• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Aynen , bize de bir Eczacı böyle demişti. Şubat ayında zam geleceği için depolar vermiyor diye .
Bende 6 gün bitti yarın kontrole gideceğim ilaç büyük sıkıntı benim eczane hastahaneye bağlı olduğu için şuanda hiç yok demedi bakalı m yarın verecek mi ?İlaçlar böyle sıkıntılı ise neden tedaviye izin veriyorlar yazık değil mi bize okadar stres birde bunların stresi

Bende 6 gün bitti yarın kontrole gideceğim ilaç büyük sıkıntı benim eczane hastahaneye bağlı olduğu için şuanda hiç yok demedi bakalı m yarın verecek mi ?İlaçlar böyle sıkıntılı ise neden tedaviye izin veriyorlar yazık değil mi bize okadar stres birde bunların stresi
Haklısınız. Hatta eczanenin birinden ben zorla almıştım, elindeki ilacı satmak istemedi ( yok dedi ) . Ben ' hiç yok gibi değil ' dedim . ' 1 tane kalmış ' dedi , o zaman . ' madem 1 tane var , versene o zaman ' diye kızdım da zorla satın aldım paramla . Bildiğiniz ahlaksızlık.

Haklısınız. Hatta eczanenin birinden ben zorla almıştım, elindeki ilacı satmak istemedi ( yok dedi ) . Ben ' hiç yok gibi değil ' dedim . ' 1 tane kalmış ' dedi , o zaman . ' madem 1 tane var , versene o zaman ' diye kızdım da zorla satın aldım paramla . Bildiğiniz ahlaksızlık.
İstanbulu Avrupa yakasından Anadolu yakasına tek tek dolaştı eşim, son 3 kutu için. Zor bela buldu .

Bende şuanda tedirginim inşallah yarın sıkıntı çıkmaz ilaçlarda okadar hormon yedim yarın yok dese ne yapacağım ben

Ben istanbul dayım çok şükür ilaç konusunda sıkıntı yaşamadım. Yarın benimde kontrolüm var. Allah yardımcımız olsun 🤲

Arkadaslar heoinize merhaba🌼
Insallah Ocak ayi hepimiz icin hayirla sonuclanir.
Isteklerimizi hakkimizda hayirli kilsin Allah🙌
Benim size bir sorum olacak.
Fikir sahibi olanlar deneyimlerini paylasirsa cok memnun olurum.
Ercan Bastu ile bu ay tedavimizi basladik.
Gonalf ve Cetrotide vuruluyorum.
Cetrotide da bugun 3.gunum.
Ancak sabah beyaz bir akintim geldi.Yumurtam catladi sanirim🙅🏻‍♀️ dune kadar sag yumurtaligimda varligini hissediyordum(evet,biraz sacma gelebilir🙈) Bugun tik yok,sadece sag bacagimda cekilme gibi bir his var.
Hic boyle bir sey yasayaninjz oldu mu ya da cetrotide vurulurken dahi yumurta catlayabiliyor mu?
Yarin muayenem var,beklemek zor cidden.
Mrb canim guzel dileklerin için tsk ederiz yeni o yollardan geçtim transferin 6. Gunundeyim yumurtalarını harekete geçirdikleri için vücudun değişik tepkiler verebilir rahat ol çatlama söz konusu değildir benimde akintilarim oldu hemen telaş yapma ins hepimiz guzel sonuçlar aliriz

Tedavin güzel sonuçlar getirsin canım🤗Bende aynı durumdayım seninle, bende de sağda iki solda iki 4 yumurta var
Bana da hoca klomen verdi cumaya kadar
Cumadan itibaren bende fostimon ve merional yapacağım
Çok teşekkür ederim canım senin de güzel sonuçlar getirir inşallah 😘🤗

Ne güzel sevindim adınıza. Biz çok sıkıntı yaşadık.
Üsküdar capitol ün içinde eczane var. İnternetten bakınca çıkıyor. Telefonla arayıp onda bulmuştum. Kendi eczanem de üç iğneden ikisi var dedi.
Capitol eczanesi Bahçeci hastanesinin karşısında sırf onun için ellerinde var diye düşünüyorum. Lazım olursa orayı arayın bayanlar.

Merhaba , hayirli olsun öncelikle. Benim de geçen ay 2.gunumde 1 yumurta 20 mm , çok önde idi . Diğerleri küçüktü, söylemedi bile . Onun için 1 adet bekledik. Ve asenkronu önleyen bant verdi dr um . Bütün yumurtalar eş zamanlı büyüsün diye . Bu ay 4 yumurta gelişti . Bugün opu vardı. 2 si boş, 2 si toplandı. Geçen ay başlasaydık 1 tane ile büyük riskti.
Merhaba tesekkur ederim. Evet benimde ilk tedavimde de doktor tek yumurta icin riske girmedi. Dün tedaviye tekrar başladık. 3 küçük 1 tane yine 11mm yumurtam göründü. Doktor bu sefer tedavinin 2. Günü çağırdı. Yarın sabah gidip kan verip ultrasonda bakılacak. Sizin de mutlu haberleriniz alırız inşallah

Back