- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
Moralini bozma canım bu dönemde en önemlisi psikolojimizi güçlü tutmak Gerisi doktorumuza güvenmek ve Allah’a bırakmak Bu süreçte ne kadar çok bekliyoruz senelerce aylarca 1 ay daha ne ki geçer hemen sabır dile Allahtan. Benim de ikinci denemem 2 gün sonra test günüm.Allah bin razı olsun sizden, moralım çok ama çok bozuk. 1 ay daha beklenecek diye. Ama mesajınız çok destek oldu.
Eğer çocuğunuz yoksa rabbim en yakın zamanda haberini aldırsın.
Marketlerde dondurulmuş satılıyor yabanmersini, böğürtlen , frambuaz vs . Alıp buzluğa atıyorum her gün yemeden 1 saat önceden yiceceğim kadarını çıkartıp yiyorum ben. Avokadonun yemeden önce iyice yumuşaması lazım yoksa tadı acı gelir. Böyle parmağını dokunduğunda hafifçe izi kalacak parmağının o kadar yumuşayacak. Onun içinde mesela pazardan aldıktan sonra dışarıda masanın üzerine 4-5 gün bekletiyorum o şekilde yumuşuyor ancak. Buzdolabında yumuşamaz buzdolabına konulmuyor. Yumuşacıktan sonra mesela yarısını kes diğer yarısını strecle her tarafını ve şekilde buzdolabına koyabilirsin ertesi güne yemek için . Ama sertten yemiyoruz ve dolaba koymuyoruz. Yumuşayınca kabuğu kendiliğinden sıyrılıyor. Ben tatlı kaşığı ile kabuğunu sıyırıyorum eziyorum beyaz peynirle ezip biraz limon sıkıp ekmeğin üzerine sürüp yiyorum ben. Yumurtayla da güzel gidiyor yanında.