• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende anlamadım işte 20 folikül vardı hani sonra neden 5 oldu ki

Bende de 10 tane saydılar belki 15 idi. Ama 5 aldılar 2 sını dolledıler. Once yüksek söylediklerinde oooo felan diyorsun ama sonra şok oluyorsun. Sağlıklı olsun da 2 tane olsun ınsallah.

Şu opu olanlar sonra transfer olanlar ve olacaklar en yakın zamanda bir zahmet pozitif haberını versin kendılerıne yeni grup kursunlar hamişler diye de bizde bizbize kalalım inşallah 😂😂🤣🤣 sonra da teker teker biz gelelim grubunuza 🙈🙈🙈
Ama arada uğrayın tecrübeleriniz önemli 💕🥰🥰🥰🌸🌸

Bu dunku 6. Gün testim bugun yaptim birsey çıkmadı
Öyle mi ama bir önce yaptığında çıkmamış ikinci yaptığında çıkmıştı demi .... Umudunu kaybetme ben evde testin negatif çıktı diye çok ağladım iki gün boyuca yemek yemedim içmwdim kesimi harap etin sonra kan testinde yaptım negatif çıktı ama belki bana gölecrksiniz ama adete oldum küçük bir et parçası geldi resmğnide çektim hastanede gidersen doktora gösterecem diye ama gitöedim öyle kaldı şu an kedimi çok suçluyorum keşke idrar testi yapmasaydım da negatifi görünce o kadar aglamsaydım ilçaları bırkmasaydım belki diyorum belki bebek vardı benim yüzumden giti diyruö o yüzden gebelik testine inanma teste yapma kan testi yap

20 folikül vardı toplamada neredeyse hiç
Doktora dedim catlamismi yani ne olmuş dedim yok dedi rahimde sıvı yoktu catlama değil dedi
Hep diyordum vitamin kullandım falan tamm folikül iyiydi ama sonuç bide 5.güne gitmesi var ne yaparız bilmiyorm maddi olarak bittik
Allah büyük her şey bir gün düzelir bizde aynı şeyi yaşadık benimde yumurtlar çok yetersizdi sizn dönleme oldu mu ve kaç tane

Kızlar bir şey sorucam bugün 20 gün oldu transferden sonra negatif çıktı adet kanamsıda görum keaildide ama şu an ara ara sarılk ve karnıö agrıyr kıranp flan giriyor com korkuyorum acaba rahmime bir şey mi oldu diye aynı şeyi yaşayan varmı lütfen cvp verin daha önce ki aşılamalarda böyle olmuyordu

Canım erken çatlayanlar olabiliyor ya da folikül aldıkları iğneye gelmeyenler olabiliyor
Resmen sırlı dünya açıklama da yapmıyorlar🤐
Yok canım konuştum doktorla foliküller boş çıkmış
Yani 20 tane varmış doğru ama boş cikmiş

YARIN YINE MUAYENE EDECEK

YA PAZAR YADA PAZARTESI TOPLAMA YAPARIZ DEDI BUYUME DURUMLARINA GÖRE DEDİ.

KAÇ MM DE DÖLLENME KABILIYETINE SAHIP OLUYORLAR ACABAA

SİZCE BU 13 MM VE 15 MM BÜYÜYÜP İKİSİDE DOLLENEBILIR MI
Bildiğim kadarıyla işleme girmen için 18mm yeterli cnm ideali 20 galiba... o güne kadar da günlük 1 mm büyüdüğünü düşün...
Daha aramadilar bilmiyoz ne döllendi ne oldu kaç olgun bilmiyom
Yarın öğlen ararlar ve inşallah güzel haberleri verirler, bize de haber ver hemen merakla bekliyoruz:)))

Yok canım konuştum doktorla foliküller boş çıkmış
Yani 20 tane varmış doğru ama boş cikmiş
Bence o yanlış tedavi uyğulandığı içindir benim de öyle oldu dr kabul eti ztn yanlış ilaç verdim diye bir dahakine dedi çok farklı ilaç kulanacam dedi ama ben o hatayı bir kere yaparım başka bir doktor arıyorum iyi olan istanbudayım bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı kızlar

Bence o yanlış tedavi uyğulandığı içindir benim de öyle oldu dr kabul eti ztn yanlış ilaç verdim diye bir dahakine dedi çok farklı ilaç kulanacam dedi ama ben o hatayı bir kere yaparım başka bir doktor arıyorum iyi olan istanbudayım bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı kızlar
Offf kız dur hele aklım karıştı yaaa nasıl yanlış ilaç sendemi öyle oldun

Benim sadece iğne tedavisi oldu covid olunca yarım kaldı o yüzden bir fikir yürüyemiyorum. Diz memnun kalmadınız anladığım kadarıyla. Şimdi nerde tedavi görüyorsunuz peki?
Şimdi bahçeci deyim Altunizade deki. Evet embriyonun kalitesizliği benim yüzümden olabilir. Şansımızı deneyelim demişte olabilirler. Ne bileyim transfer olmazsa başka üzülüyorsun, tutmazsa başka. Bahçecide hiç olmadığından çok yumurta oldu bu sefer. Ngs ye gönderdiler bugün. Bekliyorum artık.

Merhaba kizlar ben göbekten gonalf 125 kalçadan meneopur 75 vuruluyorum gonolf ignem kalem şeklinde 450 lik olan dün kontrol etmeyi unutmuşum icinde 75 kalmış onu vurmusum yarım saat sonra aklima geldi 50 doz tekrar vurdum birşey olurmu yani biraz dozları karistrdm sanki normalde tek seferde 125 vurulmam gerkyordu biraz eksik yada fazla doz vurulunca birşey olurmu çok korkuyorum
Birşey olmaz. Toplamda olması gerekeni olmuş oldun.

YARIN YINE MUAYENE EDECEK

YA PAZAR YADA PAZARTESI TOPLAMA YAPARIZ DEDI BUYUME DURUMLARINA GÖRE DEDİ.

KAÇ MM DE DÖLLENME KABILIYETINE SAHIP OLUYORLAR ACABAA

SİZCE BU 13 MM VE 15 MM BÜYÜYÜP İKİSİDE DOLLENEBILIR MI
19 mm olması gerekiyor. O güne kadar olur hatta baskılarlar bile. Fazla büyümesin diye.

Şimdi bahçeci deyim Altunizade deki. Evet embriyonun kalitesizliği benim yüzümden olabilir. Şansımızı deneyelim demişte olabilirler. Ne bileyim transfer olmazsa başka üzülüyorsun, tutmazsa başka. Bahçecide hiç olmadığından çok yumurta oldu bu sefer. Ngs ye gönderdiler bugün. Bekliyorum artık.
İnsalh güzel sonuçlar gelir NGS fiyat ne ödedin

Back