Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 tane bile yetiyoki canım yeterki sağlıklı olsunYumurta rezervi az canım.
Amin inşallah canım bakalım durum göre havuz yöntemi uygulayacak, doktorumun verdiği vitamini kullanıyorum ilave olarak1 tane bile yetiyoki canım yeterki sağlıklı olsun
Yaklaşık 10. gün çatlatma iğnesini kullanıyoruz. Sanırım 12. Günde de toplama yapılıyordu.Kaçıncı gün çağıracaklar acaba toplamaya
kesinlikle öyle benimde rezervim az yaştan dolayı tüp bebek öncesi omega-argıfertil kullandırdı daha sonra tedaviye başladı doktarum ciddi faydası olduHadi hayırlısı blok yumoşlarin olsun
Aslında biraz takviye kullanıp başlasan iyi olurdu vitaminler kalite ve sayıyı güzel arttiriyor
hayırlı olsunBugün kontrolüm vardı akşam çatlatma iğnesini yapacağım cuma günü de toplama işlemi var hayırlısı bakalım
Hadi hayırlısı kaçıncı gün embriyolar. Dondurulmuş olanlar mı yoksa.Mrb bende yeni geldim aranıza 1 denemede kzim oldu suan 2. Deneme transferin 4. Gunundeyim ins tutar 2 adet transfer edildi Allah hepimizin emegini bos cikarmasin
Allah tan hakkında hayırlısı olsun. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Kaç gün iğne vuruldun acaba. Beni de cuma çağırdı. İğnenin 7. Günü olacak. Devam mı iğneye acabaBugün kontrolüm vardı akşam çatlatma iğnesini yapacağım cuma günü de toplama işlemi var hayırlısı bakalım
Amin sağol canımhayırlı olsun
sağlıklı yumurtaların olsun inş canım
Amin inş canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın. Ben bugün son iğnemi vurunacağım onunla birlikte 15 olacak, yumurtanın büyüme durumuna göre iğneye devam edilip edilmeyeceğine karar veriyorlar.Allah tan hakkında hayırlısı olsun. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın. Kaç gün iğne vuruldun acaba. Beni de cuma çağırdı. İğnenin 7. Günü olacak. Devam mı iğneye acaba
3. Gun embriyosu canim yoktu dondurulmuslarim sıfırdan tekrar başladım 5. Gun bugun allahim sanki aylar geciyor :)Hadi hayırlısı kaçıncı gün embriyolar. Dondurulmuş olanlar mı yoksa.
Ben yapamam o yüzden arkadaşım yapıyor şu anda il dışındayım birde çalışıyorum eğitim toplantımız var o yapıyor :) bana da cuma gel dedi:)Ayyy hadiii hayırlısı olsun Bende bekliyorum yapmayı önümde masada bekliyor. Bir sonrali kontrol ne zaman bana cuma gel dedi
Kabak çekirdeği incir badem yeee3. Gun embriyosu canim yoktu dondurulmuslarim sıfırdan tekrar başladım 5. Gun bugun allahim sanki aylar geciyor :)
Sanırım cuma günü ölçüleri alırız o zaman. Durumuma göre iki üç gün daha ekleyecek. Aslında bu benim üçüncü ama sanki ilk oluyormuş gibi bazı şeyler hafızamdan silinmişAmin inş canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın. Ben bugün son iğnemi vurunacağım onunla birlikte 15 olacak, yumurtanın büyüme durumuna göre iğneye devam edilip edilmeyeceğine karar veriyorlar.
Hm yiyeceğim muhakkak canim tsk ederimmmKabak çekirdeği incir badem yeee
Mrb bende yeni geldim aranıza 1 denemede kzim oldu suan 2. Deneme transferin 4. Gunundeyim ins tutar 2 adet transfer edildi Allah hepimizin emegini bos cikar
kaçıncı gün karar verdi çatlatma iğnesine ?benim bugün kontrol vardı 5 gündü , cumaya kadar yine ilaç yazdı 3 tane yazdı bu kez cuma bir daha çağırdıBugün kontrolüm vardı akşam çatlatma iğnesini yapacağım cuma günü de toplama işlemi var hayırlısı bakalım
15 gün mü sürdü iğne ,baya uzunmuş benim daha 5 gün oldu ,iğnede inanılmaz yoruyor beni keyfini çıkarıyım diyorum ağlamaktan içim dışım çıktıAmin inş canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın. Ben bugün son iğnemi vurunacağım onunla birlikte 15 olacak, yumurtanın büyüme durumuna göre iğneye devam edilip edilmeyeceğine karar veriyorlar.
Cuma, Pazartesi, Çarşamba 3. Kontrolümde karar verdi. İğnelere başladığımdan sayarsam 16. Gündekaçıncı gün karar verdi çatlatma iğnesine ?benim bugün kontrol vardı 5 gündü , cumaya kadar yine ilaç yazdı 3 tane yazdı bu kez cuma bir daha çağırdı
Bende ağlama gibi bir durum olmadı15 gün mü sürdü iğne ,baya uzunmuş benim daha 5 gün oldu ,iğnede inanılmaz yoruyor beni keyfini çıkarıyım diyorum ağlamaktan içim dışım çıktı