• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

8 folikülden 5 yumurta toplandı cnm, ilk covid olduğumdan dondurucaz dediler ama çarşamba risksize dönüyorum deyince cuma yada cumartesiye transferi yapmaya karar verdi doktorum, tabi embriyo gözlemlenecek belki genetiği yollayabilirim dedi, beklicez bakalım, bu arada lokal anestezi oldum eccük acıdı:halay:

Bi çok merkez + olsanda alıcaz diyor , pınarın şanssızlığı valla çok üzüldüm ona :hasta:

Ben atakent acıbadem de Turgut hocada tedavi oluyorum suan, 2 yıldır da bu günü bekledim, hep mi denk geldi bilmiyorum ama bazı şeyler vardır ya kısmetini orasıdır, Turgut hocada öyle oldum hangi kapıyı açsam Turgut hoca denk geldi neyse işte ben memnunum pınarcım denemek istersen tavsiye ederim fiyatlarda uygun, 31 aralıkta çider derneği aracılığıyla gittim zamlı değildi pakete 9.500 verdim, ilaçlarımda 4.500 tuttu, ticarethane değil hastane şuan ki görüşlerim, rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
Bende pozitiftim beni de almadılar toplamaya bizim yüzümüze gülmüyor demek ki

Sars mars niye istiyorlar ki anlamadım çok enteresan benden opu öncesi covid istedi o da yanımda ki hastanede 100 tl ye yapıyorlardı yaptırdım ilk testimi devlette yaptırmıştım 3 gün öncesinde şimdi 100 tl için beklemeye değmez dedim... eskiden daha pahalıydı testler ama simdi her hastane indirim yapmış gibi çünkü az ilerideki özel bi hastane de 140 a indirmiş 300 müydü neydi bi ara :işsiz:
amaç para işte sars gerçekten ne gerek var hastahaneden çok soğudum ne yapsam bilemedim okadar kafam karıştı ki

Bence de şansızlık mı hayır mı göreceğiz ben çok üzüldüm bundada hayır var dedim ALLAH ın bir bildiği vardır dedim yoksa baya yıkıldım

Canım pozitif olunca opu olmadım ya çatlamaları çok hissettim baya ağrılı oldu senin de oldu mu bende eşimle denedik hamile olacağımı sanmıyorum yine dedim deneyelim boşa gitmesin

Kızlar bir şey sorcam. Benim 3 yumurtam toplanmış bugün 4.gündü hepsi aynı kalitedeymiş 5.günü bekleyelim dedi. Dondurmak istiyorum dedim dondurulcak kalitede değil dedi. O zaman 2 tane yerleştirelim dedim yaşından dolayı 1 tane yerleştiriyoruz dedi. Dondurmayı neden yapmak istemediler o kısmı anlamadım bi bileniniz varmı

Kızlar bir şey sorcam. Benim 3 yumurtam toplanmış bugün 4.gündü hepsi aynı kalitedeymiş 5.günü bekleyelim dedi. Dondurmak istiyorum dedim dondurulcak kalitede değil dedi. O zaman 2 tane yerleştirelim dedim yaşından dolayı 1 tane yerleştiriyoruz dedi. Dondurmayı neden yapmak istemediler o kısmı anlamadım bi bileniniz varmı
sen genetiğe göndermek istedin mi genetik bir nevi aslında en sağlıklı yumurtayı koyuyorlar şansını arttırıyor ama herkese demiyorlar herhalde genetiği

Bence de şansızlık mı hayır mı göreceğiz ben çok üzüldüm bundada hayır var dedim ALLAH ın bir bildiği vardır dedim yoksa baya yıkıldım
Valla İnan bende öyle o gün sinir krizi geçirdim artık o kadar kötü oldum ama sonra Allah’a sığındım yine vardır bi bildiği dedim nasip

Canım pozitif olunca opu olmadım ya çatlamaları çok hissettim baya ağrılı oldu senin de oldu mu bende eşimle denedik hamile olacağımı sanmıyorum yine dedim deneyelim boşa gitmesin
Evet canım bende hissettim bizde onu dedik ama sanmam olsun birde benim şu an hafif kanamam var anlamadım yani o niye oldu sende oldu mu öyle bir şey.

Evet canım bende hissettim bizde onu dedik ama sanmam olsun birde benim şu an hafif kanamam var anlamadım yani o niye oldu sende oldu mu öyle bir şey.
Bende hiç olmadı ama gecen ay bana ilaçla yine yumurtalarımı büyüttü sonra çatlattı sonrasında olmuştu bende yerleşme kanasını sandım çok sevinmiştim ama adet oldum

8 folikülden 5 yumurta toplandı cnm, ilk covid olduğumdan dondurucaz dediler ama çarşamba risksize dönüyorum deyince cuma yada cumartesiye transferi yapmaya karar verdi doktorum, tabi embriyo gözlemlenecek belki genetiği yollayabilirim dedi, beklicez bakalım, bu arada lokal anestezi oldum eccük acıdı:halay:

Bi çok merkez + olsanda alıcaz diyor , pınarın şanssızlığı valla çok üzüldüm ona :hasta:

Ben atakent acıbadem de Turgut hocada tedavi oluyorum suan, 2 yıldır da bu günü bekledim, hep mi denk geldi bilmiyorum ama bazı şeyler vardır ya kısmetini orasıdır, Turgut hocada öyle oldum hangi kapıyı açsam Turgut hoca denk geldi neyse işte ben memnunum pınarcım denemek istersen tavsiye ederim fiyatlarda uygun, 31 aralıkta çider derneği aracılığıyla gittim zamlı değildi pakete 9.500 verdim, ilaçlarımda 4.500 tuttu, ticarethane değil hastane şuan ki görüşlerim, rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
Ben de Atakent Acıbadem’deyim canım . Evet fiyatlar diğer hastanelere göre daha iyi ben merkezden memnunum gerçekten evime de yakın çok iyi benim için . Sadece sakın erken beta testi vermeye başlama. Benden bugün 4.ye istedi beta hcg testi merkez sadece 3ünü karşılıyormuş 450 TL istediler bi kan için 🤣 neyse ki benim özel sigortam vardı da 200 TL ye düştü . Çok şükür şimdilik pozitifim Cuma kese kontrolüne çağırdı doktorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Arkadaslar Yazdıklarınızı takip etmekte zorlanıyor un kim kim di transfer bekleyen yumurta büyüten opu olacaklar kafam allak bullak oldu :)

Acıbadem olmasına rağmen fiyatı uygun gerçekten, ya benim gönlüm şişli memorial dan yana oldu hep ama çok uzak diye gidemedim evim b.çekmeçe de yollarda git gel harap olmayayım dedim en yakın beylikdüzü medicana ve istinye liv bahçeşehir vardı oyüzden fiyatta açıkçası araştırmadım doktorlarını araştırdım beğendim ama onlarında bu covid olduğumda ilgisizliği görünce soğudum şahsen ,şimdi ne yapmam lazım onu da bilmiyorum kafam çok karıştı ilaçlarda sıkıntı ilaçlardan emin olmadan da başlamam daha çok zor buldum
iyi düşün güzel olsun acele etme hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah:KK14:
Hayırlısı olsun cnm ya vardır bunda da bir hikmet elbette:KK74:
Ben de Atakent Acıbadem’deyim canım . Evet fiyatlar diğer hastanelere göre daha iyi ben merkezden memnunum gerçekten evime de yakın çok iyi benim için . Sadece sakın erken beta testi vermeye başlama. Benden bugün 4.ye istedi beta hcg testi merkez sadece 3ünü karşılıyormuş 450 TL istediler bi kan için 🤣 neyse ki benim özel sigortam vardı da 200 TL ye düştü . Çok şükür şimdilik pozitifim Cuma kese kontrolüne çağırdı doktorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Betayı sağlık ocağında yaptırırım diye düşünüyorum, evet gercekten sacma sapan fiyatları var şimdiye kadar yapılan testlerim paket içindeydi ama normal fiyatlarından haberim var, düşmem o topa,:halay: rabbim bebeşini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim senin adına, senin dr un da mı Turgut hocaydı?
Arkadaslar Yazdıklarınızı takip etmekte zorlanıyor un kim kim di transfer bekleyen yumurta büyüten opu olacaklar kafam allak bullak oldu :)
Alışırız inşallah bende bazen karıştırıyorum :)))

iyi düşün güzel olsun acele etme hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah:KK14:

Hayırlısı olsun cnm ya vardır bunda da bir hikmet elbette:KK74:

Betayı sağlık ocağında yaptırırım diye düşünüyorum, evet gercekten sacma sapan fiyatları var şimdiye kadar yapılan testlerim paket içindeydi ama normal fiyatlarından haberim var, düşmem o topa,:halay: rabbim bebeşini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim senin adına, senin dr un da mı Turgut hocaydı?

Alışırız inşallah bende bazen karıştırıyorum :)))
Ben Elif hocadayım canım oranın doktorları genel olarak iyi. Embriyoloğu da iyi . Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın hayırlısıyla inşallah 🙏🏻

Arkadaşlar karadenizden yokmu. Ben ordu samsuna gidiyorum tedavi için 1. Tedavimde trabzona gitmiştim
Çoğunluk İstanbul sanırım

Kizlar gonal f le cotrotideyi aynı yere vursak sıkıntı olur mu vurdum ve sonradan dank etti

Canım hep ticari olmuş bende corona yaşayınca anladım neler hissettiğini neler yaşadığını önemsemiyorlar senin yaşadığın stres onlar için bi şey ifade etmiyor ,ilaçlar ilgili bende çok sorun yaşadım bunun için bile çaba görmedim eğer biliyorsanız sorun olduğunu önceden haber verin ilaçlar belli araştırın soruşturun ona göre başlayın deyin demi ? onlar paranın derdinde

Canım ne bilsinler paranın zor kazanıldığını? Çat çat para yağıyor hepsine. Vallahi en kötüsü bile embriyolog olsaydım keske. Kadın şımarık şımarık konuşuyor bakın benım hevesimi siz anlayamazsınız dedim aramayıp bılgı vermiyorsunuz her aradığımda olumsuz bılgı alıyorum dedim. Ozaman kaç yaşındasınız yok şöyle böyle konuşmaya çalıştı.
Sabah dönün bana mutlaka dedim.

Bir de kafamda sorular; ben sımdı napacağım tekrar tekrar iğne vs. Başlamadan bitti.

Back