• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Fiyat için en iyi şey ilaçları önden almaktı amaaa malesef piyasada ilaç yok doktorum dedi ki sen ilaçları al hazır olsun adetle gel dedi ama ilaç yok bulamiyoruz zamlanacakmis o yüzden piyasaya sürmüyorlar
Canım benim tedavimden artan gonal f 450 var 1 kutu. Ben raporsuz yaptırdım damadımız eczacı o depodan geliş fiyatına aldı 630 tl istersen gönderebilirim aynı ilaçsa eğer

Canım benim tedavimden artan gonal f 450 var 1 kutu. Ben raporsuz yaptırdım damadımız eczacı o depodan geliş fiyatına aldı 630 tl istersen gönderebilirim aynı ilaçsa eğer
Ne kadar uygunmuş fiyatı nasip işte canim ben 1390 TL aldım bı kutu
Almasaydim çok iyi olurdu

Yarı opum var fazla yumurtam yok sanırım 7 tane falan banada dua edermisiniz 🤲❤️
Bendende 7 toplandı. Biri küçükmüş onu saymadılar. 6 taneden 4 ü döllendi. 5.güne gitmesini bekliyoruz. Opu dan sonra dolumu boşmu söylüyorlar. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim kucağını boş bırakmasın 🤲

Merhaba arkadaşlar yarın son kontrolüm var iğnelere başlıyorum tedavisi bitmiş elinde fazla ilaç kalan varsa yardımcı olalım birbirimize

İlaçları Uygun fiyatlı aldığınız eczanelerin bilgilerini paylaşırmısınız lütfen

Back