• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Pinarcim pgt yaptırmak kolay değil senin zaten 2 tane olanı 3.gün gecirtirmeden sana trasfer ettiler iyikide etmişler çünkü belki 5.güne gelemeyeceği sonuçta bu rahim gibi olmaz yapay ortam ve sana trasfer ettiler tuttu yani pgt seni çok yorar çünkü az olursa zaten 5.gune gitmiyo
5. Güne gitmeyen bir embriyonun transfer edilmemesi bana daha doğru geliyor ..
Transfer sonrası psikolojik olarak insan çok yıpranıyor. Tamam doğal ortam önemli ama bizde ne doğal ki ..
Ben hem 3. Hemde 5. Günü denedim olmadı.
Maysacım sen doğal yoldan gebe kalmam önerilmiyor demiştin yanlışmı hatırlıyorum. Senin embriyolarda gidecek sanırım incelemeye değil mi ? Yoksa nasıl yapacaksınız ?

5. Güne gitmeyen bir embriyonun transfer edilmemesi bana daha doğru geliyor ..
Transfer sonrası psikolojik olarak insan çok yıpranıyor. Tamam doğal ortam önemli ama bizde ne doğal ki ..
Ben hem 3. Hemde 5. Günü denedim olmadı.
Maysacım sen doğal yoldan gebe kalmam önerilmiyor demiştin yanlışmı hatırlıyorum. Senin embriyolarda gidecek sanırım incelemeye değil mi ? Yoksa nasıl yapacaksınız ?
Evet aynen benimkiler de gidecek hem NGS hem pgt ama İnanki umudum çok kırıldı ayguldiyebiri ayguldiyebiri NGS ile olmadı tutunmadi ve burda daha çok kişi okudum yok yani NGS bile.olsa olmuyo

Bide böyle deneyelim diğer türlüsünü denedik olmadı bakarsın ngs- pgt işe yarar
Ben umudumu inancımı hiç kaybetmiyorum inanıyorum olacağına sende öyle düşün vücuduna pozitif düşünce yükle..
3. Opu ne zaman ? Benimki 7. Aya sanırım

Pinarcim pgt yaptırmak kolay değil senin zaten 2 tane olanı 3.gün gecirtirmeden sana trasfer ettiler iyikide etmişler çünkü belki 5.güne gelemeyeceği sonuçta bu rahim gibi olmaz yapay ortam ve sana trasfer ettiler tuttu yani pgt seni çok yorar çünkü az olursa zaten 5.gune gitmiyo
Canım ama yine sağlıklı değil bende bu işi anlamadım gerçekten neyapmak lazım gerçekten anne olmak ne zor işmiş Allah im inşallah doğru zamanı gelince bizide anne yapar ,bende diyorum elimden geleni yapıyım bana da kendi çevremde genetige gönder bir dakina dediler onlarınki tutmuş hep,bende yumurta çok çıkmadı 4 tane çıktı bende anlamadım 2 tane sağlıklı oldu koydular ama sağlıklı gebelik olmadı bu kez de

Ben umudumu inancımı hiç kaybetmiyorum inanıyorum olacağına sende öyle düşün vücuduna pozitif düşünce yükle..
İnşallah canim dualarım sana bende inanıyorum bizimde çocuklarımız olacak doğru zaman yakın Rabbim bizi evlat sahibi yapacak bende tipin her imkanını kullanacağım eşimle kendime baktiracagim ilk kurtaj yasağı kalkınca araştırmalara başlayacağım hayırlısı ile içime sinen yerde yaptıracağım bu kez vakit daha çok harcayacagim benimle daha çok ilgilenen bir doktor istiyorum hayırlısı ile

Kızlar benim embriyom ngs ye gitti 2 denemede negatif sonuçlanınca kromozomlarına bakalım dedi doktorum.
Ben yurt dışında yaşıyorum tedavim Kayseri Acıbadem de devam ediyor. Doktorum iyi ilgili biri.
Gerçekten onca emek onca para ama transfer sonrası hayal kırıklığı yaşamak yerine sağlıklı gelen embriyonun transfer edilmesi banada mantıklı geliyor hem tutunma şansıda artıyor.
5. Güne giden her embriyo sağlıklı demek değil en iyisi incelenmesi..
Evet canım öyle benim 3 gün embriyosuydu ve sansim yoktu 2 taneydi 2 sini de koyun dedim biri tuttu biri yola devam edemedi ama digeride sağlıklı değilmiş oda gelisimi durdu hicbiseyin garantisi yok Allah bilir ne insanlar ne imansızlar hamile kalıyor Rabbim dışında tip bile açıklayamıyor neden olmadığını herseyi deniyorlar sebebi ne diyorsun cevap yok gerçekten anne olmak isteyen çabalayan emek veren herkesin dualarımız kabul olsun hayırlı bir şekilde evlat sahibi olalim

Canım ama yine sağlıklı değil bende bu işi anlamadım gerçekten neyapmak lazım gerçekten anne olmak ne zor işmiş Allah im inşallah doğru zamanı gelince bizide anne yapar ,bende diyorum elimden geleni yapıyım bana da kendi çevremde genetige gönder bir dakina dediler onlarınki tutmuş hep,bende yumurta çok çıkmadı 4 tane çıktı bende anlamadım 2 tane sağlıklı oldu koydular ama sağlıklı gebelik olmadı bu kez de
Ama TSH yükseldi dedin aklını karıştırma 2 yumurta ile genetiğe göndermeye çalışırsan vaay haline kaç kez opu olman gerekecek baka bana aynı durumdayım NGS zor kızlar yumurta az ise daha zor bazen o döllenen emriyo okadar kıymetli ki hemen 2.gün trasfer ederler
Sen doktoruna güven

Son düzenleme:
Ben şimdi fitotrapiye başladim ya 3 aylık tedavi 1 ay bitti kaldı 2 Haziran sonu adetimle başlarım insalh

Evet canım öyle benim 3 gün embriyosuydu ve sansim yoktu 2 taneydi 2 sini de koyun dedim biri tuttu biri yola devam edemedi ama digeride sağlıklı değilmiş oda gelisimi durdu hicbiseyin garantisi yok Allah bilir ne insanlar ne imansızlar hamile kalıyor Rabbim dışında tip bile açıklayamıyor neden olmadığını herseyi deniyorlar sebebi ne diyorsun cevap yok gerçekten anne olmak isteyen çabalayan emek veren herkesin dualarımız kabul olsun hayırlı bir şekilde evlat sahibi olalim
Canım senin aklındaki soruyu bebeği genetiğe göndermek cözerdi
Doktorun gerçekten burda hatalı davranmis

Pınar hangi hastane seninki hangi şehirdesin?
Ben İstanbul istinye liv bahcesehir de yaptırdım benim doktorum ilk kadın dogumcumdu 2 3 ay beni inceledi sonra tüp bebeğe geçtik trioitlerimdeb dolayı bebeği kaybetmişim öyle dedi konuyu kapadı senin bir sorunun yok dedi yoksa neden 3 yıldır olmuyor çocuğum, tüp bebek doktorlarına göre tutması yeterli sonrası bebek yaşamış mi yaşamamış önemli değil ben onu anladım biz hamile kalmasını sağlayalım bizden çıksın diyorlar olay arastiracagim diyorum sizin hiçbirseyiniz yok dedi

Evet onlar tutmasını başarı olarak görüyor gerisiyle pek ilgilenmiyorlar
Hayırlısı olsun güzelim verende alanda Allah bi bakmışsın kendiliğinden olmuş ..
Bizde başta pek bi acemi oluyoruz deneme sayısı çoğaldıkça tecrübemiz artıyor inşallah bu tecrübelilerin de faydası olur bizlere.

Pınarcığım geçmiş olsun canım. Aynı yoldan bende geçtim. 6 haftalıkta kalmış, 7. Hafta da farkettik. Bir hafta daha bekledik baktık olmuyor düşük yaptım. Embriyo kalitesiz oluyor diye böyle oluyor dedik genetiğe gönderdim bu da kimyasal oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Başka bir söz bulamıyorum.

Pınarcığım geçmiş olsun canım. Aynı yoldan bende geçtim. 6 haftalıkta kalmış, 7. Hafta da farkettik. Bir hafta daha bekledik baktık olmuyor düşük yaptım. Embriyo kalitesiz oluyor diye böyle oluyor dedik genetiğe gönderdim bu da kimyasal oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Başka bir söz bulamıyorum.
Canım çok geçmiş olsun başin sagolsun seninde zor bir durum nedenir bilmiyorum tek diyeceğim bizim için böyle hayırlısı demekki başka biseu gelmiyor aklıma bizi teselli edecek ,ben şimdi doktordan geldim kontrol günüm geldi kurtajdan dolayı, diyorki ani bir trioit bozukluğu yaşadık ve bebeği kaybettik seninnbir önce ilk önce trioitlerinin neden bu kadar inişli çıkışlı olduğunu bul dedi ve iyi eğitim araştırmada kendine doktor bul dedi çünkü simdi tsh im düştü t4 yükseldi oda zehirli guatrmis onu dedim bu kez bebeğini kaybettik dedi bir dakine seni kaybedebiliriz dedi ilk önce trioitler dedi bakalım bende şimdi çok iyi bir endokrinoloji bakacağım

Transferimin 3. Günü yatiyorum bol bol 3. Gün embriyosu koyuldu ağrılar gaz sancısı devam.sabirla bekliyorum Allah yardımcımız olsun😊🤗

Back