• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Adana acıbadem
Kızlar sizinde merkezleriniz ücreti arttirdimi
Canım ben Aret Kamar'a gidiyorum. 13 bin ödedik Opu öncesi. Bütün ücreti önden alıyorlar. Aralık ayında Opu olduğum için onun stresi kalktı en azından üstümden.

Canım ben Aret Kamar'a gidiyorum. 13 bin ödedik Opu öncesi. Bütün ücreti önden alıyorlar. Aralık ayında Opu olduğum için onun stresi kalktı en azından üstümden.
Hee benim opu haftaya heral
O yüzden ücretler yüksek

Ben herkese karşı son derece düşünceli ince olmaya çalıştım ama ben ince oldukça kırdılar. Davetler yaptım. Her defasında gözümün içine baka baka kayınvalidemler dahi, çocuğu kucaklayıp fotoğraflar çektirip attırırlardı eşimin sosyal hesabına. Ben de doğuluyum, eşim de. Ben ne demek istediğini çok iyi biliyorum.
Maddi manevi zaten yıprandık, üstüne üstlük milletin bu düşüncesiz kaba hareketlerine katlanmak zor geliyor.
Rabbim sana da hem sabır hem kolaylık versin kardeşim. Empati kuramayan insanlarla iletişim kurmak baya yıpratıcı. İnşaallah bir gün yavrumuzu kucağımıza alacağız hepsi geride kalacak 😌

Kızlar opu yapıldı, ve dondurulacak.
Hiç ama hiç korkulacak bsy yok ok 10.15 de girdim 11 de ayıktım. Az kanamam var ama hiç ağrım yok. Giriyorken de doktorum heyecan var mı dedi hiç yok dedim, sonra uyudum ve uyandım. Çok çok basit.
Bundan sonraki süreçlerde hepimizin işi kolay geçsin inşallah
Yaaaa bende yarın gircem korkuyordum bu yazdıkların biraz heyecanımı aldı. Çok sevindm senin adına İnşallah sağlıklı embriyoların olur

hep sağlıklı olan hayırlı olan ve dogru zaman da diye dua etmiyormuyuz
bazen ne kadar acele etsek te sabırsız olsakta herşey kendi olacacağı zaman oluyor buna engel olunmuyor yada müdahle edemiyoruz vardırbunda da bir hayır belki doğru zaman sonraki ay olumlu düşününki herşey güzel olsun
Öyle dedim zaten Allah dan gayrisi hayırlısını bilmez nasip değilmiş dedim inşallah hayırlara vesile olur ikimiz içinde bir dakine bakalım aynı başlangıc parasını alacaklar mı bizden yoksa kaldığımız yerden devam mı

Yaaaa bende yarın gircem korkuyordum bu yazdıkların biraz heyecanımı aldı. Çok sevindm senin adına İnşallah sağlıklı embriyoların olur

Vallahi diş hekiminden kolay ben çok korkarım iğneden bile; ama çok kolaydı uyuyorsun uyanıyorsun 😊😊 elimin yüzüne damar yolu açacaktı koluma açtırdım o kadar ki korkarım, sağolsun ki koluma açtılar. korkmayın çok basit.

Vallahi diş hekiminden kolay ben çok korkarım iğneden bile; ama çok kolaydı uyuyorsun uyanıyorsun 😊😊 elimin yüzüne damar yolu açacaktı koluma açtırdım o kadar ki korkarım, sağolsun ki koluma açtılar. korkmayın çok basit.

Yani en korkulu diş hekimidir benim için oyuzden örnek verdim.

Öyle dedim zaten Allah dan gayrisi hayırlısını bilmez nasip değilmiş dedim inşallah hayırlara vesile olur ikimiz içinde bir dakine bakalım aynı başlangıc parasını alacaklar mı bizden yoksa kaldığımız yerden devam mı
canım doktorunla görüştünmü telefonla falan yanlış bilgi vermek istemem
opu gününe kadar sadece eczaneye ücret ödemiş olmalısın başlangıç ücreti dedigin ne oluyor ?
bunları tekrarlaman gerekecek sanırım yanı yumurta geliştirmek için kullandıgın iğne ilaçlar bunlarda ciddi rakamlar tabi ama bunlar tekrar olacak artık birde covit geçirdikten sonra bekleme süren varmı yoksa hemen başlanabiliyormu tedaviye

Canım 2 yumurtami var şimdi hemenmi dondurdular

canım doktorunla görüştünmü telefonla falan yanlış bilgi vermek istemem
opu gününe kadar sadece eczaneye ücret ödemiş olmalısın başlangıç ücreti dedigin ne oluyor ?
bunları tekrarlaman gerekecek sanırım yanı yumurta geliştirmek için kullandıgın iğne ilaçlar bunlarda ciddi rakamlar tabi ama bunlar tekrar olacak artık birde covit geçirdikten sonra bekleme süren varmı yoksa hemen başlanabiliyormu tedaviye
Ben tedavi başlangıcın da 3 bin TL hastahane ödedim istediler opu ve embriyo rahim yerleştirme için daha ödemedim, birde eczane için para ödedim onlar için yapacakları bişey olmaz ama bir daha başlangıç için alırlar mı acaba

Back