• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kizlar bugün keseyi görmüştüm vajinal ultrasonla 5+5 günlük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi normalmi suan duymamasi

Kizlar bugün keseyi görmüştüm vajinal ultrasonla 5+5 günlük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi normalmi suan duymamasi
Evet canım benim bugün 5+6 karından USG de görülmedi bile. Vaginal USG de gördük yine keseyi. Minik 2.5 mm olmuş ☺️ kalp atışı 5mm den sonra duyulurmus. Doktor ben bı kıpırtı hissediyorum ama haftaya bakalım dedi

Evet canım benim bugün 5+6 karından USG de görülmedi bile. Vaginal USG de gördük yine keseyi. Minik 2.5 mm olmuş ☺️ kalp atışı 5mm den sonra duyulurmus. Doktor ben bı kıpırtı hissediyorum ama haftaya bakalım dedi
Canim kesen kaç mm hatirliyomusun biliyormusun benim kesen 11 dedi sanki bebegi soramyi unuttum

Anladim canım bende endişe ettim kalp atisi duyulmaynca hani sormadimda açıkçası neden duyulmadi diye lekelenmem olunca 10 gün sonra gel dedi kalp atisi için sana ne zaman dedi
Bana da haftaya gel dedi. Ben hastanede çalışıyorum. Takiplerimde çalıştığım hastanede. Onun için kısa tutuyo aralığı nasılsa oradayım diye

Gazdır o, daha çok küçük annesi nasıl kıpırdasın :halay:

Ben bişi anlatayım da gülün...😅

Benim evde doppler im var, önceki hamileliğimde (ki sonrasında düşükle sonlandı), kaç haftalıktı tam hatırlamıyorum ama hastanede daha alamamışız kalp atışını... neyse ben evde aldım benim minnak dopplerle... tabi herkes arıyor beni tebrikler vs ziyarete gelenler ev kırıla gidiyor😁😁 hastaneye gittim bi süre sonra doktor devasa ultrason cihazıyla alamadı tabi kalp atışını, nasıl olur dedim ben evde aldım,tabi doktor gül gül öldü meğersem oradaki atardamar atışını almışım, ne malmışım bi de doktora artistik yapmıştım😄🤣

Bu arada en erken 6. Haftada duyarsınız kalp atışını.. panik yapmayın,ona güvenin...

E elmeh günaydın. Sen ikinci testini yaptın mı canım. Artışın nasıl merak ettim.
Hayyal Hayyal ayguldiyebiri ayguldiyebiri kızlar
Cuma 2 yerde kan vermıstım.
Sağlık ocağında Kİ sonucumu salı tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum.
Bir de özelde yaptırmıştım cuma günü bugün özele tekrar gittim 363 çıktı. (Dayanmadım gittim)
Yarın sağlık ocağında olduğumu da doktora göndereceğim. (Cuma yaptım dedim tamam salı günü aynı saat aynı yerde yaptır dedi)
Sanki değer çok yüksek değil gibime geldi.
Ama bılemıyorum da
Sağlıkla tutunsun ınsallah

Hayyal Hayyal ayguldiyebiri ayguldiyebiri kızlar
Cuma 2 yerde kan vermıstım.
Sağlık ocağında Kİ sonucumu salı tekrar yaptır dedi tüp bebek doktorum.
Bir de özelde yaptırmıştım cuma günü bugün özele tekrar gittim 363 çıktı. (Dayanmadım gittim)
Yarın sağlık ocağında olduğumu da doktora göndereceğim. (Cuma yaptım dedim tamam salı günü aynı saat aynı yerde yaptır dedi)
Sanki değer çok yüksek değil gibime geldi.
Ama bılemıyorum da
Sağlıkla tutunsun ınsallah
Sağlık ocağı da hemen vermiyor ki. Özel hastaneler 2 saate çıkartıyor ayn yer aynı saat olunca. Niye sağlık ocağı diye tutturdu ki.

Back