• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Pınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bi dahakine daha güzel sonuçlar alırsın

Şimdi kendı doktorumun hemşiresi aradı eşiminde morfolojisi bozukmuş 😔 acaba bunu ne duzeltır. Cuma günü gelın görüşelim dediler detaylı.
Benim eşimin de değerleri düşük impryl, zeytinyağında kuru incir ve keçiboynuzu kullanıyor. İnşallah fayda görürüz

Benim hocam dış gebelik geçirdi. Geç farkedildi ve tüplerindne biri alındı. Sonrasında işlem yanlış yapıldığı için 2.tüpü de kaybetti. Mecburen tüp bebek yapmak durumunda kaldı. Bütün tüp bebekleri başarısız oldu. 6.da ikizler tuttu düşük olsu. Son embriyosu kalmıştı. 7.denemde tuttu ve nur topu gibi oğlu oldu..
İnş Allah size de nasip eder🙂
Böyle mucizeler duyunca mutlu oluyor insan.Teşekkürler 😊 Umarım bize de kısmet olur.

Benim eşimin de değerleri düşük impryl, zeytinyağında kuru incir ve keçiboynuzu kullanıyor. İnşallah fayda görürüz

Benım eşim bugün kullanır yarın bırakır.
İmpryl evde var 1 yıl önce doktor vermıstı hala bitmedi o ilaç. Ama biz bayanlar her dk vücudumuza yüklenelim ılacları. Vallahi hiç tahammülüm kalmadı 2 yıldır.
Hayırlısı bakalım.
Yani ben kür felan yapmam istediğini kendi yapsın hiç umrumda değil. İnsanların peşinde gezmekten bıktım yoruldum. Hiç tahammülüm de kalmadı kimselere.

İmpryl evde var 1 yıl önce doktor vermıstı hala bitmedi o ilaç. Ama biz bayanlar her dk vücudumuza yüklenelim ılacları. Vallahi hiç tahammülüm kalmadı 2 yıldır.
Hayırlısı bakalım.
Yani ben kür felan yapmam istediğini kendi yapsın hiç umrumda değil. İnsanların peşinde gezmekten bıktım yoruldum. Hiç tahammülüm de kalmadı kimselere.
Sorma benim eşim de öyle.Morfoloji ve hız çok kötü.Takviye kullanmak istemiyor.Keçiboynuzunu duyduğu an midesi bulanıyor.

Hayırlısı bakalım.

Erkekler maalesef bizim gibi değil hiç sıkıntıya gelemiyor inşallah güzel sonuçlar alır kavuşuruz bebişlerimize

Benim eşimde de sayı az (1-3 milyon arası) şekil bozuk hareketlilik yok iki sene boyunca zeytinyağlı incirler aktardan doğal karışımlar impryl lar varikosel ameliyatları herşey denendi ama hiç ilerlemedi daha da geriye gitti doktor doğal yolla mucize dedi yolumuz tüp bebekten geçti şimdi pozitifi aldım inşallah bekliyorum heyecanla rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın bizlere inşallah 🙏🏻

Şimdi kendı doktorumun hemşiresi aradı eşiminde morfolojisi bozukmuş 😔 acaba bunu ne duzeltır. Cuma günü gelın görüşelim dediler detaylı.
İşte bak sebeb varmış morfoloji zaten emriyoyuda kelitesiz yapiyo canım sen git konuş duruma bak bakalım ama vitamindir sor esine

benimde pozitif cikti, ama korona oldum, kan vermeye cikamiyorum
Masalhh hayırlı olsun darısı başımıza hepimizin tabii korona hariç
Canım korkma bişey olmaz Aret hocamiydi seninde
Sorun neydi nasıl bı yol izlediniz anlatirmisin burdada fikir oluyo bizlere

İşte bak sebeb varmış morfoloji zaten emriyoyuda kelitesiz yapiyo canım sen git konuş duruma bak bakalım ama vitamindir sor esine

Vitamindir derken e vitamin değil mi?
Esinin morfoloji bozukluğunu bilmiyodunuzmu yani önceden

Bundan once ileri hareketlilik için az da olsa sorun var dediler ama sımdı morfoloji dediler aynı şey mi bilmiyorum. Eşim e vitaminine başlasa bile 6ay da ancak düzelir malesef erkeklerin spremi 6ay sürüyor. D vitamin E vitamin için peşinde gezdım keske yazdan beri kullansaydı 😢 çok sinirliyim

Masalhh hayırlı olsun darısı başımıza hepimizin tabii korona hariç
Canım korkma bişey olmaz Aret hocamiydi seninde
Sorun neydi nasıl bı yol izlediniz anlatirmisin burdada fikir oluyo bizlere
Cok tesekkür ederim, darisi isteyen herkese insallah, <3
Evet Aret hoca, ilk denemde allahima bin sükür pozitif cikti. igne tedavisi yapildi Klomen ile basladim ve Menopur ile devam ettim. Icsi yapildi, yumurta toplama isleminde 7 yumurta toplandi, 3 embriyo döllendi ve transfer 3üncü gün yapildi. Transferden önce cesitili ilac (estrofam, progestan, coraspirin, Dekort, prograf, oksapar) basladim ve daha halen devam ediyorum.

Simdiye kadar 3 basarisiz icsi yapildi, embriyolarin kalitesi iyidi ama tutunmadi. Esimde sperm hareket azligi olusmaktadir.
Aret hocam cok ilgili, cok seker babacan biri.
Darisi size insallah

Evet Aret hoca, ilk denemde allahima bin sükür pozitif cikti. igne tedavisi yapildi Klomen ile basladim ve Menopur ile devam ettim. Icsi yapildi, yumurta toplama isleminde 7 yumurta toplandi, 3 embriyo döllendi ve transfer 3üncü gün yapildi. Transferden önce cesitili ilac (estrofam, progestan, coraspirin, Dekort, prograf, oksapar) basladim ve daha halen devam ediyorum.

Simdiye kadar 3 basarisiz icsi yapildi, embriyolarin kalitesi iyidi ama tutunmadi. Esimde sperm hareket azligi olusmaktadir.
Darisi size insallah
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbım kucağına da almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza inşallah :halay:

Darisi size insallah
Amin darısı herkesin başına seninki de sağlıkla ilerlesin insalh

Back