Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Neden okadar uzun sürdü acaba bilmediğim için yumurtalar mı geç olgunlaştı senin transfer bir daki aya mı kaldı
Yumurtalar anca olgunlaştı cuma günü toplama işlemi yapılacak transfer işlemi nasıl ne zaman oluyor bilgim yok zaten 2 yumurtam var sağlıklı olarak döllenirse transfer yapacak 1 e düşerse havuz sistemi yapıp önümüzdeki ayda toplama işlemi yapılacak. Aşamaları adım adım öğreniyorum bende

Havuz sistemi nedir ?İnşallah sağlıklı yumurtadır çocuk sahibi olmak gerçekten bir sürü kadın için emek istiyor yediğimiz ilaçlar hormonlar hepsi zor İnşallah sağlıklıdır dualarım sana

Havuz sistemi nedir ?İnşallah sağlıklı yumurtadır çocuk sahibi olmak gerçekten bir sürü kadın için emek istiyor yediğimiz ilaçlar hormonlar hepsi zor İnşallah sağlıklıdır dualarım sana
Amin inşallah hepimizin sağlıklı yumurtaları olur döllenir. Gerçekten zor bir süreç. Havuz sistemi yumurtaların birkaç ayda toplanarak sayısının arttırılması.

Şimdi bir topladı yumurtalardan boş çıkanlarda oluyor. Birde 3. Güne 5. Güne gidenler gidemeyenler var. Mesela benden toplayacaklarında döllenme 5. Güne gitmesi lazım ben genetiğe yollayacağım. Genetiğe de iki adet yoklamak istiyorum.
Diyelim 1 yumurta sağlam çıktı ikinci yumurta için diğer ay bir daha iğneler vs. Havuz sistemi oluyor.

Benimde şuan sağda 3 yumurta gözüküyor. Solu göremedik daha. Önünde miyom var gözükmüyor o yüzden. Benimde ne var ne yok belli değil. En az iki adet genetiğe yollamak istiyorum.

Genetiği bende istiyorum hoca ile daha konuşmadım genetiğe herkes göndermiyor herhalde

Benimde şuan sağda 3 yumurta gözüküyor. Solu göremedik daha. Önünde miyom var gözükmüyor o yüzden. Benimde ne var ne yok belli değil. En az iki adet genetiğe yollamak istiyorum.
İnşallah tüm yumurtalarımız sağlıklı bir şekilde döllenir canım Genetiğe gönderme konusunda bende kararsızım doktorumla görüşmedim daha ailede genetik hastalık varsa bu testte belli oluyor mu ya da neler belli oluyor bu konuda pek bilgim yok açıkçası

B
benimde pek bilgim yok 2 kuzenim genetiğe göndermeden yaptı Allah nasip etti biride gönderdi onunda ALLAH Nasip etti .Bende çok kararsızım nasıl yapacağız içim kıpır kıpır birde ilaçlar çok yıprattı beni inşallah değer ama 9 kez deneyenler oluyormuş

Arkadaşlar benim de an itibariyle 4 dondurulmuş embriyom var 3. Ve 4. Gün embriyoları. Kendimi çok yıpranmış hissediyorum. Eski hissiyatlarını içimden atamıyorum.

Genetiği bende istiyorum hoca ile daha konuşmadım genetiğe herkes göndermiyor herhalde
Evet canım düşükler olmadığı sürece söylemiyorlar ama durumun varsa göndermek çok daha iyi. Yaşamadan önemsemiyorsun. Ben ilklerde istemedim. Bizde sorun yok diye, öyle değilmiş maalesef. Birde kan pıhtılaşması içinde ilkinde gittiğim yer bakmadı. O da önemli.

Beni de sürecin belirsiz ilerlemesi yıpratıyor. İnşallah Rabbim bize de nasip eder ilk denemede olur.

kaçıncı gün karar verdi çatlatma iğnesine ?benim bugün kontrol vardı 5 gündü , cumaya kadar yine ilaç yazdı 3 tane yazdı bu kez cuma bir daha çağırdı
17. Gun cat
kaçıncı gün karar verdi çatlatma iğnesine ?benim bugün kontrol vardı 5 gündü , cumaya kadar yine ilaç yazdı 3 tane yazdı bu kez cuma bir daha çağırdı

17. Gun catlatma inesi yapıldı sanirim canim ama bu kişiden kişiye değişir belki daha erken belki daha geç yumurtaların gelişimine bagli

Beni de sürecin belirsiz ilerlemesi yıpratıyor. İnşallah Rabbim bize de nasip eder ilk denemede olur.
Bende ilk denemede baya acemilik cektim belirsizlikler olacakmı olmayacakmi hatta stresten kurdesen döktüm sukur kızım oldu 5 yasinda suan 2. Denemedeyim suan transferin 5. Gunundeyim sabir et kardeşim keşke olsun cektilerine sonra vaybe diyeceksin allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…