Neden neoldu çok üzüldüm
Gelişimi iyi değilmiş. İptal etmişler oyuzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden neoldu çok üzüldüm
TEDAVİ ÖNCESİ BENDE KULLANDIM CİDDİ FAYDASI OLDUTamamdır kuzum araştıracağım. Evet insanlar saçmalığından yıldırıyor ama yılmayalım.
GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSUNNasıl değiştireyim tüm ödemeler yapıldı
GÜZEL DÜŞÜNELİM GÜZEL OLSUN
BU SEFER BOL EMBRİYOLARIN OLUR İNŞ CANIM
HEPİMİZ İNŞ CANIM GÜZEL HABERLER VERİRİZİnşallah canım. Amin. Sizin olduğunuz durum neyse insallaj kolaylıkla güzel haberler verırsınız
HEPİMİZ İNŞ CANIM GÜZEL HABERLER VERİRİZ
BENİM YAŞA BAĞLI YUMURTA KALITE VE REZERV DÜŞÜKLÜĞÜ
AY SONU ADETİMDE MUAYENEYE GİDİCEM DONDURULMUŞ VAR BAKALIM BU SEFER TUTAR İNŞ
OMEGA NIN EPA VE DHA SI BELLİ BİR DEGERİN ALTINDA OLMAMASI GEREKİYOR DOKTORUM DEMİŞTİ BANA O DEGERİN ALTINDA OLMASIN DİYE AKŞAM BAKIP YAZARIM SANAKızlar konuştuğumuz ilaç bunlar mı? Görsel bıraktım.
Regl başlamadan başlayayım mı?
Sabah akşam da nar suyu içiyorum.
İncir de yemeğe başlarım artık
Ben bunu kullandım doktorum vermişti birde ayriyeten omegaKızlar konuştuğumuz ilaç bunlar mı? Görsel bıraktım.
Başla canım hiç durma ben 2 ay içtim erkek için sperm ve kalitesi için 3 ay iciliyoGonamax ve omega Q10 alıp doktordan Habersiz içerim ben. Derse ki almalısın ben kullanıyorum der konuyu kapatırım.
Adetime 4 gün var bugünlerde başlayayım mı alıp.
Evet ilaçlar bunlar canım nar suyu içme artık trasfer yok zaten ama incir yeKızlar konuştuğumuz ilaç bunlar mı? Görsel bıraktım.
Çok teşekkürler şu yaşadıklarımız bize mükafat olarak dönsün, başka bişey istemiyorum.Ayy masalh insalh ikisine güzel tutunsun canim
Doktora sormadan içmek doğru mu bende mi alsam benimde amh 1,59 biraz düşükBaşla canım hiç durma ben 2 ay içtim erkek için sperm ve kalitesi için 3 ay iciliyo
Amin inşallah canım 2side can olsun sana. Benimde 24 Ocak oluyor Çarşamba kontrole göre pazartesi yapabiliriz dedi. Benim 1 tane embriyo var.Bana dün Aret Kamar 11-12 gün sonra transfer olur dedi, ya 22 ya 24 ocak oluyor anladığım kadarıyla. 2 embriyo transfer edilecek inşallah bu sefer şans bize gülecek arkadaşım.
Ne dediler peki neyapacaksın ?çok üzüldüm okadar emek zaman para psikoloji hepsi ziyan oluyor bizim de sınanmamız bu herhaldeGelişimi iyi değilmiş. İptal etmişler oyuzden
Çok üzüldüm canım diyoruz ya hep vardır bunda da bir hayır, yapılan dualar asla geri çevrilmez, biz kabul edilmiyor sanırız ama Rabbimin bizim için belki daha iyi bir planı vardır bilemeyiz... Ben de kalbim ellerimde bekleyenlerdenim, öğlen aradılar 5 yumurtadan 4 embriyo elde edilmiş, cumartesiye kadar gelişimleri takip edilecek , perşembe arayacaklarmış bir daha.. Rabbim sen mevzuyu biliyorsun hepimize inşallah çifter çifter verPınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Doktoruna güveniyorsan bence ona sormadan birşey yapma, bazı şeyler daha kötüye gidebilir. Ben saraçoğlunun çok bilindik ve güvenilir kürlerini yaparken karaciğerimden oluyordum neredeyse, çok vitamin de kullandım ortada bişi yokBende alsam mı bana doktor alma hiç bişey dedi kafam karıştı ona sormadan alsam iyi mi olur
Ben bunu kullandım doktorum vermişti birde ayriyeten omega
Evet ilaçlar bunlar canım nar suyu içme artık trasfer yok zaten ama incir ye
Ne dediler peki neyapacaksın ?çok üzüldüm okadar emek zaman para psikoloji hepsi ziyan oluyor bizim de sınanmamız bu herhalde