• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bence o yanlış tedavi uyğulandığı içindir benim de öyle oldu dr kabul eti ztn yanlış ilaç verdim diye bir dahakine dedi çok farklı ilaç kulanacam dedi ama ben o hatayı bir kere yaparım başka bir doktor arıyorum iyi olan istanbudayım bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı kızlar
Ben Atakent Acıbadem Turgut hocaya gidiyorum ve memnunum, fiyatları da popüler olanlara nazaran çok uygun, ayrıca çider derneği aracılığıyla giderseniz hatırı sayılır derecede indirim uygulanıyor..

Merhaba, benım rahim 6larda opu yapıldı iptal edildi. Sizde durum neydi? Hayırlı olsun.
Döngünün kaçıncı Gününde 6mm dedi?
Ne kadar süre gectı 6 olması ıcın.
Benımki 14.gün 6mm oldugu ıcın tüp bebek iptal edilmişti. Ne zaman düzelir diye gece uykularım kaçtı. Lütfen detaylı bilgi verin 😔
Tatlım benim de geçen ay bu yüzden taze transfer olmadı. 7mmlere ancak gelebilmişti. Opuya yakın zamanda. 15. Günde.
Ben nar yemeye başladım buradakilerin tavsiyesi ile. Baya işe yaradı. Regli takiben 5. Günde 2mm iken bugün 9. Gün 6mm oldu. Nar yiyorum tek sırrım bu. İnşallah bir dahaki ay transferiniz olur 🙏

Offf kız dur hele aklım karıştı yaaa nasıl yanlış ilaç sendemi öyle oldun
Senin öyle mi bilmiyorum ama ben sadece olabilir mi acaba dedim benim öyleydi ilaçlar etki etmedi daha yumurta toplanmadan doktor dedi bir dahki tüp bebekte değişik ilaçlar külanacam 10 tane yumurta topladı 6 sı iyidi uç tane dönlendi iki tane tıranser oldu birininde elişimi durdu a sınıf değil dedi bize tıransvetden önce sizn inşallah senin öyle olmaz

Ben Atakent Acıbadem Turgut hocaya gidiyorum ve memnunum, fiyatları da popüler olanlara nazaran çok uygun, ayrıca çider derneği aracılığıyla giderseniz hatırı sayılır derecede indirim uygulanıyor..
Dernek ten belğemi alınıyor ben tam anlamadım size zahmet biraz anlatır mısınız

Offf kız dur hele aklım karıştı yaaa nasıl yanlış ilaç sendemi öyle oldun
Ya aslında yanlış ilaçtan kastım yanlış tedavi her hastaya ayrı tedavi yapmıyordu benim gittiğim doktor ben dıyuyordum sıramı bekleyince her hastaya aynı ilacı veriyordu gonal f menepur başka bir ilaç vardı şu an hatırlamadım başka bir hasta vardı orda ilimizde ayni ilaçlai veriyordu o kadının yumurtalık sorunu yoktu rahmi tek yondu e ben yumurtalık çalışmıyor bankada ona da aynı ilacı veriyordu o yüzden doktor çok önemli inşallah iyi bir doktor bulum

Dernek ten belğemi alınıyor ben tam anlamadım size zahmet biraz anlatır mısınız
Hayır öyle bişi değil:)))) Ben de bu derneğe instgramda Turgut hocamı takip ederken denk geldim. Tamamıyla çıkar amacı gütmeyen bize faydası olan bir dernek. Açılımı çocuk istiyorum derneği... kurucusu Sibel hanım, o da zamanında bizim gibi bu yollardan çok zor durumlardan geçmiş ve sonunda bu derneği kurmaya karar vermiş.. yapacağınız tek şey Sibel hanıma syfa üzerinden mesaj atmak, bizden maddi hiç bir çıkarları yok. Ben Sibel hanıma Turgut hocadan benim için randevu almasını istemiştim ertesi gün hemen benim için randevu oluşturdu ve tedavi ücretini çider derneği indirimiyle ödedim. 3 bin tl gibi bir indirim oldu... taş atmadım kolum yorulmadı :))) sayfasını biraz incelerseniz daha detaylandırabilirsiniz kafanızda, aşağıya bırakıyorum adresi umarım yasak değildir. Silinirse de instg da ciderdernek yazın çıkar zaten...

Canım peki boş çıktımı kactane olgun vardı bilgi veririmisin
Öncesi bişey kullandinmi
Tatlım ben folik kullandım. Arada da ocean plus (balık yağı). Avakado günde yarım. Keçi boynuzu özü ve keçi boynuzun ham olanı.
7 toplandı. Biri küçüktü 6 kaldı. 4 ü döllendi. 6. Güne 2 kaldı. Bu bile benim için çok büyük başarı.

Hayır öyle bişi değil:)))) Ben de bu derneğe instgramda Turgut hocamı takip ederken denk geldim. Tamamıyla çıkar amacı gütmeyen bize faydası olan bir dernek. Açılımı çocuk istiyorum derneği... kurucusu Sibel hanım, o da zamanında bizim gibi bu yollardan çok zor durumlardan geçmiş ve sonunda bu derneği kurmaya karar vermiş.. yapacağınız tek şey Sibel hanıma syfa üzerinden mesaj atmak, bizden maddi hiç bir çıkarları yok. Ben Sibel hanıma Turgut hocadan benim için randevu almasını istemiştim ertesi gün hemen benim için randevu oluşturdu ve tedavi ücretini çider derneği indirimiyle ödedim. 3 bin tl gibi bir indirim oldu... taş atmadım kolum yorulmadı :))) sayfasını biraz incelerseniz daha detaylandırabilirsiniz kafanızda, aşağıya bırakıyorum adresi umarım yasak değildir. Silinirse de instg da ciderdernek yazın çıkar zaten...
Tamam çok tşk ederim

Bence o yanlış tedavi uyğulandığı içindir benim de öyle oldu dr kabul eti ztn yanlış ilaç verdim diye bir dahakine dedi çok farklı ilaç kulanacam dedi ama ben o hatayı bir kere yaparım başka bir doktor arıyorum iyi olan istanbudayım bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı kızlar
İstanbul'da neredesiniz.

Tatlım benim de geçen ay bu yüzden taze transfer olmadı. 7mmlere ancak gelebilmişti. Opuya yakın zamanda. 15. Günde.
Ben nar yemeye başladım buradakilerin tavsiyesi ile. Baya işe yaradı. Regli takiben 5. Günde 2mm iken bugün 9. Gün 6mm oldu. Nar yiyorum tek sırrım bu. İnşallah bir dahaki ay transferiniz olur 🙏

İçime su serptin Allah razı olsun ya, senden ve hepinizden de.
Ben daha regl olmadım ama 5 gündür narı iyice milkshake robotunda cekıp (iyice cekırdeklerı ezılene kadar) sabah akşam içiyorum.
Regl olunca da devam etmelı mıyım?
Internette ne zaman başlamalısın yazmıyor oyuzden baslıym faydası olur dedim. Sizce ?

9.günde misiniz suan

Tatlım ben folik kullandım. Arada da ocean plus (balık yağı). Avakado günde yarım. Keçi boynuzu özü ve keçi boynuzun ham olanı.
7 toplandı. Biri küçüktü 6 kaldı. 4 ü döllendi. 6. Güne 2 kaldı. Bu bile benim için çok büyük başarı.

Bunlara tüp bebeğe karar verince mi başladınız ? Yoksa iğnelere başlayınca mı

Back