Bende anlamadım işte 20 folikül vardı hani sonra neden 5 oldu ki
Canım erken çatlayanlar olabiliyor ya da folikül aldıkları iğneye gelmeyenler olabiliyorBende anlamadım işte 20 folikül vardı hani sonra neden 5 oldu ki
Öyle mi ama bir önce yaptığında çıkmamış ikinci yaptığında çıkmıştı demi .... Umudunu kaybetme ben evde testin negatif çıktı diye çok ağladım iki gün boyuca yemek yemedim içmwdim kesimi harap etin sonra kan testinde yaptım negatif çıktı ama belki bana gölecrksiniz ama adete oldum küçük bir et parçası geldi resmğnide çektim hastanede gidersen doktora gösterecem diye ama gitöedim öyle kaldı şu an kedimi çok suçluyorum keşke idrar testi yapmasaydım da negatifi görünce o kadar aglamsaydım ilçaları bırkmasaydım belki diyorum belki bebek vardı benim yüzumden giti diyruö o yüzden gebelik testine inanma teste yapma kan testi yapBu dunku 6. Gün testim bugun yaptim birsey çıkmadı
Allah büyük her şey bir gün düzelir bizde aynı şeyi yaşadık benimde yumurtlar çok yetersizdi sizn dönleme oldu mu ve kaç tane20 folikül vardı toplamada neredeyse hiç
Doktora dedim catlamismi yani ne olmuş dedim yok dedi rahimde sıvı yoktu catlama değil dedi
Hep diyordum vitamin kullandım falan tamm folikül iyiydi ama sonuç bide 5.güne gitmesi var ne yaparız bilmiyorm maddi olarak bittik
Yok canım konuştum doktorla foliküller boş çıkmışCanım erken çatlayanlar olabiliyor ya da folikül aldıkları iğneye gelmeyenler olabiliyor
Resmen sırlı dünya açıklama da yapmıyorlar
Daha aramadilar bilmiyoz ne döllendi ne oldu kaç olgun bilmiyomAllah büyük her şey bir gün düzelir bizde aynı şeyi yaşadık benimde yumurtlar çok yetersizdi sizn dönleme oldu mu ve kaç tane
Bildiğim kadarıyla işleme girmen için 18mm yeterli cnm ideali 20 galiba... o güne kadar da günlük 1 mm büyüdüğünü düşün...YARIN YINE MUAYENE EDECEK
YA PAZAR YADA PAZARTESI TOPLAMA YAPARIZ DEDI BUYUME DURUMLARINA GÖRE DEDİ.
KAÇ MM DE DÖLLENME KABILIYETINE SAHIP OLUYORLAR ACABAA
SİZCE BU 13 MM VE 15 MM BÜYÜYÜP İKİSİDE DOLLENEBILIR MI
Yarın öğlen ararlar ve inşallah güzel haberleri verirler, bize de haber ver hemen merakla bekliyoruz:)))Daha aramadilar bilmiyoz ne döllendi ne oldu kaç olgun bilmiyom
Anladım cnm kedini üzme moralini yuksek tut her şey güzel olur inşallah yarın ararlar kaç dönleme olduysa öğrenirsin bizde güzel haber verirsin umarımDaha aramadilar bilmiyoz ne döllendi ne oldu kaç olgun bilmiyom
Bence o yanlış tedavi uyğulandığı içindir benim de öyle oldu dr kabul eti ztn yanlış ilaç verdim diye bir dahakine dedi çok farklı ilaç kulanacam dedi ama ben o hatayı bir kere yaparım başka bir doktor arıyorum iyi olan istanbudayım bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı kızlarYok canım konuştum doktorla foliküller boş çıkmış
Yani 20 tane varmış doğru ama boş cikmiş
Offf kız dur hele aklım karıştı yaaa nasıl yanlış ilaç sendemi öyle oldunBence o yanlış tedavi uyğulandığı içindir benim de öyle oldu dr kabul eti ztn yanlış ilaç verdim diye bir dahakine dedi çok farklı ilaç kulanacam dedi ama ben o hatayı bir kere yaparım başka bir doktor arıyorum iyi olan istanbudayım bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı kızlar
Şimdi bahçeci deyim Altunizade deki. Evet embriyonun kalitesizliği benim yüzümden olabilir. Şansımızı deneyelim demişte olabilirler. Ne bileyim transfer olmazsa başka üzülüyorsun, tutmazsa başka. Bahçecide hiç olmadığından çok yumurta oldu bu sefer. Ngs ye gönderdiler bugün. Bekliyorum artık.Benim sadece iğne tedavisi oldu covid olunca yarım kaldı o yüzden bir fikir yürüyemiyorum. Diz memnun kalmadınız anladığım kadarıyla. Şimdi nerde tedavi görüyorsunuz peki?
Birşey olmaz. Toplamda olması gerekeni olmuş oldun.Merhaba kizlar ben göbekten gonalf 125 kalçadan meneopur 75 vuruluyorum gonolf ignem kalem şeklinde 450 lik olan dün kontrol etmeyi unutmuşum icinde 75 kalmış onu vurmusum yarım saat sonra aklima geldi 50 doz tekrar vurdum birşey olurmu yani biraz dozları karistrdm sanki normalde tek seferde 125 vurulmam gerkyordu biraz eksik yada fazla doz vurulunca birşey olurmu çok korkuyorum
19 mm olması gerekiyor. O güne kadar olur hatta baskılarlar bile. Fazla büyümesin diye.YARIN YINE MUAYENE EDECEK
YA PAZAR YADA PAZARTESI TOPLAMA YAPARIZ DEDI BUYUME DURUMLARINA GÖRE DEDİ.
KAÇ MM DE DÖLLENME KABILIYETINE SAHIP OLUYORLAR ACABAA
SİZCE BU 13 MM VE 15 MM BÜYÜYÜP İKİSİDE DOLLENEBILIR MI
Boş olanlar oluyor. Onlar toplanınca belli oluyor canım.Bende anlamadım işte 20 folikül vardı hani sonra neden 5 oldu ki
İnsalh güzel sonuçlar gelir NGS fiyat ne ödedinŞimdi bahçeci deyim Altunizade deki. Evet embriyonun kalitesizliği benim yüzümden olabilir. Şansımızı deneyelim demişte olabilirler. Ne bileyim transfer olmazsa başka üzülüyorsun, tutmazsa başka. Bahçecide hiç olmadığından çok yumurta oldu bu sefer. Ngs ye gönderdiler bugün. Bekliyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?