Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hangi hastane ?
Ben Adana medline da yaptırdım
Ben şuan Pendik medical park tayım..
Ben çok memnunum..
Hasta gibi hissetmiyorum..
Doğum makinası gibi de görülmüyorum..
Bilmiyorum hastaneden yana içim çok rahat..

Bence yok eşin sıpem testi vermiş ztn demi sonuçları alıp gidersin, ama şöyle bir şey de var adetin üçüncü günü kan testi flan yapılacak her halde. muhtemelen o gün tedaviye başlarsınız o yüzden eşinizinde gelmesi gerwke bilir tedavi hakında konuşmak için . ben hep tek giderdim bir tedaviye başlayınca eşimle gittik bide yumurtalar toplanacağı gün

Azmine ve çabana hayran kaldım takdir ettim seni hiç vazgeçmemişsin nekadar güçlüsün

Kızlar bugün kontrole gittim. Estrofem ilaç verdi haftaya çarşambaya kontrol var eğer uygun olursa 24 Ocak transfer olacak. Bu arada rahim duvarı kalınlaşması için ne yapabilirim. Her gün 1 bardak nar suyu içiyorum arada da havuç suyu

HERŞEY GÜZEL İLERLER İNŞ
ADET OLDUN O HALDE BAŞLADIĞINIZA GÖRE
SU İÇMEYİ İHMAL ETME TRANSFERDEN SONRADA BU ÇOK ÖNEMLİ RAHIMDEKİ KAN DOLAŞIMI İÇİN BEBEĞİN TUTMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
İNŞ POZİTİFLE SONUÇLANIR

Çok teşekkür ederim inşallah, evet dün adet oldum takvim tam tuttu. Hayatımdaki en büyük eksik su, çok içemiyorum ama bu süreç için zorlayacağım. İnşallah herkesin gönlüne göre olur,Rabbimin izniyle sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini her şey yolunda gider

İNŞALLAH CANIM AMİN
SENİN DOKTORUN MEDİKAL HASTANEDEKİLERDENMİ
TAYFUN DOKTOR VAR SOYADINI HATIRLAMIYORUM ASLINDA ONA GİDECEKTİM AMA NASIL OLDUYSA ŞİMDİKİ DOKTORUMLA DEVAM ETTİK HAYIRLISI

Hayırlı olsun :) Benim de dündü kontrolüm. Sanırım seninle aynı zamanlar transfer olacağız. Ben de nar yiyorum bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…