• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kizlar bu testi bugun yaptim 3. Gun embriyosu transferin 6. Günü hayali bir cizgi var dün yaptim hicbir sey çıkmadı
Bu kadar erken cikar mi acaba
hadi inşallah ALLAH inşallah kucağını boş bırakmaz ,3 gün embriyosu nedir ben o kısımlara gelemedim nasip olmadı bana

Benim sadece iğne tedavisi oldu covid olunca yarım kaldı o yüzden bir fikir yürüyemiyorum. Diz memnun kalmadınız anladığım kadarıyla. Şimdi nerde tedavi görüyorsunuz peki?
Benim bir önceki tedavi işlemim orada oldu. Doktor anlaşmalı. 6 haftalık ilerlemedi büyümesi durdu. 3. Gün embriyosuydu ve hücre bölünmesi yavaş ilerlemiş. Başından belliymiş olmayacağı ama yinede transfer ettiler. Ben düşüğe karar verilince öğrendim.

Kizlar mrb. Ben 39 yasindayim. Bir evladim var. Henuz 2 aydir deniyorum. Fakat amh 0,63 fsh 11 cikti. Uni.hastanesinde hemen infertiliteye yonlendirdiler, asilama ya da tup bebek, orada karar verilir dendi. Ben de ozel hastaneye gittim. Amhye takilmadi, fshye takildi. Karin ultrasonda 2 yumurta vardi. Klomen 5×2 verdi. Sonraki kontrolde 18mm idi. Digeri daha kucukmus, normal dedi, buyuyen digerini bastirir dedi. Ertesi gun icin catlatma ignesi verdi. Sonuc olumsuz, bugun regl oldum. Regl olursan 2.3.gun tekrar gel, 3 ay klomen devam edecekmisiz. Benim sormak istedigim bu degerlerle ve klomen ile hamile kalabilir miyim. Yoksa dr.beni oyaliyor mu. Verdigi takviyeyi de buralarda hic kimseden duymadim. Alvital plus kullaniyorum, ilk kutum daha. Acikcasi tup bebek icin cesaretim yok. Zaten olumsuz dusunuyorum, yastan dolayi basarili olacagini sanmiyorum. Su an bosa mi kurek cekiyorum, onu bilmek istiyorum
Merhaba, ben 38 yaşındayım. Amh 0.88 fsh 10.1 iken özel doktor direk tüp bebeğe yönlendirdi. Özel olduğu için güvenmeyerek Tıp Fakültesi tüp bebek bölümüne sordum. Onlarda direk tüp bebek yapılması gerektiğini belirttiler. Sürecim devam ediyor. Bir hekimden daha görüş alabilirsin. Umarım herşey gönlünce olur

Benim sadece iğne tedavisi oldu covid olunca yarım kaldı o yüzden bir fikir yürüyemiyorum. Diz memnun kalmadınız anladığım kadarıyla. Şimdi nerde tedavi görüyorsunuz peki?
Canım benim dün çok açık pembe kan geldi sonra bir daha gelmedi adet olacağım dedim bekliyorum dünden beri kesildi senin de mi öyle oldu adetime de 5 gün kaldı

Merhaba kizlar ben göbekten gonalf 125 kalçadan meneopur 75 vuruluyorum gonolf ignem kalem şeklinde 450 lik olan dün kontrol etmeyi unutmuşum icinde 75 kalmış onu vurmusum yarım saat sonra aklima geldi 50 doz tekrar vurdum birşey olurmu yani biraz dozları karistrdm sanki normalde tek seferde 125 vurulmam gerkyordu biraz eksik yada fazla doz vurulunca birşey olurmu çok korkuyorum

Merhaba kizlar ben göbekten gonalf 125 kalçadan meneopur 75 vuruluyorum gonolf ignem kalem şeklinde 450 lik olan dün kontrol etmeyi unutmuşum icinde 75 kalmış onu vurmusum yarım saat sonra aklima geldi 50 doz tekrar vurdum birşey olurmu yani biraz dozları karistrdm sanki normalde tek seferde 125 vurulmam gerkyordu biraz eksik yada fazla doz vurulunca birşey olurmu çok kor

Merhaba kizlar ben göbekten gonalf 125 kalçadan meneopur 75 vuruluyorum gonolf ignem kalem şeklinde 450 lik olan dün kontrol etmeyi unutmuşum icinde 75 kalmış onu vurmusum yarım saat sonra aklima geldi 50 doz tekrar vurdum birşey olurmu yani biraz dozları karistrdm sanki normalde tek seferde 125 vurulmam gerkyordu biraz eksik yada fazla doz vurulunca birşey olurmu çok korkuyorum
canım bana denilen kesilen saati saati vurun gonalf sıkı basmazsan kalıyor dozajı ayarladıktan sonra 0 görmeden ben elimi ç bırakmıyordum hemşirene sorsana arayıp

Merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek işlemlerine başladım lucrin yarım yaptım 27 snde adetim gelincede gonalf 900 kullanmaya başladım 150 yapıyorum çok heycanlıyım hepimiz için hayırlısı ve güzeli olsun

Merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek işlemlerine başladım lucrin yarım yaptım 27 snde adetim gelincede gonalf 900 kullanmaya başladım 150 yapıyorum çok heycanlıyım hepimiz için hayırlısı ve güzeli olsun
bana 225 vermişti gonalf günlük doz size daha az veriyor hocalar neye göre kime göre yapıyorlar acaba

Hiç kormayın. Günlük almanı gereken dozu almışsınjz. Zaten deri altı enjeksiyon olduğu için hemen emilmiyor.

Back