• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ben orduda oturuyorum doktorum giresun da. Takiplerim giresun da oldu
opu samsun medikalde kendi doktorum yaptı allahım hepimizi doğru insanlarla doktorlara karşılaştırsın güven çok önemlş
helal olsun sana o kadar yol gidiyorsun bende istanbul içinde başka semt e gitmiyorum eğer hastahane benim tedavide sorun çıkarırsa bende şişli memorial a gideceğim bir daha benden 3 bin tl alırsa bende yolu görmüyeceğim gideceğim.

arkadaşlar 20 sinden 50 lisine hepinize sesleniyorum içiniz bu kadar karamsarlıkla doluyken neden bu tedavilere başlıyorsunuz bişeye başlarken önce kendiniz inanacaksınız
benim hiç bebeğim olmadı dış gebelik düşük hiçbirşekilde oluşmadı yaşımda 43. sizin bu yazdıklarınıza göre kenaramı çekileyim benim bebeğim olmaz diye
ben hala ilk günkü heyecanla denemeye devam ediyorum maddiyat derseniz hepimizin belini büküyor kim burda ben çok rahat karşılayabiliyorum diyebilir hepimiz zorlanıyoruz
ugraşıyoruz çabalıyoruz hepimiz çare arıyoruz
yaşlarınız o kadar gençki ben bu negatıflıklerı hiç yakıştıramıyorum
öyle mucizelere şahit oldumki çevremde yeterki allahım ol desin
yarım rahimli rahminde ur yaş 37 doktorların ihtimal bile vermediği bir örnek yakın arkadaşım o kadar çok inandıkı olacağına ilk denemede evladını kucağına aldı bunun gibi birçok örnek
lütfen herkes toplasın kendini
sizleride anlıyorum maddiyat aile çevre herkes çok etkiliyor soruyor ne yaşadıklarımızı bilmeden
ama şunu bilinki bizi bizden fazla kimse düşünemez
moral bu mücadelenin yarısı lütfen yüksek tutun

birde şu bahsettiğiniz kürler bende denedim incir kürü hayıt otu aklıma gelmeyen birçok kür kimisi şekeriimi yükseltti kimisi tsh yükseltti kimisi adet düzensizliği yaptı bunları kullanırken lütfen değerlerinizden emin olun her ot her kür herkese iyi gelmeyebilir.

hepimize allahım annelik duygusnu nasıp etsin inş

allahıma hep evladın hayırlısını ve sağlıklısını nasıp etmesi için dua ediyorum
olmuyorsa allahım en hayırlısını bilir
Canım benim de yaşım 40.
5 kere başarısız tüp bebek denemem oldu.
İlk denememde hiç döllenme olmadı,2. denememiz kimyasal oldu.3. ve 4. deneme negatif.5. deneme pozitifti, değerler harikaydı.Kese göründü ama boş gebelik oldu.
Tüplerim geçirdiğim bir enfeksiyon yüzünden alındı. O yüzden normal yolla gebe kalma şansım yok.
Bir ihtimal deniyoruz işte.
Başladım yine iğnelere, hayırlısı olsun hepimiz için.💜

Bende de yaş dan dolayı kalitesizlik deniyordu tedavi öncesi doktorunun önerisiyle birkaç ay omega quenzim argıfertil vitaminler kullandırdı ciddi faydası oldu yumurta sayım azdı 4 yumurtam toplandı ama 4 ü de 5güne ulaştı dondurduk doktorum acele etmeyelim rahim dinlensin iğnelerin etkisi geçsin kist oluşmuşmu iğnelerden onlara bakalım bekleyelim 2 regli geçsin dedi 1. Reglim geçti 2.yi bekliyorum bu seferki tedavim çok kontrollü ve dikkatli gidiyor doktorumdan çok memnunum inş sonunda güzel olur hepimiz için.
Evet bende çok duydum tedavi sonrası kalitenin arttığını insalh banada faydası olmuştur dua edin ne olur genetiğe gideceği için çok yumurta lazim

Arkadaşlar karadenizden yokmu. Ben ordu samsuna gidiyorum tedavi için 1. Tedavimde trabzona gitmiştim
Çoğunluk İstanbul sanırım
Ben Samsundayım MedicalPark hastanesinde tedavi oluyorum. Bugün adet oldum yarın kontrole gideceğim transfer sürecim belli olacak
Canım ne bilsinler paranın zor kazanıldığını? Çat çat para yağıyor hepsine. Vallahi en kötüsü bile embriyolog olsaydım keske. Kadın şımarık şımarık konuşuyor bakın benım hevesimi siz anlayamazsınız dedim aramayıp bılgı vermiyorsunuz her aradığımda olumsuz bılgı alıyorum dedim. Ozaman kaç yaşındasınız yok şöyle böyle konuşmaya çalıştı.
Sabah dönün bana mutlaka dedim.

Bir de kafamda sorular; ben sımdı napacağım tekrar tekrar iğne vs. Başlamadan bitti.
Bilgi alamamak, aklımızdaki soruları soramamak gerçekten zor olmalı ben tedavi gördüğüm hastaneden bu konuda gerçekten memnunum sabah 8.30 da arayıp yumurtaların sayısı ilerleme durumu hep bilgi verdiler. Hatta 3. ve 4. gün yumurtaları dışarı çıkarmayacağız o günlerde aramayacağız merak etmeyin dediler.

Bana antibiyotik progestan duphaston verdi folbiol zaten kullanıyordum, sana extra birşey verdi mi ya da şöyle böyle yap vs dedi mi ağrın var mi?
Canım bana da antibiyotik verdi sadece bir de ağrı kesici. 5 gün kullanacakmışım antibiyotiği, ağrı kesiciyi de ağrın olursa al dedi, şimdi ağrım başladı biraz , sen nasılsın?

Bende anlamadım dondulacak kalitede olmayan emriyo nasıl transfere kaliteli olcak
Kaliteli olmamasından ziyade dondur çözde kaybetme ihtimalleri olabilir ondan dolayı.. Banada embryo sayısına takılmayın transfer sırasında çözerken bozulma yapabiliriz dediler..

helal olsun sana o kadar yol gidiyorsun bende istanbul içinde başka semt e gitmiyorum eğer hastahane benim tedavide sorun çıkarırsa bende şişli memorial a gideceğim bir daha benden 3 bin tl alırsa bende yolu görmüyeceğim gideceğim.
İnşallah gerek kalmaz canım

Kızlar şimdi ben tüm ödememi yapmıstım.dondurma yapılmaz ise tekrar opu olacak tekrar ödeme yapmam gerekecek mi? İlaçlar hariç.
Benim hastanem yapılmayan hiç bir işlemin parasını almıyor.. Ben hep parça parça ödedim..
Tedavi başlarken ödedim. Opu toplama günü ödedim.
Şimdide dondurma işlemi yapıldı ama transfer günü kaç vial kalacağı belli değil diye transfer günü ikisini ödeyeceğim..
Bence hastane ile görüşüp sizde öyle yapın.. Genelde para ödemesi olmadığını duydum…
Ben şikayetvar yorumlarını da okumuştum..

Canım benim de yaşım 40.
5 kere başarısız tüp bebek denemem oldu.
İlk denememde hiç döllenme olmadı,2. denememiz kimyasal oldu.3. ve 4. deneme negatif.5. deneme pozitifti, değerler harikaydı.Kese göründü ama boş gebelik oldu.
Tüplerim geçirdiğim bir enfeksiyon yüzünden alındı. O yüzden normal yolla gebe kalma şansım yok.
Bir ihtimal deniyoruz işte.
Başladım yine iğnelere, hayırlısı olsun hepimiz için.💜
Öyle mucizeler duyuyoruz ki yeterli allahım ol desin canını sıkma inşallah anneliği bizlerde tadarız inşallah seninde gebeliğini duyarız buradan

Ben Samsundayım MedicalPark hastanesinde tedavi oluyorum. Bugün adet oldum yarın kontrole gideceğim transfer sürecim belli olacak

Bilgi alamamak, aklımızdaki soruları soramamak gerçekten zor olmalı ben tedavi gördüğüm hastaneden bu konuda gerçekten memnunum sabah 8.30 da arayıp yumurtaların sayısı ilerleme durumu hep bilgi verdiler. Hatta 3. ve 4. gün yumurtaları dışarı çıkarmayacağız o günlerde aramayacağız merak etmeyin dediler.
Benim de medikal samsun
Yanlız benim doktorun giresun dan geliyor medikalle anlaşması var ben ordu dan geliyorum opu samsun medıkalde yaptı transferımde samsunda olacak
Bende her gün sabah aynı şekilde bilgilendirildim m hastanede ilgili doktoru da

Benim hastanem yapılmayan hiç bir işlemin parasını almıyor.. Ben hep parça parça ödedim..
Tedavi başlarken ödedim. Opu toplama günü ödedim.
Şimdide dondurma işlemi yapıldı ama transfer günü kaç vial kalacağı belli değil diye transfer günü ikisini ödeyeceğim..
Bence hastane ile görüşüp sizde öyle yapın.. Genelde para ödemesi olmadığını duydum…
Ben şikayetvar yorumlarını da okumuştum..

Hangi hastane ?
Ben Adana medline da yaptırdım

Back