Canım çok erken yapmışsın bende testiBen az once idrar test yaptim negatif dayanamadim merak ettim bugun 6.gunum
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok erken yapmışsın bende testiBen az once idrar test yaptim negatif dayanamadim merak ettim bugun 6.gunum
Kaçıncı gün emriyosu çok erken daha 6. GünBen az once idrar test yaptim negatif dayanamadim merak ettim bugun 6.gunum
Hayırlı olsun inşallah güzel tutunsunBende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce
6. Gün emriyosu belki o yüzden 8 gün yeterlidirBende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce
Aynen baya erken demişler 11-12 gün sonra diyorlar normalde ama olsun senin için daha iyi bekleme süresi daha kısa hayırlı olsun sonuç güzel olsun inşallahBende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce
hayırlı olsunBende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce
Hayırlı olsun güzel sonuçlarını da duyarız inşallahBende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce
Benim bir önceki tedavi işlemim orada oldu. Doktor anlaşmalı. 6 haftalık ilerlemedi büyümesi durdu. 3. Gün embriyosuydu ve hücre bölünmesi yavaş ilerlemiş. Başından belliymiş olmayacağı ama yinede transfer ettiler. Ben düşüğe karar verilince öğrendim.Yeni aya gelirsin dedi doktor bakalım gidince ne dicek. Medamerikan da
Vardır muhakak.. Hiç endişelenmeyin.. Burada arkadaşın 24 yumurtasından sadece 2 embryo oluştu. 1 tanesi transfer edildi ve tuttu.. İnş sizinde olacaktır…İyi akşamlar arkadaşlar Rabbim herkesi dileğine kavuştursun. Çok meşakkatli bı yoldayız. Ben de yeni başladım. 6 gündür meriofert kullanıyorum bugün cetrotide başladım. Sorunum yumurtanın azlığı. Sağda hiç yok solda 14 mm ve 7mm iki tane. Doktorum 1 tanesi tutabilir dedi. Endişem şansın az olması. Tek yumurta ile başarılı olan oldu mu acaba.
Tatlış hiç korkma benimde aynı 3 tane yumurtam oldu 1 tanesini transfer ettiler. 1 tane bile yeri gelir can olur. Bende beklemedeyim. Eğer tutmazsa yumurta arttırıcı kürler varmış onları denicem (hayıt otu macunu)İyi akşamlar arkadaşlar Rabbim herkesi dileğine kavuştursun. Çok meşakkatli bı yoldayız. Ben de yeni başladım. 6 gündür meriofert kullanıyorum bugün cetrotide başladım. Sorunum yumurtanın azlığı. Sağda hiç yok solda 14 mm ve 7mm iki tane. Doktorum 1 tanesi tutabilir dedi. Endişem şansın az olması. Tek yumurta ile başarılı olan oldu mu acaba.
İnşallah çok teşekür ederimVardır muhakak.. Hiç endişelenmeyin.. Burada arkadaşın 24 yumurtasından sadece 2 embryo oluştu. 1 tanesi transfer edildi ve tuttu.. İnş sizinde olacaktır…
İnşallah tutar da kurlere falan gerek kalmaz. Sürekli havuç falan yiyorum ben deTatlış hiç korkma benimde aynı 3 tane yumurtam oldu 1 tanesini transfer ettiler. 1 tane bile yeri gelir can olur. Bende beklemedeyim. Eğer tutmazsa yumurta arttırıcı kürler varmış onları denicem (hayıt otu macunu)
Canım benimde aynı sorun 2 yumurta vardı 1 tanesi ilerleme gösterdi donduruldu. Bu ay sağda yumurta yok solda 1 tane o da iyi değil toplama yapmaya devam edeceksek bu ay yapamayız dedi doktor. Biz 1 embriyonun transferine karar verdik. Hakkımızda hayırlısı olsun sonuçlarını birlikte göreceğizİyi akşamlar arkadaşlar Rabbim herkesi dileğine kavuştursun. Çok meşakkatli bı yoldayız. Ben de yeni başladım. 6 gündür meriofert kullanıyorum bugün cetrotide başladım. Sorunum yumurtanın azlığı. Sağda hiç yok solda 14 mm ve 7mm iki tane. Doktorum 1 tanesi tutabilir dedi. Endişem şansın az olması. Tek yumurta ile başarılı olan oldu mu acaba.
Ay hadi inşallah ama sanki daha erken sonuç için sen yinede 2 gün sonra kan vermeye gitKizlar bu testi bugun yaptim 3. Gun embriyosu transferin 6. Günü hayali bir cizgi var dün yaptim hicbir sey çıkmadı
Bu kadar erken cikar mi acaba
Pazartesi 11. ve test günüm o gun kan veririm artıkAy hadi inşallah ama sanki daha erken sonuç için sen yinede 2 gün sonra kan vermeye git
Benim arkadaş 4.gün embryosu 4.gün öğrendi.. Çıkabilir yanşKizlar bu testi bugun yaptim 3. Gun embriyosu transferin 6. Günü hayali bir cizgi var dün yaptim hicbir sey çıkmadı
Bu kadar erken cikar mi acaba