• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Rabbim kucaginada almayı nasip etsin çok sevindim canım sen kaç tane yolladın NGS bende 2 tane göndereyim mi yoksa bidaha opu olayimmi
Allah razı olsun 🤲 iki tane gönderdim biri sağlıklı geldi çok şükür. Doktor bana bir tane bile mucize hiç gelmeyebilirdi dedi. Biraz araştırmıştım Kimisi 4 gönderiyor hiç sağlıklı gelmiyor. Öyle değişik şeyler ki… sana ne desem bilemiyorum ki.
Bende şansa yolladım.
18-20 güne sonuç geliyor. Ben sonuç gelene kadar hop oturup hop kalktım valla. Bunu beklemek daha da zor… Birde benimki 5bc kaliteymiş transferde öyle seslendiler. Kalitesi İyi olmaya bilir ama sonuçta ngs den iyi geldi.

Allah razı olsun 🤲 iki tane gönderdim biri sağlıklı geldi çok şükür. Doktor bana bir tane bile mucize hiç gelmeyebilirdi dedi. Biraz araştırmıştım Kimisi 4 gönderiyor hiç sağlıklı gelmiyor. Öyle değişik şeyler ki… sana ne desem bilemiyorum ki.
Bende şansa yolladım.
18-20 güne sonuç geliyor. Ben sonuç gelene kadar hop oturup hop kalktım valla. Bunu beklemek daha da zor… Birde benimki 5bc kaliteymiş transferde öyle seslendiler. Kalitesi İyi olmaya bilir ama sonuçta ngs den iyi geldi.
Benim doktorumda üst hocamalarima soracam senin için karar verelim dedi 30 bin çöp oldu yaa bidaha çöp olursa dedi sonuçta kaliteyi arttirmiyo hiçbisey

Kızlar merhaba taze transfer oldum progesteron degerime baktım bugün transfer olduğum günkü degerime 12 ymis çok yüksek değil mi sizlerin kaçtı transfer olduğunuzda
Merhaba taze transferde progesteron değeriniz sizinde yüksek çıkmış sanırim sonucunuz ne oldu acaba bu etkiliyormu

Merak etmeyin zaten 2 tane vuruluyor biri bile yumurtalarin catlamasina yeter büyük ihtimal icinizi ferah tutun. Insallah hersey cok guzel gider bol bol kaliteli embriyolariniz olur
Evet doktorumda öyle dedi yaptılar bugün inanılmaz güzel geçti zorlu bir sabaha uyandık karlı bir güne 5 de kalktık korkudan kardan dolayı, ama operasyon güzel geçti hiç ağrım sızım yok ama yumurta sayım çok değil 4 tane inşallah 1 bile can olsa yeter

Evet genetiğe iki gönderdim tek sağlıklı geldi. Transferimde oldu. Pazartesi test günüm. Hakkımda hayırlısı artık. Kaset testte silik gördüm ama kan ve artışı önemli.

Evet genetiğe iki gönderdim tek sağlıklı geldi. Transferimde oldu. Pazartesi test günüm. Hakkımda hayırlısı artık. Kaset testte silik gördüm ama kan ve artışı önemli.
Nekadar genetik test bir de işlem süreci nasil

Nekadar genetik test bir de işlem süreci nasil
Tek adet 325 Euro, 18 günde geldi cevap. Benim ilaçsız doğal silkülasyon gibi birşey yapıldı. Transfere gününe 10 gün kala çatlatma iğnesi oldum. Transferden 5 gün öncede 2 farklı antibiyotik sabah akşam birer tane progestan fitil. Kan sulandırıcı iğne Hergün…
Transferden sonra iğneye ve progestan a devam o kadar. İlacım yok gibi birşey.

Bende herhalde taze transfer olacağım bugün opu oldum daha bakalım embriyolar nereye kadar gidecek başarılı olucak mi heyecanla aramalarını bekliyorum
Ohh maşallah cnm darısı basima bende yarını heyecanla bekliyorum bakalım sabah 9.30 gibi opu ya girecem inş sende hayırlı haberler alırsın sağlıkla 5. Güne ulaşsınlar seninkilerde inş amin rabbim hepimizi sevindirsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tek adet 325 Euro, 18 günde geldi cevap. Benim ilaçsız doğal silkülasyon gibi birşey yapıldı. Transfere gününe 10 gün kala çatlatma iğnesi oldum. Transferden 5 gün öncede 2 farklı antibiyotik sabah akşam birer tane progestan fitil. Kan sulandırıcı iğne Hergün…
Transferden sonra iğneye ve progestan a devam o kadar. İlacım yok gibi birşey.
Baya pahalıymis nasıl olucak bu işler, bende yaptırsam diyorum konuşacağım inşallahtutmuştur senin çocuğun can olsun yoldaş olsun

Ohh maşallah cnm darısı basima bende yarını heyecanla bekliyorum bakalım sabah 9.30 gibi opu ya girecem inş sende hayırlı haberler alırsın sağlıkla 5. Güne ulaşsınlar seninkilerde inş amin rabbim hepimizi sevindirsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hiç korkma inanılmaz basit bir işlem uyuttular uyandım okadar sonrası 20 dak ayilmayi bekledim ve kalktım evime geldim hiç ağrım sızım kanamam çok hafif oldu inşallah bol yumurtan olur benim çok az oldu

Hiç korkma inanılmaz basit bir işlem uyuttular uyandım okadar sonrası 20 dak ayilmayi bekledim ve kalktım evime geldim hiç ağrım sızım kanamam çok hafif oldu inşallah bol yumurtan olur benim çok az oldu
Korkmuyorum cnm benim 3. Toplama olacak 5. Tedavimdeyim bende ama yine de tatlı heyecanım var 🤭 inş hayirlsiyla güzel geçer bakalım rabbimin izniyle rabbim inş yumurtalarınızın güzel güzel döllenmesini nasip etsin sağlıklı olsun yeter sımsıkı tutunsun annesine inş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻inş aynı zamanlarda transfer oluruz 🤲🏻🤲🏻

Evet doktorumda öyle dedi yaptılar bugün inanılmaz güzel geçti zorlu bir sabaha uyandık karlı bir güne 5 de kalktık korkudan kardan dolayı, ama operasyon güzel geçti hiç ağrım sızım yok ama yumurta sayım çok değil 4 tane inşallah 1 bile can olsa yeter
Inss, kaliteside iyi olsun

Back