- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yaa dualarım seninle. Çok zor zaman oldu herşey pahalandı kazançta yok ;( Allah hepimize yardım etsin.Ne olcak ya moral bozukluğu parasızlık rabbim rast getire bugün aradılar tek kalmis işte pazartesi bakacağız durumuna dedi oda pazartesi gününe gelebilirse
inşallah canım ,benimde son uğraşım eğer olmazsa artık akışına bırakacağım 2 yıldır yapmadığım yol kalmadı ALLAH nasip etmiyor derim hiç üzülme olmuyorsa bir bildiği vardır .Senin içinde dua ediyorum inşallah emeklerin boşa gitmez sana can yoldaş olur kucağımız evlatsız kalmazİnsalh senin tedavide yüzün güler
canım tedavi o kadar pahalı değil ama ilaçlar çok pahalı ciddi bir şekilde ALLAH ım herkese yardımcı olsun şükür benim şuanda ödeyecek durumum var ama tekrar tekrar yapamamNe olcak ya moral bozukluğu parasızlık rabbim rast getire bugün aradılar tek kalmis işte pazartesi bakacağız durumuna dedi oda pazartesi gününe gelebilirse
Prowomen bunu kullandın mı dünden beri karşıma çıkıyor. Bir araştır canım çok iyi diyorlar.İnsalh senin tedavide yüzün güler
Hadi hayırlısı olsun canım tez zamanda.neyaptın canım ben tedavinin 5 günündeyim
Ins,tedaviniz mutlulukla sonuçlanır, acaba doktorunuz kimdiBen ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .
Merhaba.. ben de sizin gibi yumurta toplama günü covid pozitif oldugumu ogrendim ve iptal oldu. Mesajinizi tam anlamadim nasil bir sonraki ay yumurtalar daha kaliteli oluyor mu dedi doktor. Hangi merkezdesiniz siz. Şu an tedaviye baslamaya korkuyorum yine pozitif cikarsam diyeBen ufak sökülmeler başladı tam daha anlamıyla gelmedi 3 gündür ufak ufak kan geliyor pedlik daha olmadı ,doktorda gel bakalım dedi ne yapacağımıza nasıl yol izleyeceğiz dedi ondan bugün gittim, yumurtaları çoğalttı ama çatlatma iğnesi vuracağım zaman covid olunca her şey iptal oldu, bende boşa gitmesin çatlatma iğnelerini kullanmadım. Kendiliğinden çatlamayan halen içeride kalanlar olmuş onları çatlatalım dedi bir daki adet döngünde daha iyi olacak dedi ,doktorun izlediği yol aslında ilaçlar çok pahalı olduğu için hastalara teklif edemiyoruz dedi seninki zorunlu da olsa benim istediğim bir yol olucak dedi 1 ay ilaçlarla gelişimini sağlayıp bir daki ay yine aynı şekilde gelişimini sağlayıp toplatmak bizim istediğimiz metod dedi 2 inci kez kullanıldığı zaman ilaçlar yumurtalar daha güzel oluyormuş öyle dedi .
Ins,sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsiniz benimde troidlerim alındığından tsh yükseliyor, size gebelikte hangi multivitamin verildi,iyot değerini dr.konustumu sizinle,Bende bir tiroid hastasiyim 0,4 ten 5 geldi dozumu artirdim amahiszli yukselmeye devam en son kendi endokrin doktoruma gittim sıkı takip edilmesi gerek ilacı değiştirdi dozu artırdı 0 lere duştu panik yapma ilk baştanda bir zararaı yok ama takip edilmesi gerek endokrin doktorla bebege ve anneye yeterince iyor gitmesi gerek
Merhaba ,testim bu kez negatif cıktı ,ben istinye liv hospital bahçeşehirdeyim dün çatlatma iğnelerimi vurdum ama koldan ama birini tam vuramadım herhalde taşma hissettim yarın opu var sabah hakkımızda hayırlısı olsun eğer benim bişeyler olumlu gitmezse bir süre bende bırakacağımMerhaba.. ben de sizin gibi yumurta toplama günü covid pozitif oldugumu ogrendim ve iptal oldu. Mesajinizi tam anlamadim nasil bir sonraki ay yumurtalar daha kaliteli oluyor mu dedi doktor. Hangi merkezdesiniz siz. Şu an tedaviye baslamaya korkuyorum yine pozitif cikarsam diye
inşallah bakalım dün akşam çatlatma iğnelerini birini tam vuramadım sanki içimde tedirğinlik var yarın belli olucak herşey ,müberra kalem ve ziya kalemIns,tedaviniz mutlulukla sonuçlanır, acaba doktorunuz kimdi
yaaaa ciddimisin ALLAH nasip etti çoooooook sevindim Allah büyüktür.İnşallah bana da nasip eder.Hadi hayırlısı olsun canım tez zamanda.
Pınarcım ben hamileyim Allah’ın izniyle inşallah. Darısı hepinize olsun
Merak etmeyin zaten 2 tane vuruluyor biri bile yumurtalarin catlamasina yeter büyük ihtimal icinizi ferah tutun. Insallah hersey cok guzel gider bol bol kaliteli embriyolariniz olurMerhaba ,testim bu kez negatif cıktı ,ben istinye liv hospital bahçeşehirdeyim dün çatlatma iğnelerimi vurdum ama koldan ama birini tam vuramadım herhalde taşma hissettim yarın opu var sabah hakkımızda hayırlısı olsun eğer benim bişeyler olumlu gitmezse bir süre bende bırakacağım
Endise etmeyin az biraz kayıp oluyor ilacta. ben vururkende olmustu iğneden tasmistiinşallah bakalım dün akşam çatlatma iğnelerini birini tam vuramadım sanki içimde tedirğinlik var yarın belli olucak herşey ,müberra kalem ve ziya kalem
Insallah canım Allah sana da nasip etsin dualarım tüm olmayanlara ınsallah tez zamanda versin allahımyaaaa ciddimisin ALLAH nasip etti çoooooook sevindim Allah büyüktür.İnşallah bana da nasip eder.
İyiyim tatlım sen nasılsın. Test günüm 14 ü pazartesi ama ben Hergün kaset test yapıyorum birinci günden başladım çatlatma iğnesi vurulmuştum ona baktım. Onun etkisi geçmiş testte görülmedi.ayguldiyebiri canım nasılsın test günün ne zaman
Az sabır bakalım inslah biseyler gözükür testteİyiyim tatlım sen nasılsın. Test günüm 14 ü pazartesi ama ben Hergün kaset test yapıyorum birinci günden başladım çatlatma iğnesi vurulmuştum ona baktım. Onun etkisi geçmiş testte görülmedi.
Gözüküyor kaset teste. 6. Günde görünmeye başladı. Bugün yapmadım. Testim bitiyor diye. Yarın yaparım artık koyuluğuna bakacağım. Soldaki 7. Gün sağdaki 6. Gün.Az sabır bakalım inslah biseyler gözükür testte
Rabbim kucaginada almayı nasip etsin çok sevindim canım sen kaç tane yolladın NGS bende 2 tane göndereyim mi yoksa bidaha opu olayimmiGözüküyor kaset teste. 6. Günde görünmeye başladı. Bugün yapmadım. Testim bitiyor diye. Yarın yaparım artık koyuluğuna bakacağım. Soldaki 7. Gün sağdaki 6. Gün.
Tam belirgin çekememişim son günü.