• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Sen şimdi hangi aşamadasın. İnşallah olur canım. Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin. Çok amin🤲🤲
Aralıkta benim yumurtalar toplandı 4 tane 5. Gün donduruldu
1 ay dinlenmeye geçtik ama 1 ay sonra uygun görmedi doktorun diğer aya erteledi sonraki ay covit oldum tsh 18 e çıktı yine ertelendi şimdi yine adet bekliyorum bi sorun çıkmazsa bu adetle transfere hazırlanacagım
Çok çok amin canım allahım isteyen herkese nasip etsin

Aralıkta benim yumurtalar toplandı 4 tane 5. Gün donduruldu
1 ay dinlenmeye geçtik ama 1 ay sonra uygun görmedi doktorun diğer aya erteledi sonraki ay covit oldum tsh 18 e çıktı yine ertelendi şimdi yine adet bekliyorum bi sorun çıkmazsa bu adetle transfere hazırlanacagım
Çok çok amin canım allahım isteyen herkese nasip etsin
Bekle bekle zaman geçmiyordur şimdi. Benimde aralıkta başladı. Ngs ye gönderdik haber bekledik derken Mart ın 2 si transfer oldum. İnşallah bu adetle olursun. Heyecanını stresini çok iyi anlıyorum şuan aynı bekleme sürecinden geçince.

Bekle bekle zaman geçmiyordur şimdi. Benimde aralıkta başladı. Ngs ye gönderdik haber bekledik derken Mart ın 2 si transfer oldum. İnşallah bu adetle olursun. Heyecanını stresini çok iyi anlıyorum şuan aynı bekleme sürecinden geçince.
İnşallah canım
Allahım doğru zamanda bizleri oralara göndersin maddi manevi yıpratıcı
Senden de güzel haberler alırız inş

Merhaba cnm inşallah hamilesindir sağlıkla dünyaya gelir .sen hergun evde test yapıyorum demisin hergun Ayni mi çıkıyor yoksa günden güne kuyulaşiyir mi

Merhaba cnm inşallah hamilesindir sağlıkla dünyaya gelir .sen hergun evde test yapıyorum demisin hergun Ayni mi çıkıyor yoksa günden güne kuyulaşiyir mi
İlk gün başladım çatlatma iğnesini merak etmiştim
Sonra devam ettim. 6. Gün çok çok silik ama kurumaya yakın gözüktü. Öyle devam ettim işte…. Kaset test erken olandan değil.
Günden güne koyulaşıyordu. Bugün 11. Günüm koyulaşmamış. Canım sıkıldı biraz😒

Sonra devam ettim. 6. Gün çok çok silik ama kurumaya yakın gözüktü. Öyle devam ettim işte…. Kaset test erken olandan değil.
Hadi yaa hemde NGS ye rağmen güzel ilerler diye düşünüyorum canım yaa

sen baya bilgilisin ben hücresini bile sormadım hepsini not alacağım şimdi , benim 4 yumurta toplandı 2 si döllendi 2 si ile devam ettiler 2 sinide koyacaklar ama söylediklerinin hepsini yazıyorum

Canım 3.gün emriyosu iyi oluyo tutunan doğan bebekler çok ama kalite bölünme iyiyse hiç değilse 1 tanesini 5.güne götürsünler
Doğal süreçte emriyo 3.gün tüplerde oluyo 5.gün rahimde oluyo yani emriyo 5.güne giderse her ihtimali daha yüksek
Canım koydular 2 tane şuanda evde yatıyorum Allah can verecek inşallah çok heyecanlandım Allah bıraktım

Oldum geldim eve annemdeyim 2 tane koydular inşallah tutunur Baya herkes ilgili evdekiler şımardım ama ben üzülmemek için kendimi iyiye hazırlamiyorum
Oyy kuzum biseye sevinemiyrz ki duaların seninle rabbim annenin yüzüne baksın güldürsün yüzünüzü

Oldum geldim eve annemdeyim 2 tane koydular inşallah tutunur Baya herkes ilgili evdekiler şımardım ama ben üzülmemek için kendimi iyiye hazırlamiyorum
Ne gelirse Allah’tan canım. Bol su iç. Kabak çekirdeği, dut kurusu, havuç suyu, avakado, badem ceviz fındık, incir’ kayısı’ kuru erik.
Banyonu 3 gün yapma ılık suyla yaparsın.
Ikınma şurubu kullan sonraları şurubu azaltırsın.
Allahım can versin bebişine🥰

Hadi hayirlsiyla güzel sonuçlar alırsın cnm hayirlsiyla öğrenebildin mi doktorundan kaç hücreli embriyoların kaliteleri nasilmis

Merhaba cnm inşallah hamilesindir sağlıkla dünyaya gelir .sen hergun evde test yapıyorum demisin hergun Ayni mi çıkıyor yoksa günden güne kuyulaşiyir mj
Koyulasmasi önemli değil ki 2. Çizgi olması onmeli inşallah herşey gönlünce olur

Back