• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba, ben 38 yaşındayım. Amh 0.88 fsh 10.1 iken özel doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi. Özel olduğu için güvenmeyerek Tıp Fakültesi tüp bebek bölümüne sordum. Onlarda direk tüp bebek yapılması gerektiğini belirttiler. Sürecim devam ediyor. Bir hekimden daha görüş alabilirsin. Umarım herşey gönlünce olur
Anladim cnm cok tsk ederim cvpladigin icin. Saglikli ve pozitif bir surec dilerim.

20 folikül vardı toplamada neredeyse hiç
Doktora dedim catlamismi yani ne olmuş dedim yok dedi rahimde sıvı yoktu catlama değil dedi
Hep diyordum vitamin kullandım falan tamm folikül iyiydi ama sonuç bide 5.güne gitmesi var ne yaparız bilmiyorm maddi olarak bittik

Doktora dedim catlamismi yani ne olmuş dedim yok dedi rahimde sıvı yoktu catlama değil dedi
Hep diyordum vitamin kullandım falan tamm folikül iyiydi ama sonuç bide 5.güne gitmesi var ne yaparız bilmiyorm maddi olarak bittik
NASIL YA HİÇ YOKMU

Canım iyi değil mi ben bu süreçlere başladım ama yarıda kaldı opu günü karar verildi test verdim pozitif cıktı herşey iptal oldu oyüzden süreçe çok hakim değilim yumurtalarında mı sorun var

Canım iyi değil mi ben bu süreçlere başladım ama yarıda kaldı opu günü karar verildi test verdim pozitif cıktı herşey iptal oldu oyüzden süreçe çok hakim değilim yumurtalarında mı sorun var
Bende narkozun etkisiyle çok iyi anlamadım ama 20 folikül vardı nere gitti ne oldu anlamadım az toplandı

POLİP BENDE DE VARDI RAHİM FLİMİM ÇEKİLİRKEN TESPİT EDİLMİŞTİ BENİMKİLERİ TEMİZLEDİLER KÜÇÜK KÜÇÜK PARÇALAR KORKULACAK BİŞE DEĞİL
Benim rahim film son düşükten sonra ceklidi bişey yoktu 3 sene oldu
şimdi var dedi doktoti

Benim rahim film son düşükten sonra ceklidi bişey yoktu 3 sene oldu
şimdi var dedi doktoti
CANIM SONRADAN OLUŞABİLİYOR KULLANDIGIMIZ İĞNELER YAPABİLİYOR EN DOĞRUYU DOKTORUN BİLİR YANLIŞ BİLGİ VERMEK İSTEMİYORUM AMA KORKULCAK BİŞE DEĞİL EBATLARIYLA İLGİLİ BİLGİ VERDİLERMİ

Canım benim dün çok açık pembe kan geldi sonra bir daha gelmedi adet olacağım dedim bekliyorum dünden beri kesildi senin de mi öyle oldu adetime de 5 gün kaldı
Yok canım benim adet kanamasına döndü doktorum muayene etti normal adet dedi ama hala bekleyen foliküller var o yüzden diğer adetinde gel dedi. Ama benimde başta öyle başladı sızıntı gibi sonra normal adete döndü

Bende narkozun etkisiyle çok iyi anlamadım ama 20 folikül vardı nere gitti ne oldu anlamadım az toplandı
Hiiiç umudunu kaybetme genelde çok yumurtası olanlarda çok az sayıda çıkıyor verimli olanlar. Bize 1 tane lazım 1 tane güzel yumurta bile olsa yeter Allahın izniyle. O bir tane yumurta yeri gelir can olur. Banada dün transfer oldu kalitesiz dedi ama yinede deneyelim dedi. Bazı kalitesiz dediklermiz rahimde canlanabiliyor dedi öyle düşün sabret tatlış

Back