- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
İnşaallah canım inşallahMoralini bozma canım, çok duyduklarım var 9 ay boyunca pıhtı pıhtı kanaması olan, tosun gibi çocuklar doğurdular, şuan senin en son yapman gereken sey moralsiz olman, bol dua et...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım inşallahMoralini bozma canım, çok duyduklarım var 9 ay boyunca pıhtı pıhtı kanaması olan, tosun gibi çocuklar doğurdular, şuan senin en son yapman gereken sey moralsiz olman, bol dua et...
Evet canım benim bugün 5+6 karından USG de görülmedi bile. Vaginal USG de gördük yine keseyi. Minik 2.5 mm olmuş kalp atışı 5mm den sonra duyulurmus. Doktor ben bı kıpırtı hissediyorum ama haftaya bakalım dediKizlar bugün keseyi görmüştüm vajinal ultrasonla 5+5 günlük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi normalmi suan duymamasi
Canim kesen kaç mm hatirliyomusun biliyormusun benim kesen 11 dedi sanki bebegi soramyi unuttumEvet canım benim bugün 5+6 karından USG de görülmedi bile. Vaginal USG de gördük yine keseyi. Minik 2.5 mm olmuş kalp atışı 5mm den sonra duyulurmus. Doktor ben bı kıpırtı hissediyorum ama haftaya bakalım dedi
Ben de keseyi sormadım bir hafta önce 6 mm di.Canim kesen kaç mm hatirliyomusun biliyormusun benim kesen 11 dedi sanki bebegi soramyi unuttum
Anladim canım bende endişe ettim kalp atisi duyulmaynca hani sormadimda açıkçası neden duyulmadi diye lekelenmem olunca 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için sana ne zaman dediBen de keseyi sormadım bir hafta önce 6 mm di.
Bana da haftaya gel dedi. Ben hastanede çalışıyorum. Takiplerimde çalıştığım hastanede. Onun için kısa tutuyo aralığı nasılsa oradayım diyeAnladim canım bende endişe ettim kalp atisi duyulmaynca hani sormadimda açıkçası neden duyulmadi diye lekelenmem olunca 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için sana ne zaman dedi
Yani haftada bir çağırıyor 3 haftadırAnladim canım bende endişe ettim kalp atisi duyulmaynca hani sormadimda açıkçası neden duyulmadi diye lekelenmem olunca 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için sana ne zaman dedi
Anladım canım sagolsun içimi rahatlatın kalp atisina takcaktm kafayi birdeBana da haftaya gel dedi. Ben hastanede çalışıyorum. Takiplerimde çalıştığım hastanede. Onun için kısa tutuyo aralığı nasılsa oradayım diye
Takma canım daha çok erkenAnladım canım sagolsun içimi rahatlatın kalp atisina takcaktm kafayi birde
Gazdır o, daha çok küçük annesi nasıl kıpırdasınEvet canım benim bugün 5+6 karından USG de görülmedi bile. Vaginal USG de gördük yine keseyi. Minik 2.5 mm olmuş kalp atışı 5mm den sonra duyulurmus. Doktor ben bı kıpırtı hissediyorum ama haftaya bakalım dedi
Takma canım daha çok erken
Aynen canım hakkımızda hayırlısı artık bel agrin oluyormu hiçTakma canım daha çok erken
Yok doktor USG de kalp atışını görüyor ya.Gazdır o, daha çok küçük annesi nasıl kıpırdasın
Bel ağrısı hissetmiyorum. Ama adet sancısı yaşıyorum zaman zamanAynen canım hakkımızda hayırlısı artık bel agrin oluyormu hiç
Herkesin farklı oluyor demekki benim bel sizin kasiklarBel ağrısı hissetmiyorum. Ama adet sancısı yaşıyorum zaman zaman
Cok normal kese ve bebek görünmesi bile çok güzel birseyKizlar bugün keseyi görmüştüm vajinal ultrasonla 5+5 günlük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi normalmi suan duymamasi
Hayyal ayguldiyebiri kızlar
Kimi 7. Haftaya doğru, kimisi de 6,5 haftada duyuyor. Bilgin olsun.Kizlar bugün keseyi görmüştüm vajinal ultrasonla 5+5 günlük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi normalmi suan duymamasi
Sağlık ocağı da hemen vermiyor ki. Özel hastaneler 2 saate çıkartıyor ayn yer aynı saat olunca. Niye sağlık ocağı diye tutturdu ki.Hayyal ayguldiyebiri kızlar
Cuma 2 yerde kan vermıstım.
Sağlık ocağında Kİ sonucumu salı tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum.
Bir de özelde yaptırmıştım cuma günü bugün özele tekrar gittim 363 çıktı. (Dayanmadım gittim)
Yarın sağlık ocağında olduğumu da doktora göndereceğim. (Cuma yaptım dedim tamam salı günü aynı saat aynı yerde yaptır dedi)
Sanki değer çok yüksek değil gibime geldi.
Ama bılemıyorum da
Sağlıkla tutunsun ınsallah