• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ne olcak ya moral bozukluğu parasızlık rabbim rast getire bugün aradılar tek kalmis işte pazartesi bakacağız durumuna dedi oda pazartesi gününe gelebilirse
Canım yaa dualarım seninle. Çok zor zaman oldu herşey pahalandı kazançta yok ;( Allah hepimize yardım etsin.

İnsalh senin tedavide yüzün güler
inşallah canım ,benimde son uğraşım eğer olmazsa artık akışına bırakacağım 2 yıldır yapmadığım yol kalmadı ALLAH nasip etmiyor derim hiç üzülme olmuyorsa bir bildiği vardır .Senin içinde dua ediyorum inşallah emeklerin boşa gitmez sana can yoldaş olur kucağımız evlatsız kalmaz

Ne olcak ya moral bozukluğu parasızlık rabbim rast getire bugün aradılar tek kalmis işte pazartesi bakacağız durumuna dedi oda pazartesi gününe gelebilirse
canım tedavi o kadar pahalı değil ama ilaçlar çok pahalı ciddi bir şekilde ALLAH ım herkese yardımcı olsun şükür benim şuanda ödeyecek durumum var ama tekrar tekrar yapamam

Ben ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .
Ins,tedaviniz mutlulukla sonuçlanır, acaba doktorunuz kimdi

Ben ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .
Merhaba.. ben de sizin gibi yumurta toplama günü covid pozitif oldugumu ogrendim ve iptal oldu. Mesajinizi tam anlamadim nasil bir sonraki ay yumurtalar daha kaliteli oluyor mu dedi doktor. Hangi merkezdesiniz siz. Şu an tedaviye baslamaya korkuyorum yine pozitif cikarsam diye

Bende bir tiroid hastasiyim 0,4 ten 5 geldi dozumu artirdim amahiszli yukselmeye devam en son kendi endokrin doktoruma gittim sıkı takip edilmesi gerek ilacı değiştirdi dozu artırdı 0 lere duştu panik yapma ilk baştanda bir zararaı yok ama takip edilmesi gerek endokrin doktorla bebege ve anneye yeterince iyor gitmesi gerek
Ins,sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz benimde troidlerim alındığından tsh yükseliyor, size gebelikte hangi multivitamin verildi,iyot değerini dr.konustumu sizinle,

Merhaba.. ben de sizin gibi yumurta toplama günü covid pozitif oldugumu ogrendim ve iptal oldu. Mesajinizi tam anlamadim nasil bir sonraki ay yumurtalar daha kaliteli oluyor mu dedi doktor. Hangi merkezdesiniz siz. Şu an tedaviye baslamaya korkuyorum yine pozitif cikarsam diye
Merhaba ,testim bu kez negatif cıktı ,ben istinye liv hospital bahçeşehirdeyim dün çatlatma iğnelerimi vurdum ama koldan ama birini tam vuramadım herhalde taşma hissettim yarın opu var sabah hakkımızda hayırlısı olsun eğer benim bişeyler olumlu gitmezse bir süre bende bırakacağım

Merhaba ,testim bu kez negatif cıktı ,ben istinye liv hospital bahçeşehirdeyim dün çatlatma iğnelerimi vurdum ama koldan ama birini tam vuramadım herhalde taşma hissettim yarın opu var sabah hakkımızda hayırlısı olsun eğer benim bişeyler olumlu gitmezse bir süre bende bırakacağım
Merak etmeyin zaten 2 tane vuruluyor biri bile yumurtalarin catlamasina yeter büyük ihtimal icinizi ferah tutun. Insallah hersey cok guzel gider bol bol kaliteli embriyolariniz olur

İyiyim tatlım sen nasılsın. Test günüm 14 ü pazartesi ama ben Hergün kaset test yapıyorum 🙈 birinci günden başladım çatlatma iğnesi vurulmuştum ona baktım. Onun etkisi geçmiş testte görülmedi.
Az sabır bakalım inslah biseyler gözükür testte

Az sabır bakalım inslah biseyler gözükür testte
Gözüküyor kaset teste. 6. Günde görünmeye başladı. Bugün yapmadım. Testim bitiyor diye. Yarın yaparım artık koyuluğuna bakacağım. Soldaki 7. Gün sağdaki 6. Gün.
Tam belirgin çekememişim son günü.

Eklentiler

• 9345036F-55EA-44C6-B409-BB2517DEA73C.jpeg
    9345036F-55EA-44C6-B409-BB2517DEA73C.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 40EBA8E1-D546-4329-A5C7-1DD113FEB999.jpeg
    40EBA8E1-D546-4329-A5C7-1DD113FEB999.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 32
Gözüküyor kaset teste. 6. Günde görünmeye başladı. Bugün yapmadım. Testim bitiyor diye. Yarın yaparım artık koyuluğuna bakacağım. Soldaki 7. Gün sağdaki 6. Gün.
Tam belirgin çekememişim son günü.
Rabbim kucaginada almayı nasip etsin çok sevindim canım sen kaç tane yolladın NGS bende 2 tane göndereyim mi yoksa bidaha opu olayimmi

Back