• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bana dediki hayırlısı böyleymiş arkadan gelen yumurtaların daha güzel gelecek ve corona olayı da bitmiş olacak dedi daha temiz başlarız dedi adet olduğun zaman gel dedi ama ben ilaçlar ile ilgili çok sorun yaşadım bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ilaçlardan emin olmadan başlamam tedaviye birde benden tekrardan ücret alacaklar mı eğer alırlarsa hastahaneyi değiştireceğim 3 bin tl aldı başlangıç için onu bir daha alırlarsalar başka hastahane araştıracağım
Anladım canım sende kanama vs olmadı di mi şimdiye kadar. Ne alaka nasıl senden ücret alıyorlar ki yapmadıkları bir şey için. Ben muayene ücreti bile ödemedim. Çok saçma..sadece ilaçlara para ödedim ben o kadar. Senden para almaları çok saçma hangi merkez bu

Canım sıkma canını insalh iyi olsun hersey
Sağol canım🌸
ALLAHIM 3 ÜNÜDE 5. GÜNE ULAŞTIRSIN İNŞ.
YARA İÇİNDE HİÇ TAKILMA SMEAR TESTİNİ YAPTIR TABİ AMA İÇİNİ FERAH TUT YAKARAKTA YARAYI TEDAVİ EDİYORLAR
Canım çok teşekkür ederim, biraz araştırma yaptım da , bana da doktor smear testin temiz çıkarsa yakmaya gerek yok dedi, yaptırayım kurtulayım, ilişkiye girerken acı dışında şikayetim yoktu aslında, o da geçmişti poliplerim vardı onlaro aldırdıktan sonra, yapılsın smear hem içim rahat eder haklısın canım🤲🏻
Kızlar bugün 5.gün.
2 embriyo için yine haber vermedikleri için ben aramak zorunda kaldım ne yaptınız diye.
1si geriden geliyor demişlerdi yine cumartesi ben aramıştım. Bugün diğeri de geriden geliyor dediler. Ve ben arayınca bu haberleri alabiliyorum şaka gibi. Yarın sabah bakacaklarmış karar vereceklermiş. Ama benım ki dondurulmayacak cunku olumsuz konuştu yani beni yarın vereceği üzücü habere alıştırdı sımdıden. Hayırlısı olsun tabi. Ama şanssızmışım; cunku rahim duvarımı takıp etmeden üzerine de yumurtalarımı sadece 5 adet toplayarak 2sine şans verilirse bu olur. Ben klomenle 10 yumurtaya erişiyordum. Yine takipsizlik yine hayal kırıklığı. Allah yardım etsin hepimize gerçekten.
Canım sen hangi merkezdesin?
Benim de önceki merkezimde böyle bi sorun vardı yaşadıklarını çok iyi anlıyorum

Gerçekten bana direk olmaz dediler bir kez bile aramadılar beni ,üzüldüm ne yapacağız ile ilgili bir bilgi aktarımı bile olmadı 2 dak başından savma bir telefon konuşması o kadar , gerçekten her şey maddiyat olmuş
Canım benim üzülme oldumu, bak gerçekten daha güzeli olacak öyle düşün 🤲🏻
Hangi merkezdesin sen

Pınar oğuz gercekten neden senden ücret alındı ben Perşembe opu olcam daha tek kuruş ödemedim tek ilacc parasi

Anladım canım sende kanama vs olmadı di mi şimdiye kadar. Ne alaka nasıl senden ücret alıyorlar ki yapmadıkları bir şey için. Ben muayene ücreti bile ödemedim. Çok saçma..sadece ilaçlara para ödedim ben o kadar. Senden para almaları çok saçma hangi merkez bu
ya ben istinye liv hospital bahçeşehir oranın tüp bebek merkezindeyim ilaçlara 3 bin ödedim birde kan tahlilleri filan bir sürü onlara covid sars filan derken 2 bin ödedim 3 bin de başında aldılar toplama 6 bin transfer içinde 3 bin dediler toplam 12 bin tüp bebek merkezi için

Sağol canım🌸

Canım çok teşekkür ederim, biraz araştırma yaptım da , bana da doktor smear testin temiz çıkarsa yakmaya gerek yok dedi, yaptırayım kurtulayım, ilişkiye girerken acı dışında şikayetim yoktu aslında, o da geçmişti poliplerim vardı onlaro aldırdıktan sonra, yapılsın smear hem içim rahat eder haklısın canım🤲🏻

Canım sen hangi merkezdesin?
Benim de önceki merkezimde böyle bi sorun vardı yaşadıklarını çok iyi anlıyorum

Canım benim üzülme oldumu, bak gerçekten daha güzeli olacak öyle düşün 🤲🏻
Hangi merkezdesin sen
İstinye liv bahçeşehir , istanbul da önereceğiniz var mı ?

Vitamin çok önemli sperm sayısını ve yumurta kalite sayısını arttiyor

Nasıl hayir kızlar tedavi öncesi en az 3 ay önce baslatiyo doktor vitamine ganomax ve omepaQ10 kullandım ben sen araştır ganomax
Bizim doktor da hiç bişey demedi üstelik vitaminleri bırakın dedi sadece eşim aylardır argi men plus ve b12 bende folik asit ve d3 k2 diye bir vitamin okadar

ya ben istinye liv hospital bahçeşehir oranın tüp bebek merkezindeyim ilaçlara 3 bin ödedim birde kan tahlilleri filan bir sürü onlara covid sars filan derken 2 bin ödedim 3 bin de başında aldılar toplama 6 bin transfer içinde 3 bin dediler toplam 12 bin tüp bebek merkezi için
Çok saçma canım bana doktorum ister burda ister dışarda yaptır dedi testlerini mesela. Yani anlamadım nasıl bir iş bu ama iyi düşün bence. Bana transfer zamanı alacaklarını söylediler ücreti. Daha hiç bi işlemyapmadan para almaları çok saçma geldi

Çok saçma canım bana doktorum ister burda ister dışarda yaptır dedi testlerini mesela. Yani anlamadım nasıl bir iş bu ama iyi düşün bence. Bana transfer zamanı alacaklarını söylediler ücreti. Daha hiç bi işlemyapmadan para almaları çok saçma geldi
Sizlerin hiçbirinde mi almadılar ne kadar senin tüp bebek paran? Bana test için dediler de randevu almak sorun ondada

Canım çıktım yazamadım hemen
3 yumurta toplanmış zaten 3 vardı şükür hepsini toplamış hoca
Ama rahim ağzımda yara gördüğünü ve smear testi yaptırmam gerektiğini söyledi ona canım sıkıldı, biraz araştırdım önemsiz bişey gibi ama insanın canı sıkılıyor
Sen ne yaptın canım?
8 folikülden 5 yumurta toplandı cnm, ilk covid olduğumdan dondurucaz dediler ama çarşamba risksize dönüyorum deyince cuma yada cumartesiye transferi yapmaya karar verdi doktorum, tabi embriyo gözlemlenecek belki genetiği yollayabilirim dedi, beklicez bakalım, bu arada lokal anestezi oldum eccük acıdı:halay:
Canım benim doktor dedi covid olsan bile opu olcak dedi önlem alırız dedi

Aklıma sen geldin direk
Bi çok merkez + olsanda alıcaz diyor , pınarın şanssızlığı valla çok üzüldüm ona :hasta:
Bana dediki hayırlısı böyleymiş arkadan gelen yumurtaların daha güzel gelecek ve corona olayı da bitmiş olacak dedi daha temiz başlarız dedi adet olduğun zaman gel dedi ama ben ilaçlar ile ilgili çok sorun yaşadım bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ilaçlardan emin olmadan başlamam tedaviye birde benden tekrardan ücret alacaklar mı eğer alırlarsa hastahaneyi değiştireceğim 3 bin tl aldı başlangıç için onu bir daha alırlarsalar başka hastahane araştıracağım
Ben atakent acıbadem de Turgut hocada tedavi oluyorum suan, 2 yıldır da bu günü bekledim, hep mi denk geldi bilmiyorum ama bazı şeyler vardır ya kısmetini orasıdır, Turgut hocada öyle oldum hangi kapıyı açsam Turgut hoca denk geldi neyse işte ben memnunum pınarcım denemek istersen tavsiye ederim fiyatlarda uygun, 31 aralıkta çider derneği aracılığıyla gittim zamlı değildi pakete 9.500 verdim, ilaçlarımda 4.500 tuttu, ticarethane değil hastane şuan ki görüşlerim, rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

sars çok tuttu 750 tl aldılar sars da devlette olmuyormuş yaa çaresizlik olunca inanıyorsun ne deseler yaptırıyorsun ,çocuğum olsun sevdasından ne derlerse kabulüm
Sars mars niye istiyorlar ki anlamadım çok enteresan benden opu öncesi covid istedi o da yanımda ki hastanede 100 tl ye yapıyorlardı yaptırdım ilk testimi devlette yaptırmıştım 3 gün öncesinde şimdi 100 tl için beklemeye değmez dedim... eskiden daha pahalıydı testler ama simdi her hastane indirim yapmış gibi çünkü az ilerideki özel bi hastane de 140 a indirmiş 300 müydü neydi bi ara :işsiz:

Sizlerin hiçbirinde mi almadılar ne kadar senin tüp bebek paran? Bana test için dediler de randevu almak sorun ondada
Hayır almadılar. Bana 11 bin TL toplama ve transfer için fiyat vermişlerdi tabi 2021 fiyatı şimdi yükseltirler mi bilmem fiyatı. Ben sadece ilaçlarıma ödedim eczaneye.

8 folikülden 5 yumurta toplandı cnm, ilk covid olduğumdan dondurucaz dediler ama çarşamba risksize dönüyorum deyince cuma yada cumartesiye transferi yapmaya karar verdi doktorum, tabi embriyo gözlemlenecek belki genetiği yollayabilirim dedi, beklicez bakalım, bu arada lokal anestezi oldum eccük acıdı:halay:

Bi çok merkez + olsanda alıcaz diyor , pınarın şanssızlığı valla çok üzüldüm ona :hasta:

Ben atakent acıbadem de Turgut hocada tedavi oluyorum suan, 2 yıldır da bu günü bekledim, hep mi denk geldi bilmiyorum ama bazı şeyler vardır ya kısmetini orasıdır, Turgut hocada öyle oldum hangi kapıyı açsam Turgut hoca denk geldi neyse işte ben memnunum pınarcım denemek istersen tavsiye ederim fiyatlarda uygun, 31 aralıkta çider derneği aracılığıyla gittim zamlı değildi pakete 9.500 verdim, ilaçlarımda 4.500 tuttu, ticarethane değil hastane şuan ki görüşlerim, rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
Acıbadem olmasına rağmen fiyatı uygun gerçekten, ya benim gönlüm şişli memorial dan yana oldu hep ama çok uzak diye gidemedim evim b.çekmeçe de yollarda git gel harap olmayayım dedim en yakın beylikdüzü medicana ve istinye liv bahçeşehir vardı oyüzden fiyatta açıkçası araştırmadım doktorlarını araştırdım beğendim ama onlarında bu covid olduğumda ilgisizliği görünce soğudum şahsen ,şimdi ne yapmam lazım onu da bilmiyorum kafam çok karıştı ilaçlarda sıkıntı ilaçlardan emin olmadan da başlamam daha çok zor buldum

Back