- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
açıkladı onu o sıra yoğundum işte kendimi veremedim aslında 5 inci gündü sonra az ihtimal 3 dediler sonra 3 de karar kıldılar bölünmeleri çok iyi dediNeden 5.güne götürmüyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkladı onu o sıra yoğundum işte kendimi veremedim aslında 5 inci gündü sonra az ihtimal 3 dediler sonra 3 de karar kıldılar bölünmeleri çok iyi dediNeden 5.güne götürmüyorlar
hiç sormadım ilk tecrübem sizlerden bazı şeyleri anlıyorum sorarım sabah 9 da dediler gelBide yarın kaçta olacak transferin belli oldumu cnm kaç hücreli şuanda embriyoların acaba biliyormusun
inan bende bilmiyorum gayet güzel dediler her aradıklarında ben korktum ama yarın sorarım hepsini, transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz sizler biliyorsunuz ben okadar okumama rağmen biseyleri anlamadımCanım hayirlsii olsun inş hakkinda simsiki tutunsun evlatların sana kaç embriyon vardı toplam kaç tanesi 3. Güne gelmiş oldu ve kaliteleri nasıl cnm ne dediler sana neden 3. Gün transfer ediyorlarmış acaba
Anladım cnm hadi hayirlsi olsun inş bakalım güzel haberlerle gel inş yarın dahiç sormadım ilk tecrübem sizlerden bazı şeyleri anlıyorum sorarım sabah 9 da dediler gel
Hadi o zmn yarın hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm bol bol protein ye sağlıklı beslen badem ceviz fındık ye kabak çekirdeği hergün 1 avuç ye tutunmaya yardımcı avakado ve ananas da ye mutlaka balık ve omega 3 al kesinlikle ilaçlarına çok dikkat et saatinde al hepsini ev süpürme gibi eğilip kalkışan işler yapma arada evde küçük yürüyüşler yap yukarılara uzanma kesinlikle bol bol dua et benim bildiklerim bunlar inş hayirlsiyla tutunsun cnminan bende bilmiyorum gayet güzel dediler her aradıklarında ben korktum ama yarın sorarım hepsini, transfer sonrası nelere dikkat ediyorsunuz sizler biliyorsunuz ben okadar okumama rağmen biseyleri anlamadım
Canım 3.gün emriyosu iyi oluyo tutunan doğan bebekler çok ama kalite bölünme iyiyse hiç değilse 1 tanesini 5.güne götürsünleraçıkladı onu o sıra yoğundum işte kendimi veremedim aslında 5 inci gündü sonra az ihtimal 3 dediler sonra 3 de karar kıldılar bölünmeleri çok iyi dedi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Benim sadece bir yumurtam vardı. 3. Gün embriyosu. 8 hücreli. Yani bölünmesi iyiydi. Grade 2 kalitede idi. Grade 1 daha şanslı oluyormuş. Şükürler olsun tutundu. Şimdi 9. Haftadayiz. Transferden sonra ilk üç gün sadece WC ye kalktım. Çok ağır hareket ettim. Bol su içtim. Ananas yemedim. Yumurta yoğurt. Kesinlikle bol bol ceviz. Ve günde yarım avokado yedim. Barsaklara da çok iyi geliyo. İlk iki gün çok belim agrimisti sanırım yerleşme belirtisiydi. Sonra yavaş yavaş normal hayata döndüm.Canım 3üncü günün embriyolarını koyacaklar yarın çok heyecanlıyım 2 tane koyacaklar bakalım
bilmiyorum ki ne derseler tamam diyoruz baya sesi cok naif bir beyefendi gün gün aradı güzel bilgi verdi ama ben bilgisiz olunca soru soramadım sizlerden anlamaya çalışıyorum yarın sorarım hepsiniCanım 3.gün emriyosu iyi oluyo tutunan doğan bebekler çok ama kalite bölünme iyiyse hiç değilse 1 tanesini 5.güne götürsünler
Doğal süreçte emriyo 3.gün tüplerde oluyo 5.gün rahimde oluyo yani emriyo 5.güne giderse her ihtimali daha yüksek
sen baya bilgilisin ben hücresini bile sormadım hepsini not alacağım şimdi , benim 4 yumurta toplandı 2 si döllendi 2 si ile devam ettiler 2 sinide koyacaklar ama söylediklerinin hepsini yazıyorumGüzel haberlerinizi bekliyoruz. Benim sadece bir yumurtam vardı. 3. Gün embriyosu. 8 hücreli. Yani bölünmesi iyiydi. Grade 2 kalitede idi. Grade 1 daha şanslı oluyormuş. Şükürler olsun tutundu. Şimdi 9. Haftadayiz. Transferden sonra ilk üç gün sadece WC ye kalktım. Çok ağır hareket ettim. Bol su içtim. Ananas yemedim. Yumurta yoğurt. Kesinlikle bol bol ceviz. Ve günde yarım avokado yedim. Barsaklara da çok iyi geliyo. İlk iki gün çok belim agrimisti sanırım yerleşme belirtisiydi. Sonra yavaş yavaş normal hayata döndüm.
ay çok sağ ol hep dikkat edeceğim dediklerinize ALLAH ım inşallah ol der olur ama ben yememe içmeme dikkat edeceğim çok teşekkür ederimHadi o zmn yarın hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm bol bol protein ye sağlıklı beslen badem ceviz fındık ye kabak çekirdeği hergün 1 avuç ye tutunmaya yardımcı avakado ve ananas da ye mutlaka balık ve omega 3 al kesinlikle ilaçlarına çok dikkat et saatinde al hepsini ev süpürme gibi eğilip kalkışan işler yapma arada evde küçük yürüyüşler yap yukarılara uzanma kesinlikle bol bol dua et benim bildiklerim bunlar inş hayirlsiyla tutunsun cnm
Amin cnm bnm inş inş güzel haberler alalım hep birlikteay çok sağ ol hep dikkat edeceğim dediklerinize ALLAH ım inşallah ol der olur ama ben yememe içmeme dikkat edeceğim çok teşekkür ederim
Canım inşallah katlanarak ilerler hayırlı sonucu verirsin bizlereEvet genetiğe iki gönderdim tek sağlıklı geldi. Transferimde oldu. Pazartesi test günüm. Hakkımda hayırlısı artık. Kaset testte silik gördüm ama kan ve artışı önemli.
Dur bakayım kaç olmuşum orada. 1979 doğumluyum, otomatik geçiş yapıyor muymuşCanım inşallah katlanarak ilerler hayırlı sonucu verirsin bizlere
Profıldeki yaşın dopruysa Bende senle aynı yaşrayım bana öyle büyük bir umut olduğu senin bu sonucun inş kesinleşir duaların seninle
İnşallah altın yumurtalardır. Annesine yapışır hiç bırakmazlarsen baya bilgilisin ben hücresini bile sormadım hepsini not alacağım şimdi , benim 4 yumurta toplandı 2 si döllendi 2 si ile devam ettiler 2 sinide koyacaklar ama söylediklerinin hepsini yazıyorum
14 yazıp aramaları garıp olmuşDur bakayım kaç olmuşum orada. 1979 doğumluyum, otomatik geçiş yapıyor muymuş
Bugün asistan aradı test yaptınız mı diyor. Hem 14 üne yaz 5. Gün embriyoyu hemde yaptın mı diye ara. 3. Gün embriyosuna verilen süreyi bana da verdiler. Dananın kuyruğu pazartesi kopacak
İstanbulda yım canım. Daha önceki transferlerimde erken kan vermiştim. Bu sefer Hergün kaset test yaptım ama Kanın tarihini bekledim çok ilginç sen diyince farkettim. Normalde böyle biri değilimdir14 yazıp aramaları garıp olmuş
Sabrına hayran kaldım diyebilirim ben gecen yılkı denememde çok erkenden dayanamayıp yaptırmıştım
78 liyim
Hangi şehirdensin ben ordu
Sabrının mükafatını alırsın inş canımİstanbulda yım canım. Daha önceki transferlerimde erken kan vermiştim. Bu sefer Hergün kaset test yaptım ama Kanın tarihini bekledim çok ilginç sen diyince farkettim. Normalde böyle biri değilimdir
Sebepsiz. Yaştan kaynaklı yumurtam az o yüzden. Doğal yolla ne zaman olacağı da belli değil. Vakit kaybetmek istemedik. 37 yaşımda evlendim ilk 2 sene istemedik. Gerisinde de biz tutturamadıkSabrının mükafatını alırsın inş canım
Sana ne diyordu doktorun sorun neydi
Bende 40 da evlendım yaştan dolayı biz beklemedik ilk 6 ay normal yolla olmayınca düştük hastane yollarına bende de yasa bağlı yumurta kalitesizliği bakalım bu sefer inş olurSebepsiz. Yaştan kaynaklı yumurtam az o yüzden. Doğal yolla ne zaman olacağı da belli değil. Vakit kaybetmek istemedik. 37 yaşımda evlendim ilk 2 sene istemedik. Gerisinde de biz tutturamadık
Sen şimdi hangi aşamadasın. İnşallah olur canım. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin. Çok aminBende 40 da evlendım yaştan dolayı biz beklemedik ilk 6 ay normal yolla olmayınca düştük hastane yollarına bende de yasa bağlı yumurta kalitesizliği bakalım bu sefer inş olur