MedicalKime gidiyosunuz samsunda ben de samsundayım
doktorum giresun dan geliyor samsun medikal da anlaşması var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MedicalKime gidiyosunuz samsunda ben de samsundayım
Ben şuan Pendik medical park tayım..Hangi hastane ?
Ben Adana medline da yaptırdım
Bence yok eşin sıpem testi vermiş ztn demi sonuçları alıp gidersin, ama şöyle bir şey de var adetin üçüncü günü kan testi flan yapılacak her halde. muhtemelen o gün tedaviye başlarsınız o yüzden eşinizinde gelmesi gerwke bilir tedavi hakında konuşmak için . ben hep tek giderdim bir tedaviye başlayınca eşimle gittik bide yumurtalar toplanacağı günMerhaba gecen ay ilk görüşmeye gittik tüp bebek için doktorumuz rahım film ve sperm testi istedi ikisini de yaptırdık regl oldugun zaman kan tahlıllerı yapılacak denıldı bu hafta cuma regl iken gidecegım eşimin gelmesine gerek var mı acaba fabrika da amir oldugu için izin alma durumu cok zor oluyor
Hiç oralı olma başka şeylerle uğraş çok duşunmemeye bak yoksa günler geçez hakında haylırıs inşTransferimin 4. Günü bugün zaman gecmiyor bir türlü cok heyecanliyim
merhaba bende 12 ayda Aret hocada opu / transfer oldum, cok ilgili tatli pozitif biri. ben memnun kaldim.Merhaba bende yeni başlıyorum tedaviye hiç memnun kalmadınız mı aret bey benimde doktorum yardımcı olursaniz çok sevinirim
Amin öyle tabi yaaÖyle deme iğne vurmak bile hem maddi hem manevi yorgunluk. Rabbim arattırmadan hemencecik güzel haberleri alırız
Aret hoca çok meşhur ya 2 akrabam orda hamile kaldimerhaba bende 12 ayda Aret hocada opu / transfer oldum, cok ilgili tatli pozitif biri. ben memnun kaldim.
Kötü yorumlarda var kafalar karıştıAret hoca çok meşhur ya 2 akrabam orda hamile kaldi
Valla kimin çocuğu olduysa o hoca iyiKötü yorumlarda var kafalar karıştı
Aynen öyle görünüyor o yüzden de karışıyor kötü yorum olunca da acaba mı diyoruz iyicene beynim bulandı vallaValla kimin çocuğu olduysa o hoca iyi
Olmadıysa o hoca kötü Aret hocayada kötü diyen varsa biz yandik
Nerde hangi şehirde bu doktor bilgi verirmisnizAret hoca çok meşhur ya 2 akrabam orda hamile kaldi
Aret Kamar istanbulNerde hangi şehirde bu doktor bilgi verirmisniz
Merhabalar. Doktorunuz kimdi??Hangi hastane ?
Ben Adana medline da yaptırdım
Azmine ve çabana hayran kaldım takdir ettim seni hiç vazgeçmemişsin nekadar güçlüsünCanım benim de yaşım 40.
5 kere başarısız tüp bebek denemem oldu.
İlk denememde hiç döllenme olmadı,2. denememiz kimyasal oldu.3. ve 4. deneme negatif.5. deneme pozitifti, değerler harikaydı.Kese göründü ama boş gebelik oldu.
Tüplerim geçirdiğim bir enfeksiyon yüzünden alındı. O yüzden normal yolla gebe kalma şansım yok.
Bir ihtimal deniyoruz işte.
Başladım yine iğnelere, hayırlısı olsun hepimiz için.
Aret kamer i bende duydum giden tanıdığım var cok övüyor onun olmadı sonra doğal yolla oldu olmadığı halde begeniyor çokAret Kamar istanbul
HERŞEY GÜZEL İLERLER İNŞKızlar bugün kontrole gittim. Estrofem ilaç verdi haftaya çarşambaya kontrol var eğer uygun olursa 24 Ocak transfer olacak. Bu arada rahim duvarı kalınlaşması için ne yapabilirim. Her gün 1 bardak nar suyu içiyorum arada da havuç suyu
Çok teşekkür ederim inşallah, evet dün adet oldum takvim tam tuttu. Hayatımdaki en büyük eksik su, çok içemiyorum ama bu süreç için zorlayacağım. İnşallah herkesin gönlüne göre olur,Rabbimin izniyle sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini her şey yolunda giderHERŞEY GÜZEL İLERLER İNŞ ADET OLDUN O HALDE BAŞLADIĞINIZA GÖRE
SU İÇMEYİ İHMAL ETME TRANSFERDEN SONRADA BU ÇOK ÖNEMLİ RAHIMDEKİ KAN DOLAŞIMI İÇİN BEBEĞİN TUTMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
İNŞ POZİTİFLE SONUÇLANIR
İNŞALLAH CANIM AMİNÇok teşekkür ederim inşallah, evet dün adet oldum takvim tam tuttu. Hayatımdaki en büyük eksik su, çok içemiyorum ama bu süreç için zorlayacağım. İnşallah herkesin gönlüne göre olur,Rabbimin izniyle sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini her şey yolunda gider
Hayırlı olsun :) Benim de dündü kontrolüm. Sanırım seninle aynı zamanlar transfer olacağız. Ben de nar yiyorum bol bol.Kızlar bugün kontrole gittim. Estrofem ilaç verdi haftaya çarşambaya kontrol var eğer uygun olursa 24 Ocak transfer olacak. Bu arada rahim duvarı kalınlaşması için ne yapabilirim. Her gün 1 bardak nar suyu içiyorum arada da havuç suyu