- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1
- 1.819
- 333
Pınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Benim eşimin de değerleri düşük impryl, zeytinyağında kuru incir ve keçiboynuzu kullanıyor. İnşallah fayda görürüzŞimdi kendı doktorumun hemşiresi aradı eşiminde morfolojisi bozukmuşacaba bunu ne duzeltır. Cuma günü gelın görüşelim dediler detaylı.
Böyle mucizeler duyunca mutlu oluyor insan.TeşekkürlerBenim hocam dış gebelik geçirdi. Geç farkedildi ve tüplerindne biri alındı. Sonrasında işlem yanlış yapıldığı için 2.tüpü de kaybetti. Mecburen tüp bebek yapmak durumunda kaldı. Bütün tüp bebekleri başarısız oldu. 6.da ikizler tuttu düşük olsu. Son embriyosu kalmıştı. 7.denemde tuttu ve nur topu gibi oğlu oldu..
İnş Allah size de nasip eder
Amin inşallah canım.Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bi dahakine daha güzel sonuçlar alırsın
Benim eşimin de değerleri düşük impryl, zeytinyağında kuru incir ve keçiboynuzu kullanıyor. İnşallah fayda görürüz
Sorma benim eşim de öyle.Morfoloji ve hız çok kötü.Takviye kullanmak istemiyor.Keçiboynuzunu duyduğu an midesi bulanıyor.Benım eşim bugün kullanır yarın bırakır.
İmpryl evde var 1 yıl önce doktor vermıstı hala bitmedi o ilaç. Ama biz bayanlar her dk vücudumuza yüklenelim ılacları. Vallahi hiç tahammülüm kalmadı 2 yıldır.
Hayırlısı bakalım.
Yani ben kür felan yapmam istediğini kendi yapsın hiç umrumda değil. İnsanların peşinde gezmekten bıktım yoruldum. Hiç tahammülüm de kalmadı kimselere.
Benım eşim bugün kullanır yarın bırakır.
İmpryl evde var 1 yıl önce doktor vermıstı hala bitmedi o ilaç. Ama biz bayanlar her dk vücudumuza yüklenelim ılacları. Vallahi hiç tahammülüm kalmadı 2 yıldır.
Hayırlısı bakalım.
Yani ben kür felan yapmam istediğini kendi yapsın hiç umrumda değil. İnsanların peşinde gezmekten bıktım yoruldum. Hiç tahammülüm de kalmadı kimselere.
İşte bak sebeb varmış morfoloji zaten emriyoyuda kelitesiz yapiyo canım sen git konuş duruma bak bakalım ama vitamindir sor esineŞimdi kendı doktorumun hemşiresi aradı eşiminde morfolojisi bozukmuşacaba bunu ne duzeltır. Cuma günü gelın görüşelim dediler detaylı.
Esinin morfoloji bozukluğunu bilmiyodunuzmu yani öncedenŞimdi kendı doktorumun hemşiresi aradı eşiminde morfolojisi bozukmuşacaba bunu ne duzeltır. Cuma günü gelın görüşelim dediler detaylı.
benimde pozitif cikti, ama korona oldum, kan vermeye cikamiyorumAret hoca çok meşhur ya 2 akrabam orda hamile kaldi
Masalhh hayırlı olsun darısı başımıza hepimizin tabii korona hariçbenimde pozitif cikti, ama korona oldum, kan vermeye cikamiyorum
İşte bak sebeb varmış morfoloji zaten emriyoyuda kelitesiz yapiyo canım sen git konuş duruma bak bakalım ama vitamindir sor esine
Esinin morfoloji bozukluğunu bilmiyodunuzmu yani önceden
Cok tesekkür ederim, darisi isteyen herkese insallah, <3Masalhh hayırlı olsun darısı başımıza hepimizin tabii korona hariç
Canım korkma bişey olmaz Aret hocamiydi seninde
Sorun neydi nasıl bı yol izlediniz anlatirmisin burdada fikir oluyo bizlere
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbım kucağına da almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza inşallahCok tesekkür ederim, darisi isteyen herkese insallah, <3
Evet Aret hoca, ilk denemde allahima bin sükür pozitif cikti. igne tedavisi yapildi Klomen ile basladim ve Menopur ile devam ettim. Icsi yapildi, yumurta toplama isleminde 7 yumurta toplandi, 3 embriyo döllendi ve transfer 3üncü gün yapildi. Transferden önce cesitili ilac (estrofam, progestan, coraspirin, Dekort, prograf, oksapar) basladim ve daha halen devam ediyorum.
Simdiye kadar 3 basarisiz icsi yapildi, embriyolarin kalitesi iyidi ama tutunmadi. Esimde sperm hareket azligi olusmaktadir.
Aret hocam cok ilgili, cok seker babacan biri.
Darisi size insallah
Cok sagol amin insallah <3 insallahÇok sevindim hayırlı olsun Rabbım kucağına da almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza inşallah
Amin darısı herkesin başına seninki de sağlıkla ilerlesin insalhCok tesekkür ederim, darisi isteyen herkese insallah, <3
Evet Aret hoca, ilk denemde allahima bin sükür pozitif cikti. igne tedavisi yapildi Klomen ile basladim ve Menopur ile devam ettim. Icsi yapildi, yumurta toplama isleminde 7 yumurta toplandi, 3 embriyo döllendi ve transfer 3üncü gün yapildi. Transferden önce cesitili ilac (estrofam, progestan, coraspirin, Dekort, prograf, oksapar) basladim ve daha halen devam ediyorum.
Simdiye kadar 3 basarisiz icsi yapildi, embriyolarin kalitesi iyidi ama tutunmadi. Esimde sperm hareket azligi olusmaktadir.
Aret hocam cok ilgili, cok seker babacan biri.
Darisi size insallah
Yaşım 24 sebep morfoloji düşüklüğü, doktorum güçlü kaleağası çok memnunumÇok yumurta değil kaliteli olması önemli
Yaş kaç sebeb ne merkezin neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?