Hayırlı olsun zeynepcim.Dün ben tesadüfen gördüm yani normalde bu sali gtcektk lekelenmem olunca baktı kese var dedi 5+4 günlük bugün
Sonucun baya baya güzel. Ben de dayanamadım cumartesi günü bir kan daha verdim. Bir de doktorun azarını yedim acilde, acili böyle şeylerle ne meşgul ediyorsunuz diye. Neyse sonucum çıktı 2600dü 5+2de.Kizlar merhaba dün lekelenmem vardı beta istemişti bugün sonucu aldim 5600 çıkmış 5+4 günlük olduk bugün nasıl sizce doktor yoktu soramadm
Opun hayırlı olsun, bol ve kaliteli yumurtalar nasip olsun.Merhaba kızlar,
Bir şey sormak istiyorum. Yarın opü olacağım allah nasip kısmet ederse. Doktor e2 ve progesteron de istedi. bu değerler kaç olmaı? Daha önce veren ve buna göre opü olan yada transferi o değerlere göre belirlenen var mı?
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allahın izni ile..Ama nasıl öteleyecek ki çatlatma iğnesi oldum dün yarın da toplama olacak. opü günü getir dedi sonuçlarını. çatlatma iğnesinden sonra gider yumoşlar..Opun hayırlı olsun, bol ve kaliteli yumurtalar nasip olsun.
O değerler çok önemli. Benim OPU'm 3-4 gün ötelenmişti o şekilde ama desen ki kaçtı değerler hiç bilmiyorum.
O zaman seninki kontrol amaçlıdır. Taze transfer yapacaksa değerlerin uygunsa ona göre karar veriyorlar ya onla alakalı olabilir.Çok teşekkür ederim amin inşallah Allahın izni ile..Ama nasıl öteleyecek ki çatlatma iğnesi oldum dün yarın da toplama olacak. opü günü getir dedi sonuçlarını. çatlatma iğnesinden sonra gider yumoşlar..
Ay valla doktor hiç taze falanda demedi nasıl olacak ne olacak bilmiyorum. sadece güzel dedi 10 tane çıkar ama kalitesi toplanınca anlaşır dedi. Geçen sefer opü olamadım covid tetsim pozitif çıktığı için bu sefer çok şükür ki negatif allahın iznir ile opü olsa çok korkuyorum. Opüden de korkuyorum niyeyse..nasıl bir tecrübe. işe ertesi gün gidebilir miyim?O zaman seninki kontrol amaçlıdır. Taze transfer yapacaksa değerlerin uygunsa ona göre karar veriyorlar ya onla alakalı olabilir.
Canim bugün gittim kendi doktoruma gene lekelenmem var kahvrengi geliyor kesede birşey Yok ama her leke düşük tehdidi demek dedi yolladi canım çok skknHayırlı olsun zeynepcim.
Kalp atışı için ne zaman gideceksin?
Sonucun baya baya güzel. Ben de dayanamadım cumartesi günü bir kan daha verdim. Bir de doktorun azarını yedim acilde, acili böyle şeylerle ne meşgul ediyorsunuz diye. Neyse sonucum çıktı 2600dü 5+2de.
Progestan iğne kullanıyorsun değil mi? Moralini bozma ya, bu genel bir laftır ilk 3 ay dikkat edin düşük tehlikesi vs diye.Canim bugün gittim kendi doktoruma gene lekelenmem var kahvrengi geliyor kesede birşey Yok ama her leke düşük tehdidi demek dedi yolladi canım çok skkn
Korkacak hiçbirşey yok canım sabah OPU oldun diyelim öğleden sonra hiçbişeyin kalmıyor.Ay valla doktor hiç taze falanda demedi nasıl olacak ne olacak bilmiyorum. sadece güzel dedi 10 tane çıkar ama kalitesi toplanınca anlaşır dedi. Geçen sefer opü olamadım covid tetsim pozitif çıktığı için bu sefer çok şükür ki negatif allahın iznir ile opü olsa çok korkuyorum. Opüden de korkuyorum niyeyse..nasıl bir tecrübe. işe ertesi gün gidebilir miyim?
İnşallah herşey istediğin gibi gider canım, herkes yaşadığını biliyor işte.Hiç hareket demeyelim yemek ve tuvalete kalkıyorum suan
3 dusukden sonra öyle bir yatıyorsun ki
Kullanıyorum canım kalçadan iğne yani nerden gelyor kanama birşey demedi kesede Yok dedi kesenin icindede bebeğe ait şeyler var dedi hani bebekte gozkmyor amaProgestan iğne kullanıyorsun değil mi? Moralini bozma ya, bu genel bir laftır ilk 3 ay dikkat edin düşük tehlikesi vs diye.
Lütfen kendini sakin tutmaya çalış. Bebeğinin morale ihtiyacı var.
Sabah 10:15 te olacak dedi bakalım hayırlısı yaşayıp göreceğiz inşallah.. Anladım canım o zaman tek 1 gün yeterli izin için süper. Çok sağol canım yardımların içinKorkacak hiçbirşey yok canım sabah OPU oldun diyelim öğleden sonra hiçbişeyin kalmıyor.
Çok kolay bir işlem zaten anestezi ile gireceksin işleme. Maksimum yarım saat dahi sürmüyor.
Ertesi gün de rahatça işine gidersin.
Bir daha kontrolün ne zaman?Kullanıyorum canım kalçadan iğne yani nerden gelyor kanama birşey demedi kesede Yok dedi kesenin icindede bebeğe ait şeyler var dedi hani bebekte gozkmyor ama
Ne demekSabah 10:15 te olacak dedi bakalım hayırlısı yaşayıp göreceğiz inşallah.. Anladım canım o zaman tek 1 gün yeterli izin için süper. Çok sağol canım yardımların için
İnşallah Allah'ın izni ile sağlıkla hayırlısı ile gelsinlerde..Sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah çok güzel bir duyguNe demekHiç stres yapma inan ki iyi olacak herşey.
24 unde dedi ama içim rahat etmedi bugün özele gtcem birdeBir daha kontrolün ne zaman?
Çok iyi yaparsın. İnşallah herşey istediğin gibi gider.24 unde dedi ama içim rahat etmedi bugün özele gtcem birde
Hayırlı olsun. Opu günü bana yatış yaptırmışlar di. Opudan sonra aynı ilde yaşadığım için transfere kadar izinli yolladılar çalışmadım yani. Hatta farklı ilde olanları transfere kadar hastanede yatırdılar. Tabi bu durum taze transfer ve devlet hast. İçin. Ama genel anestezi alacaksın neticede ve yumurtaliklarina işlem yapılacak. Ertesi gün iş başını bilemedimSabah 10:15 te olacak dedi bakalım hayırlısı yaşayıp göreceğiz inşallah.. Anladım canım o zaman tek 1 gün yeterli izin için süper. Çok sağol canım yardımların için
Sıkma canını. Dua et bol bol. Benimde sancılar devam ediyo. Bugün gittim doktora herşey yolunda dedi ama insan korkuyor. Seni çok iyi anlıyorum. Şu an işyerindeyim. Boş biryer buldum yatıyorum. Doktor çalışabilirsin dedi. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur. Rabbim bu sıkıntılarımızı boşa çıkarmasın.Canim bugün gittim kendi doktoruma gene lekelenmem var kahvrengi geliyor kesede birşey Yok ama her leke düşük tehdidi demek dedi yolladi canım çok skkn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?