Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün kontrole gittim. Estrofem ilaç verdi haftaya çarşambaya kontrol var eğer uygun olursa 24 Ocak transfer olacak. Bu arada rahim duvarı kalınlaşması için ne yapabilirim. Her gün 1 bardak nar suyu içiyorum arada da havuç suyu
Bilmiyorum güçlü müyüm.Aslında psikolojik olarak son 5 yıl ve her deneme sonrasındaki başarısızlık epey yıprattı.Varken yumurtalar deneyeyim diyorum. Bakalım nasip olacak mı annelik Yaşayıp göreceğiz.Azmine ve çabana hayran kaldım takdir ettim seni hiç vazgeçmemişsin nekadar güçlüsün
Umarım canım , hepimizin gönlüne göre versin AllahÖyle mucizeler duyuyoruz ki yeterli allahım ol desin canını sıkma inşallah anneliği bizlerde tadarız inşallah seninde gebeliğini duyarız buradan
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN HEPİMİZEPınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Evet canım benim doktorum Mehmet Bilge Çetinkaya devlet hastanesindeki doktorun yönlendirdi.İNŞALLAH CANIM AMİN
SENİN DOKTORUN MEDİKAL HASTANEDEKİLERDENMİ
TAYFUN DOKTOR VAR SOYADINI HATIRLAMIYORUM ASLINDA ONA GİDECEKTİM AMA NASIL OLDUYSA ŞİMDİKİ DOKTORUMLA DEVAM ETTİK HAYIRLISI
Sağol canım sana da hayırlı olsun bende sıkıp suyunu içiyorum Haftaya Çarşamba belli olacak bakalım büyük ihtimal aynı zamana gelir size tarih söylediler mi?Hayırlı olsun :) Benim de dündü kontrolüm. Sanırım seninle aynı zamanlar transfer olacağız. Ben de nar yiyorum bol bol.
Canım yılmak yok insalh daha güzel emriyolarla devam edersin ganomax ve omegaQ10 araştır çok iyiPınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Duvar kalınlığını sordum nasıl diye adetin başlangıcında ince olması lazım zaten dedi. Ben narı sıkıp içiyordum Dediğiniz gibi çekirdekleriyle çekip içerim bundan sonra teşekkür ederim size de şifa olsunDuvar ince mi dedi? Vallahi doktorunu taktir ettim hemen estrofem yazmış. Ben regl beklıyorum duvar kontrolü ıcın 2 gündür sabah akşam nar ı tanelıyorum (milkshake yapan robotta) iyice çevirip içiyorum narın çekirdeğindeymiş kalınlaştırıcı hormon oyuzden iyice Çek, yoksa da taneleri çiğne. Şifa olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah. Vitamin takviyelerinin yanında Yumurta gelişimi için incir kürünü iyi diye duydum bende tedavim olumsuz sonuçlanırsa incir kürünü yapacağım. Benim yumurtam çok azPınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Neden neoldu çok üzüldümPınar Oğuz canım bende senin kervana katılmış bulunuyorum. Az önce haber geldi benim embriyolar malesef iptal. Bundan sonra ki regl beklemek sanırım. Bir de hangi ilaç takviyesi almak gerek acaba tüp bebek iğne tedavisi öncesi.
Benim hocam dış gebelik geçirdi. Geç farkedildi ve tüplerindne biri alındı. Sonrasında işlem yanlış yapıldığı için 2.tüpü de kaybetti. Mecburen tüp bebek yapmak durumunda kaldı. Bütün tüp bebekleri başarısız oldu. 6.da ikizler tuttu düşük olsu. Son embriyosu kalmıştı. 7.denemde tuttu ve nur topu gibi oğlu oldu..Bilmiyorum güçlü müyüm.Aslında psikolojik olarak son 5 yıl ve her deneme sonrasındaki başarısızlık epey yıprattı.Varken yumurtalar deneyeyim diyorum. Bakalım nasip olacak mı annelik Yaşayıp göreceğiz.
Bende alsam mı bana doktor alma hiç bişey dedi kafam karıştı ona sormadan alsam iyi mi olurCanım yılmak yok insalh daha güzel emriyolarla devam edersin ganomax ve omegaQ10 araştır çok iyi
Bana dün Aret Kamar 11-12 gün sonra transfer olur dedi, ya 22 ya 24 ocak oluyor anladığım kadarıyla. 2 embriyo transfer edilecek inşallah bu sefer şans bize gülecek arkadaşım.Sağol canım sana da hayırlı olsun bende sıkıp suyunu içiyorum Haftaya Çarşamba belli olacak bakalım büyük ihtimal aynı zamana gelir size tarih söylediler mi?
Ayy masalh insalh ikisine güzel tutunsun canimBana dün Aret Kamar 11-12 gün sonra transfer olur dedi, ya 22 ya 24 ocak oluyor anladığım kadarıyla. 2 embriyo transfer edilecek inşallah bu sefer şans bize gülecek arkadaşım.
Bilemedim ki yaş kactiBende alsam mı bana doktor alma hiç bişey dedi kafam karıştı ona sormadan alsam iyi mi olur
ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN HEPİMİZE
HASTANENİ DEĞŞTİRECEKMİSİN İLGİSİZLİĞİNDEN BAHSEDİYORDUN
GÜVENMEK ÇOK ÖNEMLİ BİZİM HORMONLARIMIZI HERŞEY ETKİLİYOR KENDİMİZİ GÜVENDE HİSSETMELİYİZKİ HERŞEY GÜZEL İLERLESİN ALLAHIM DOGRU ZAMANDA DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN CANIM
Canım yılmak yok insalh daha güzel emriyolarla devam edersin ganomax ve omegaQ10 araştır çok iyi