• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar benden 5 toplanmış 2 sini dollemısler 3 u boyutu uygun değilmiş. Bu ne saçma iş değil mi.
Ozaman boyutu ona göre ayarlasa olmaz mıydı yani. Bostan yere boyutu küçük diye gitti 3 adet.
Bana çok saçma geldi. Ben zaten klomenle 10 yumurta çıkarıyordum. Çıka çıka 5 yumurta toplanmış 😢😣🥺

Merhaba 26 aralıkta tedaviye başladım. Gonal f + merional+cetrotide verdi doktorum. Fakat ilaçların bitmesine 1 gün kala bugün kanamam oldu. Yarın kontrolüm var. Doktor telefonda hormonlarımda ki değişim kanamaya sebep olur yumurta toplama yapıp transfer yapmıycaz dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Kızlar benden 5 toplanmış 2 sini dollemısler 3 u boyutu uygun değilmiş. Bu ne saçma iş değil mi.
Ozaman boyutu ona göre ayarlasa olmaz mıydı yani. Bostan yere boyutu küçük diye gitti 3 adet.
Bana çok saçma geldi. Ben zaten klomenle 10 yumurta çıkarıyordum. Çıka çıka 5 yumurta toplanmış 😢😣🥺
Oluyor canım, karşılaştım bende bu şekilde. Zaten az yumurtam oluyordu. Ya 1 yada 2 tane küçük kalıyordu. Ama bu sefer bahçeci de hiç beklemediğim kadar çok oldu yumurtalarım.

Merhaba 26 aralıkta tedaviye başladım. Gonal f + merional+cetrotide verdi doktorum. Fakat ilaçların bitmesine 1 gün kala bugün kanamam oldu. Yarın kontrolüm var. Doktor telefonda hormonlarımda ki değişim kanamaya sebep olur yumurta toplama yapıp transfer yapmıycaz dedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Rabbım herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Ben yaşamadım ama geçenlerde bir bayan daha yazmıştı. Kanaması oldu diye. Ne yaptı bilmiyorum.

Ben doktor a gittim pazartesi, çarşamba opu yapılacaktı baktı ki rahim duvarı ince 4lerde yapmayacağız donduracağız dedi tekrar gonal f ve cetrotide yaptılar (dozum bittiği halde aldık tekrar) akşam eve geldım ki ıslaklık oldu baktım ki regl birinci günü gibiydi. Salı günü de öyleydi az az. Ama sorun yok çarşamba opu yapılacak dediler. Opu yapıldı 5 alınmış 2 si işleme alınmış haberı geldi. Yani kanama dan korkmayın ama sorun yine. Belki sizinde rahim duvarınız incedir oyuzden olabilir. Hayırlı haberler olsun.

Bende bugün opu öncesi son kontrole gittim🤗 pazartesi inşallah hayırlısıyla toplanacaklar, şu dönemde e2 kaç olması gerekiyor acaba benim 1744 çıktı...

Bende bugün opu öncesi son kontrole gittim🤗 pazartesi inşallah hayırlısıyla toplanacaklar, şu dönemde e2 kaç olması gerekiyor acaba benim 1744 çıktı...
İnşallah hayırlısı olsun benim opu günü karar verildi test istediler corona çıktım herşey iptal oldu senin olur herşey hayırlısı ile

Ben doktor a gittim pazartesi, çarşamba opu yapılacaktı baktı ki rahim duvarı ince 4lerde yapmayacağız donduracağız dedi tekrar gonal f ve cetrotide yaptılar (dozum bittiği halde aldık tekrar) akşam eve geldım ki ıslaklık oldu baktım ki regl birinci günü gibiydi. Salı günü de öyleydi az az. Ama sorun yok çarşamba opu yapılacak dediler. Opu yapıldı 5 alınmış 2 si işleme alınmış haberı geldi. Yani kanama dan korkmayın ama sorun yine. Belki sizinde rahim duvarınız incedir oyuzden olabilir. Hayırlı haberler olsun.
Evet doktorumda sorun yok dedi 2 iğne daha verdi. Pazartesi yada salı toplama yapıp dondurcaz dedi. Bakalım yarın da kontrol var. Opu öncesi kanaması olan arkadaşlar sakın güzel canınızı sıkmayın.

Inşalah gzl bir haber alirsin . doktor bize ayiklamadan uygun cikmasa cop olur o embiriyolar sizde aynisini soylediler mi merak etim
Ee tabi çöp olacak sonuçta sağlıklı gelemyen emriyoyu trasfer edemezler etsede tutmaz ki dua edelim sağlıklı gelsin

Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim 5 yumurtam oluşmuş 8 ml büyüklüğünde tekrar 2 gün daha gonal f kullanacağım birde yumurtanın çatlamasını önleyici bir iğne verdi ekstra femara adında günde bir tablet almamı söyledi doktorum sizlerden kullananlar varmı acaba inş hayırla afiyetle ilerler şimdilik iyi gidiyor elhamdulillah tedavideki tüm arkadaşlarım rabbim hayırla sonuçlandırsın bebişlerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza almamızı nasip eylesin 🥰🤲💐

Bugün gonalf ın 3. Günüydü, yarın kontrole gidicem bakalım boyutlar kaç olmuş. Ben 150 vurdum sizde öyle mi?

Vallahi diş hekiminden kolay ben çok korkarım iğneden bile; ama çok kolaydı uyuyorsun uyanıyorsun 😊😊 elimin yüzüne damar yolu açacaktı koluma açtırdım o kadar ki korkarım, sağolsun ki koluma açtılar. korkmayın çok basit.
Ayy bende çok korkuyordum yazınızı okuyunca bi rahatlama geldi çok teşekkür ederim 😍

Atakent Acıbademdeyim canim, koku yok hala :KK43: sabah kontrolüm var bakalım ne dicekler
Canım ne yaptın test verdinmi covid?
Canım işte bazen ne yapsalarda yumurtalar eşit büyümüyor ve bazıları küçükken toplanmak zorunda kalıyor
Olsun üzülme o kalan 2 tane sana can olsun🤲🏻
Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrole gittim 5 yumurtam oluşmuş 8 ml büyüklüğünde tekrar 2 gün daha gonal f kullanacağım birde yumurtanın çatlamasını önleyici bir iğne verdi ekstra femara adında günde bir tablet almamı söyledi doktorum sizlerden kullananlar varmı acaba inş hayırla afiyetle ilerler şimdilik iyi gidiyor elhamdulillah tedavideki tüm arkadaşlarım rabbim hayırla sonuçlandırsın bebişlerimizi sağlıkla afiyetle kucağımıza almamızı nasip eylesin 🥰🤲💐
Canım hayırlı olsun tedavin
5 yumurta gayet güzel
İğnelerle ilerleyen günlerde daha da çoğalabilir🤗
Çatlatmama iğnesini şimdiden mi olacaksın
8mm yumurta küçük henüz
Bana önceki merkezde 16 mm olunca vermişlerdi
Sen şimdiden mi başlayacaksın onu kullanmaya?

Back