• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Korkmuyorum cnm benim 3. Toplama olacak 5. Tedavimdeyim bende ama yine de tatlı heyecanım var 🤭 inş hayirlsiyla güzel geçer bakalım rabbimin izniyle rabbim inş yumurtalarınızın güzel güzel döllenmesini nasip etsin sağlıklı olsun yeter sımsıkı tutunsun annesine inş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻inş aynı zamanlarda transfer oluruz 🤲🏻🤲🏻
İnşallah güzel bol bol yumurtan olur benim 2 tanesi döllenme olmuş bakalım ilerleyecek mi

Canım yaa dualarım seninle. Çok zor zaman oldu herşey pahalandı kazançta yok ;( Allah hepimize yardım etsin.
canım son durum benimde çok içi açıcı değil 4 tane dün topladılar 2 si ile yola devam ediliyormuş bakalım onlarda devam edecek mi sen ne yaptın çok yumurtam oluşmadı gecen sefer daha iyiydi neyapalım

canım son durum benimde çok içi açıcı değil 4 tane dün topladılar 2 si ile yola devam ediliyormuş bakalım onlarda devam edecek mi sen ne yaptın çok yumurtam oluşmadı gecen sefer daha iyiydi neyapalım
Hiç az oldu diye üzülme bu ikisi kaliteli olsun 5.güne gitsin insalh

Cnm kaç yumurta vardi normalde senin en son kontrolde

benim 3 sagda 3 soldaydı ama 4 tane toplanmış 2 si kalitesiz cıkmış 2 siyle yola cıkılmış ama 3 güne gidecek mi 1 olsun sağlıklı olsun olmazsada bir süre cocuk olayına ara verecegim bende 2 tane olunca umudum kırıldı bakalım insanların 18 tane filan cıkıyormuş

Cnm kaç yumurta vardi normalde senin en son kontrolde
canım 3 sagda 3 soldaydı ama gecen deneme daha iyiydi ondada corona oldum yapamadılar operasyonu bu kez üstelik ilaçın dozunu artırdı olmadı kısmet 2 tane sağlıklı olsun oda yeter ALLAH dan umut kesilmez bir süre ara vereceğim başlarsam memorial a başlarım bu kez daha donanımlı hastahaneye ,hastahaneme de güveniyorum bu kez bir tık daha iyisine giderim

canım 3 sagda 3 soldaydı ama gecen deneme daha iyiydi ondada corona oldum yapamadılar operasyonu bu kez üstelik ilaçın dozunu artırdı olmadı kısmet 2 tane sağlıklı olsun oda yeter ALLAH dan umut kesilmez bir süre ara vereceğim başlarsam memorial a başlarım bu kez daha donanımlı hastahaneye ,hastahaneme de güveniyorum bu kez bir tık daha iyisine giderim
Hakkında hayirlsi olsun inş cnm Rabbim onlara can versin daha gerek kalmasın ins

Sizin 2.opuda indirim yaptilarmi

yok opu olamadım ilkinde corona oldum iptal oldu onda yumurta sayım iyiydi ama içleri dolumuydu onu bilmiyorum bunda az oluştu benim rezervim 1,52 oyüzden diye tahmin ediyorum
Canım 3üncü günün embriyolarını koyacaklar yarın çok heyecanlıyım 2 tane koyacaklar bakalım

Canım 3üncü günün embriyolarını koyacaklar yarın çok heyecanlıyım 2 tane koyacaklar bakalım
Canım hayirlsii olsun inş hakkinda simsiki tutunsun evlatların sana kaç embriyon vardı toplam kaç tanesi 3. Güne gelmiş oldu ve kaliteleri nasıl cnm ne dediler sana neden 3. Gün transfer ediyorlarmış acaba

Back