- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
Bende üzgünüm cünki gerçekten kalite ve sayı çok artıyor yaş kaçSuan şoktayım hiç bir ilaç vermediler iğne dışında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende üzgünüm cünki gerçekten kalite ve sayı çok artıyor yaş kaçSuan şoktayım hiç bir ilaç vermediler iğne dışında.
Bende anlamadım dondulacak kalitede olmayan emriyo nasıl transfere kaliteli olcakKızlar bir şey sorcam. Benim 3 yumurtam toplanmış bugün 4.gündü hepsi aynı kalitedeymiş 5.günü bekleyelim dedi. Dondurmak istiyorum dedim dondurulcak kalitede değil dedi. O zaman 2 tane yerleştirelim dedim yaşından dolayı 1 tane yerleştiriyoruz dedi. Dondurmayı neden yapmak istemediler o kısmı anlamadım bi bileniniz varmı
Hııı anladım canım regl gibi de değil ki anlamadım ben bunu ya değişikBende hiç olmadı ama gecen ay bana ilaçla yine yumurtalarımı büyüttü sonra çatlattı sonrasında olmuştu bende yerleşme kanasını sandım çok sevinmiştim ama adet oldum
Yeni aya gelirsin dedi doktor bakalım gidince ne dicek. Medamerikan daŞimdi sen ne zaman başlayacaksın ne karar verdin ?Hangi merkezdeydi sen ?
Suan şoktayım hiç bir ilaç vermediler iğne dışında.
Bende de yaş dan dolayı kalitesizlik deniyordu tedavi öncesi doktorunun önerisiyle birkaç ay omega quenzim argıfertil vitaminler kullandırdı ciddi faydası oldu yumurta sayım azdı 4 yumurtam toplandı ama 4 ü de 5güne ulaştı dondurduk doktorum acele etmeyelim rahim dinlensin iğnelerin etkisi geçsin kist oluşmuşmu iğnelerden onlara bakalım bekleyelim 2 regli geçsin dedi 1. Reglim geçti 2.yi bekliyorum bu seferki tedavim çok kontrollü ve dikkatli gidiyor doktorumdan çok memnunum inş sonunda güzel olur hepimiz için.Bende üzgünüm cünki gerçekten kalite ve sayı çok artıyor yaş kaç
Canım ne yaptın toplandımı yumurtaların10.30 da burda ol dediler ama ne zaman işleme alırlar bilmiyorum ki canım , hayırlısı olsun bakalım
Benim eşimde çift taraflı varikosel olduğu halde Doktorum kaale alıp o konuyla ilgili konuşmadı bile direk tedaviye başladık...
Gece 11.30 da yaptım canım, herhangi bir ağrı vs yok çok şükür
Kaliteyi etkiliyor canım takviyeler , ama bazı doktorlar da etkisi olmadığını savunuyorlarSuan şoktayım hiç bir ilaç vermediler iğne dışında.
Bende tedavi öncesi hiçbirşey kullanmadım, zamanında o kadar kullandım sonuç elde var sıfır, bence çoğu fasa fiso..Suan şoktayım hiç bir ilaç vermediler iğne dışında.
Ohooooo kaç mesaj önceydi bilmem ama yazdım canım, hatta sana yazdım :)))) (1017. Mesajmış )evet topladık ne var ne yoksa ama şuan sanki gaz sancısı var tüm batın da :)))) senin sağlık durum ne ?Canım ne yaptın toplandımı yumurtaların
Evet benimki de gereksiz buluyorKaliteyi etkiliyor canım takviyeler , ama bazı doktorlar da etkisi olmadığını savunuyorlar
Sen doktorunla konuş bu konuyu bence
Benim kafa gitmiş canım 5 yumurtam olduğunu bile hatırlamama rağmen yeniden sormuşumanesteziBende tedavi öncesi hiçbirşey kullanmadım, zamanında o kadar kullandım sonuç elde var sıfır, bence çoğu fasa fiso..
Ohooooo kaç mesaj önceydi bilmem ama yazdım canım, hatta sana yazdım :)))) evet topladık ne var ne yoksa ama şuan sanki gaz sancısı var tüm batın da :)))) senin sağlık durum ne ?
Arkadaşlar bir de transfer de pcr istiyorlar mı yeniden acaba?
Ama bence faydası var yaa ben nedense öyle düşünüyorumEvet benimki de gereksiz buluyor
Bana antibiyotik progestan duphaston verdi folbiol zaten kullanıyordum, sana extra birşey verdi mi ya da şöyle böyle yap vs dedi mi ağrın var mi?Benim kafa gitmiş canım 5 yumurtam olduğunu bile hatırlamama rağmen yeniden sormuşumanestezi
Sana hangi işlemleri yapmıştı da iptal oldu?Kızlar şimdi ben tüm ödememi yapmıstım.dondurma yapılmaz ise tekrar opu olacak tekrar ödeme yapmam gerekecek mi? İlaçlar hariç.
Onlar seni hasta olarak görmüyor ticari olarak bakıyor meslek olarak okadar onun senin neler yaşadığını cocuk özlemi ile yanıp tutuştuğunu anlamaz kiCanım ne bilsinler paranın zor kazanıldığını? Çat çat para yağıyor hepsine. Vallahi en kötüsü bile embriyolog olsaydım keske. Kadın şımarık şımarık konuşuyor bakın benım hevesimi siz anlayamazsınız dedim aramayıp bılgı vermiyorsunuz her aradığımda olumsuz bılgı alıyorum dedim. Ozaman kaç yaşındasınız yok şöyle böyle konuşmaya çalıştı.
Sabah dönün bana mutlaka dedim.
Bir de kafamda sorular; ben sımdı napacağım tekrar tekrar iğne vs. Başlamadan bitti.
Nerede doktorun hastahanen cok ilgili gercekten bende hiç başlarken böyle diyaloglar olmadı soru sormazsan cevap bile yokBende de yaş dan dolayı kalitesizlik deniyordu tedavi öncesi doktorunun önerisiyle birkaç ay omega quenzim argıfertil vitaminler kullandırdı ciddi faydası oldu yumurta sayım azdı 4 yumurtam toplandı ama 4 ü de 5güne ulaştı dondurduk doktorum acele etmeyelim rahim dinlensin iğnelerin etkisi geçsin kist oluşmuşmu iğnelerden onlara bakalım bekleyelim 2 regli geçsin dedi 1. Reglim geçti 2.yi bekliyorum bu seferki tedavim çok kontrollü ve dikkatli gidiyor doktorumdan çok memnunum inş sonunda güzel olur hepimiz için.
Ben orduda oturuyorum doktorum giresun da. Takiplerim giresun da olduNerede doktorun hastahanen cok ilgili gercekten bende hiç başlarken böyle diyaloglar olmadı soru sormazsan cevap bile yok
Kesinlikle bende inanıyorumAma bence faydası var yaa ben nedense öyle düşünüyorum
Sayıyı belki etkilemiyor ama kaliteyi etkiliyor bence
Aynı sorular bende de var inan bende ilaçları tekrar bulabilecek miyim tedirğinliği var aynı süreçi bir daha yaşayacağızCanım ne bilsinler paranın zor kazanıldığını? Çat çat para yağıyor hepsine. Vallahi en kötüsü bile embriyolog olsaydım keske. Kadın şımarık şımarık konuşuyor bakın benım hevesimi siz anlayamazsınız dedim aramayıp bılgı vermiyorsunuz her aradığımda olumsuz bılgı alıyorum dedim. Ozaman kaç yaşındasınız yok şöyle böyle konuşmaya çalıştı.
Sabah dönün bana mutlaka dedim.
Bir de kafamda sorular; ben sımdı napacağım tekrar tekrar iğne vs. Başlamadan bitti.
Canım opu nda sorun mu oldu ?Kızlar şimdi ben tüm ödememi yapmıstım.dondurma yapılmaz ise tekrar opu olacak tekrar ödeme yapmam gerekecek mi? İlaçlar hariç.