Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende de adenomyozıst den bahsettı doktor. Kıstım de var. Tam hakım degılım doktoruma da sormadım. Nasıl bsıey bu acaba. Dondurulmus transferım var perşembe günü. Oncesınde 3 aylık yalancı menapz iğnesi oldum. Bır faydası olur mu acaba. 7.tup tedavım olcak. Bu zamana kadar boyle bır hastalıgımdan hıc bahsetmedi doktorlar.Canım bu benim 6. denemem. İlk denemede embriyo oluşmadı.2. Denemede 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve kimyasal oldu.3. denemede yine 2 tane 3. Gün embriyosu transfer oldu ve negatifti sonuç. Bu denemelerde taze transfer yapıldı.
4. Denemede doktor dondurulmuş deneyelim dedi.Havuzlama yaptık.Yani 2 ay üst üste yumurta topladık.İlk ay yine 2 tane 3. Gün embriyosu oluştu ve donduruldu.2. Ay belki de ilaçların etkisiyle bu kez 4 tane 3. Gün embriyosu ve bir tane 6. Gün embriyosu oluştu.İlk ay dondurulan 2 embriyo transfer edildi tutmadı, yani yine negatif.Sonra Elde kalan 3. Gün embriyolarından biri çözdürüldü , 5. Güne gidip gitmeyeceği denendi.Gitmedi öldü.Kalan iki tane 3. Gün ve bir tane 6. Gün embriyosunu aynı hafta transfer etti yani 3 embriyo transfer edildi.Bu kez tuttu , havalara uçtum.Değerler harikaydı .Taki 6. Haftaya kadar , kese oluşmuştu ama embriyoyu göremedik kesede ve boş gebelik oldu.Şimdi elde var sıfır. Yeni tedaviye başladım, 2 gün önce OPU oldu ama yine iki yumurtada döllenme olmuş.İlerlerse 3. Günde dondururlar kesin.Bilmiyorum ilerleyip ilerlemeyeceğim ama ilerlese de tutmuyor ya da boş gebelik oldu işte. Hocam profesör, denenecek herşeyi denedi.Kan sulandırıcı iğneler,histeroskopiler, çizik atmalar , forumda yazan herşey uygulandı.Tüplerim bile alındı. Rahim zarında adenomiyozis olurmuş, çikolata kistinin rahim zarında olanı.ben de o da var.Ama onların temizlenmesi rahmin alınması demek.Doktor Lucrin depot diye bir iğne vermişti onları baskılayıcı, o zaman tuttu ama boş gebelik oldu ve kürtaj oldum.Şimdi yine verecek o iğneden embriyom oluşursa.Ama aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyorSenin kaçıncı deneme?Yaş kaç?Ben 40 oldum , 35 yaşımdan beri deniyorum.
Merhaba acaba bu pergovis ve geneotropin ne icin veriliyor ilk defa gördüm.Sen hangi hastanedeydin, yer mi değiştirsen. Burada her seferinde bununla karşılaşacağına. İki defa verdiğin parayı bir kere verirsin iyi yere.
Ben bile bahçecide çıkan sonuca çok şaşırdım. O kadar yumurta beklemiyordum. Daha önceki merkez tedavilerime göre. Yumurta için bunları kullandım.
Benim önceki işlemlerimde kullanmadım.Merhaba acaba bu pergovis ve geneotropin ne icin veriliyor ilk defa gördüm.
Canım önce bekle ve dua et bol bol. Embriyolog yorum yapmış ama Allah’ın mucizesi diye bsy var. Once sabret. Sonra da sana burada kalite için diyenler belki sana faydalı olmayacak, oyuzden riske atıp hayal kırıklığına girme derım.Merkezle işim yokki doktor özel sadece işlemleri merkezde yapiyo bana kalite için bişey söyleyin ne yapmalıyım
Merkez doğru olabilir ama doktor doğru olmalı; belki sana diyecek ki 2 ay ara verelım sen yorulmuşsun bu ara da ise sen şu vitaminleri kullan diyecek. Denemekte fayda var. Bence bir git dediğim Prof a. Zaten Adana da ve senin gittiğin merkez ile de çalışıyordu.Bugün İstanbul'da merkezle görüştüm ama anladimki doğru yoldayım ve doğru merkezdekim aklımın karışmaması lazim
Bize doğal yasak pgt olcak bugün aradılar tek kalmis oda 5.güne zor yaaCanım önce bekle ve dua et bol bol. Embriyolog yorum yapmış ama Allah’ın mucizesi diye bsy var. Once sabret. Sonra da sana burada kalite için diyenler belki sana faydalı olmayacak, oyuzden riske atıp hayal kırıklığına girme derım.
daha önce de dedim sana Bülent Haydardedeoğlu na git. Verdiği ilaçları kullan 2 ay ara ver belki mucize olur kendiliğinden
7 taneden 4 tane döllenmesi cok iyi bi rakam. Benin ilk tedavimde 15 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti.Benim önceki işlemlerimde kullanmadım.
Şimdiki süreçte bahçeci bu iğneleri yaptırdı. Sonuçtan da çok memnunum. Öncekiler 3-4 yumurta anca oluyordu. Bunların sayesinde 7 tane oluştu. 4 döllendi . Hem kalitesi arttı diye düşünüyorum hemde sayı.
Ne kadar zormuş bu tüp bebek neden döllenme zor ki neden kaliteli değillerki7 taneden 4 tane döllenmesi cok iyi bi rakam. Benin ilk tedavimde 15 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti.
Çok fark olmuş gerçekten. İnsan ne beklerken ne ile karşılaşıyor. Ben bir sene ara verdim. Arka arkaya yapınca yoruldum.7 taneden 4 tane döllenmesi cok iyi bi rakam. Benin ilk tedavimde 15 yumurtadan sadece 1 tane kalmisti.
Bahçecinin sitesine gir canım orada şubeler var. Bana Üsküdar’da ki yakındı. Doktorların hepsi Prof. Bana arkadaşım Ebru hocayı önerdi bayan istiyorum diye. Ben onunla devam ettim.Bahçecinin iki ayrı kliniğimi var ? Hangisi daha iyi ?
Bahçeciye gidenler memnun bende biraz araştırdım bi arkadaşımda Fulya da tedavi gördü oda memnundu.Bahçecinin sitesine gir canım orada şubeler var. Bana Üsküdar’da ki yakındı. Doktorların hepsi Prof. Bana arkadaşım Ebru hocayı önerdi bayan istiyorum diye. Ben onunla devam ettim.
Nasıl yasak ? Tüp bebek süreci yeniden başlamadı diyelim; yine mi yasakBize doğal yasak pgt olcak bugün aradılar tek kalmis oda 5.güne zor yaa
Evet doğal gebelik olmamalı bizde hep tüp bebek ve NGS+PGT olacakNasıl yasak ? Tüp bebek süreci yeniden başlamadı diyelim; yine mi yasak
neyaptın canım ben tedavinin 5 günündeyimPınar selam nerelerdesin ? Ne durumdasın ?
neyaptın canım merak ediyorum seniCanım benim pazartesi opu günüm belli olcak şuan tedavideyim bol bol yürüyüş yapiyrm cidden hayatımda hiç bukacar yürüyüş yapmamıştım
Ne olcak ya moral bozukluğu parasızlık rabbim rast getire bugün aradılar tek kalmis işte pazartesi bakacağız durumuna dedi oda pazartesi gününe gelebilirseneyaptın canım merak ediyorum seni
İnsalh senin tedavide yüzün gülerneyaptın canım merak ediyorum seni