptal olunca baya üzüldüm birde halen covid in etkileri adet 1 hafta önce geldi doktorda illaki gel bakalım dedi yarına gideceğim aldım randevu

Çok saol canim Allah sizden razı olsun sanada güzelce tutunsun evet kalite kötü olan ama tutunan bende çok duydum

Yok ebatiyla ilgili bişey demedi zaten narkozluydum anlamadim

Canım benim moralini gereksiz yere bozmuşsun, bize lazım olan 1 tane o da kısmetimizde varsa zaten olacaktır... benim de 8 folikülden 5 yumurta çıkmıştı 4 ü döllenmişti , cumartesi transferimiz var inşallah herşey yolunda gider, müslümanın Müslümana duası kabul olurmuş, her kim mesajımı okuyorsa çifter çifter ver yarabbim

BİRŞEY MERAK ETTİM .
BENIMDE BUGUN REGL PERİYODUNUN 11.GÜNÜ VE 12 MM - 13,5 MM - 15 MM YARIN TEKRAR KONTROLE ÇAĞIRDI DOKTOR.
YA PAZAR YADA PAZARTESİ OPU YAPARIZ DEDİ ?
SİZCE BÜYÜRLER Mİ?
Daha dünya vaktin var ohooo neler olur neler, mm leri de gayet güzel şuanlık bence

Selam herkese! Bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 6mm olmuş, 2ydi 3 gün önce şükür

Merhaba, benım rahim 6larda opu yapıldı iptal edildi. Sizde durum neydi? Hayırlı olsun.
Döngünün kaçıncı Gününde 6mm dedi?
Ne kadar süre gectı 6 olması ıcın.
Benımki 14.gün 6mm oldugu ıcın tüp bebek iptal edilmişti. Ne zaman düzelir diye gece uykularım kaçtı. Lütfen detaylı bilgi verin

Yok ebatiyla ilgili bişey demedi zaten narkozluydum anlamadim

Maysa canım hakkında hayırlısı olsun. Lütfen kötü düşünme kuru ağaç a can veren rabbim bizi de görüyor onun mucizesi mükemmel üstü bir şey. İyi düşün iyi olsun. Can versin allahım tüm embriyolara.

Merhaba kızlar inşallah gğzel pozitif sonuçlar alırsınız bende ikinci tüp bebekte pozitif gördüm çok şükür 5.6.7. Günler idrar testi yaptım sildikten koyulaştı sonda kan tahlili yaptım .
Çok yıpratıcı maddi manevi umarım herkesin tutar

Daha dünya vaktin var ohooo neler olur neler, mm leri de gayet güzel şuanlık bence
YARIN YINE MUAYENE EDECEK

YA PAZAR YADA PAZARTESI TOPLAMA YAPARIZ DEDI BUYUME DURUMLARINA GÖRE DEDİ.

KAÇ MM DE DÖLLENME KABILIYETINE SAHIP OLUYORLAR ACABAA

SİZCE BU 13 MM VE 15 MM BÜYÜYÜP İKİSİDE DOLLENEBILIR MI

Ne güzel maşallah ne şanslısın kimisi çok yıpranıyor kimisi de Allah pat diye veriyor nasıl büyük şans gönlünüze göre olmuş

EVET SADECE 3 BENIM AMH 0,22 BU SEEBEPLE SADECE EN FAZLA 3 YUMURTA GELISIYOR.İĞNEYE CEVAP VERMIYOR YUMURTALAR YANLIŞ PROTOKOLMU UYGULUYOR ACABA HOCA.
VE KALITEDE IKINCI KALITE OLUYOR.
İLK TRANSFERDE NEGATIF SONUCLANDI
Amh düşük olanlarda klomen tedavisi prp uygulanıyor. Düşük doz meriofert veya gonal-f kullanılıyor..
Yumurtalar hergün 1 mm büyüyor.
Yarın 16-14,5-13 mm olacaklar.. Cumartesi 17-15,5-14 mm .. çatlatma iğnesini vurup Pazartesi opu olsanız.. 18-17,5-16 mm olacaklar.. genedek 18-20 mm arası toplanmış oluyor.. Yani doktor bekletip kaliteyi düşürmekte istemiyor olabilir..

Amin Allah razı olsun seninde güzelce tutunsun insalhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…