• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce

Bende şimdi transferden çıktım. 6.gün embriyosu yerleştirdiler ama embriyom bi tık geriden geliyormuş. Beni ayın 20 sine çağırdılar teste yani 8 gün sonra. Çok erken değilmi sizce
Hayırlı olsun inşallah güzel tutunsun

Aynen baya erken demişler 11-12 gün sonra diyorlar normalde ama olsun senin için daha iyi bekleme süresi daha kısa🙂 hayırlı olsun sonuç güzel olsun inşallah

hayırlı olsun
toplamda 14 gun oluyor erken değil bence varsa çıkar
pozitif sonuçlar duyarız inş

Kizlar mrb. Ben 39 yasindayim. Bir evladim var. Henuz 2 aydir deniyorum. Fakat amh 0,63 fsh 11 cikti. Uni.hastanesinde hemen infertiliteye yonlendirdiler, asilama ya da tup bebek, orada karar verilir dendi. Ben de ozel hastaneye gittim. Amhye takilmadi, fshye takildi. Karin ultrasonda 2 yumurta vardi. Klomen 5×2 verdi. Sonraki kontrolde 18mm idi. Digeri daha kucukmus, normal dedi, buyuyen digerini bastirir dedi. Ertesi gun icin catlatma ignesi verdi. Sonuc olumsuz, bugun regl oldum. Regl olursan 2.3.gun tekrar gel, 3 ay klomen devam edecekmisiz. Benim sormak istedigim bu degerlerle ve klomen ile hamile kalabilir miyim. Yoksa dr.beni oyaliyor mu. Verdigi takviyeyi de buralarda hic kimseden duymadim. Alvital plus kullaniyorum, ilk kutum daha. Acikcasi tup bebek icin cesaretim yok. Zaten olumsuz dusunuyorum, yastan dolayi basarili olacagini sanmiyorum. Su an bosa mi kurek cekiyorum, onu bilmek istiyorum.

Yeni aya gelirsin dedi doktor bakalım gidince ne dicek. Medamerikan da
Benim bir önceki tedavi işlemim orada oldu. Doktor anlaşmalı. 6 haftalık ilerlemedi büyümesi durdu. 3. Gün embriyosuydu ve hücre bölünmesi yavaş ilerlemiş. Başından belliymiş olmayacağı ama yinede transfer ettiler. Ben düşüğe karar verilince öğrendim.

İyi akşamlar arkadaşlar Rabbim herkesi dileğine kavuştursun. Çok meşakkatli bı yoldayız. Ben de yeni başladım. 6 gündür meriofert kullanıyorum bugün cetrotide başladım. Sorunum yumurtanın azlığı. Sağda hiç yok solda 14 mm ve 7mm iki tane. Doktorum 1 tanesi tutabilir dedi. Endişem şansın az olması. Tek yumurta ile başarılı olan oldu mu acaba.

İyi akşamlar arkadaşlar Rabbim herkesi dileğine kavuştursun. Çok meşakkatli bı yoldayız. Ben de yeni başladım. 6 gündür meriofert kullanıyorum bugün cetrotide başladım. Sorunum yumurtanın azlığı. Sağda hiç yok solda 14 mm ve 7mm iki tane. Doktorum 1 tanesi tutabilir dedi. Endişem şansın az olması. Tek yumurta ile başarılı olan oldu mu acaba.
Vardır muhakak.. Hiç endişelenmeyin.. Burada arkadaşın 24 yumurtasından sadece 2 embryo oluştu. 1 tanesi transfer edildi ve tuttu.. İnş sizinde olacaktır…

Tatlış hiç korkma benimde aynı 3 tane yumurtam oldu 1 tanesini transfer ettiler. 1 tane bile yeri gelir can olur. Bende beklemedeyim. Eğer tutmazsa yumurta arttırıcı kürler varmış onları denicem (hayıt otu macunu)

Tatlış hiç korkma benimde aynı 3 tane yumurtam oldu 1 tanesini transfer ettiler. 1 tane bile yeri gelir can olur. Bende beklemedeyim. Eğer tutmazsa yumurta arttırıcı kürler varmış onları denicem (hayıt otu macunu)
İnşallah tutar da kurlere falan gerek kalmaz. Sürekli havuç falan yiyorum ben de

Canım benimde aynı sorun 2 yumurta vardı 1 tanesi ilerleme gösterdi donduruldu. Bu ay sağda yumurta yok solda 1 tane o da iyi değil toplama yapmaya devam edeceksek bu ay yapamayız dedi doktor. Biz 1 embriyonun transferine karar verdik. Hakkımızda hayırlısı olsun sonuçlarını birlikte göreceğiz 😊

Kizlar bu testi bugun yaptim 3. Gun embriyosu transferin 6. Günü hayali bir cizgi var dün yaptim hicbir sey çıkmadı
Bu kadar erken cikar mi acaba

Eklentiler

• 20220112_085234.jpg
    20220112_085234.jpg
    137,2 KB · Görüntüleme: 51
Back