Degerin cok güzel kac embriyo transfer olmustuKizlar merhaba dün lekelenmem vardı beta istemişti bugün sonucu aldim 5600 çıkmış 5+4 günlük olduk bugün nasıl sizce doktor yoktu soramadm
Yarın kese için gtcez Kendi doktoruma acilde dün lekelenmem olunca baktı kese var dedi kalp atışı ne zaman der bilmiyorum canimGayet iyi cikmis canim masallah kalp atisi icin nezamana cagrdi doktorun
Tek embryo oldu bakalım yarın asıl Kendi doktoruma gtcemDegerin cok güzel kac embriyo transfer olmustu
Sırtım benim de ağrı oldu ama birden kalkınca hissetmedim bide ilk Bi 1 2 gün sonra sol bacakta çekme olmuştu bide baş ağrısı diğerleri herkeste olan şeyler aolcak gibi eyüce rabbim
Sırtım benim de ağrı oldu ama birden kalkınca hissetmedim bide ilk Bi 1 2 gün sonra sol bacakta çekme olmuştu bide baş ağrısı diğerleri herkeste olan şeyler adet ef
Hayirla kese ve kalp atisina olsun, haberlerini bekliyoruzYarın kese için gtcez Kendi doktoruma acilde dün lekelenmem olunca baktı kese var dedi kalp atışı ne zaman der bilmiyorum canim
Hayirla kese ve kalp atisina olsun, haberlerini bekliyoruzYarın kese için gtcez Kendi doktoruma acilde dün lekelenmem olunca baktı kese var dedi kalp atışı ne zaman der bilmiyorum canim
Prp işlemi uygulanmadıSize de ağızdan vitamin ve koldan serum verdi mi? Birde özellikle prp işlemi uygulayacağını söyledi. Bizim ki zaten gen biyopsili olduğundan pek istemedim. Size kalmış dedi, ben tedavilerim de uyguluyorum dedi. Size de tavsiye edildi mi? Gebe kaldınız mı?
6+4 de benimki görüldü vajinal bakildiHayirla kese ve kalp atisina olsun, haberlerini bekliyoruz
Kalp atisini kacinci haftada bakiyorlar merak ediyorum
İnşallah hamilesindir gzl haberlerini alırızSırtım benim de ağrı oldu ama birden kalkınca hissetmedim bide ilk Bi 1 2 gün sonra sol bacakta çekme olmuştu bide baş ağrısı diğerleri herkeste olan şeyler adet olcak gibi etkiler
Canım ben de yaklaşık 3 aydır haftada 1 oluyorum. Benim eşim youtubedan bakarak öğrendi ve kendi yapıyor. İlacı çekerken 1 enjektör, vururken ayrı enjektör kullan, az acır bu kesin. Havadan bile köreliyor iğne. Mümkünse 0,5 lik enjektör kullan. Çok ağır yapılsın iğne ve bittikten sonra alkollü pamukla 1 dk boyunca ovala. Ardından beklemeden 1-2 dk evde gezin. Püf noktaları bunlar. Gezin ki hemen dağılsın.Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum: her gün Progestan ve 5 günde bir proluton depot iğnem var. Proluton depot çok ağrı yapıyor sonrasında bana önereceğiniz bu ağrı ve morluklardan kurtulma yönteminiz var mı?
Gebeliğin devam ediyor herhalde, maşallahPrp işlemi uygulanmadı
Ağızdan vitamin alıyorum ama serum yok
Tedavim pozitif sonuclandi
Ben 7-8 aydır tedavi öncesi hazırlık yaptım herturlu genetik araştırmaları yaptı
Tek yapmadigi embriyolari genetiği göndermek onu da bize birakti ben istemedim gerek duymadım
Hamile old. Ogrendim iki kre beta hcg yaptim sonra 2 hafta sonra gel dedi doktorum cokmu bkletiyor diye dusundum.senin dedigne gore otarihte kalp atimi duyariz insallah6+4 de benimki görüldü vajinal bakildi
Tabiki ederim canım inşallah hayirlis ile bebeğini kucağına aldığın günler çabuk gelirGebeliğin devam ediyor herhalde, maşallahRabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Hamile kadınların duası kabul olur derler, bana da dua eder misin? 8 yıllık özlemim son bulsun
Çoktan teşekkür ederimCanım ben de yaklaşık 3 aydır haftada 1 oluyorum. Benim eşim youtubedan bakarak öğrendi ve kendi yapıyor. İlacı çekerken 1 enjektör, vururken ayrı enjektör kullan, az acır bu kesin. Havadan bile köreliyor iğne. Mümkünse 0,5 lik enjektör kullan. Çok ağır yapılsın iğne ve bittikten sonra alkollü pamukla 1 dk boyunca ovala. Ardından beklemeden 1-2 dk evde gezin. Püf noktaları bunlar. Gezin ki hemen dağılsın.
Merkeze göre değişir ama 20 bini cebine koy özelde düşünüyorsan...Ücret ne şuan tüp bebek acaba
Ücret ne şuan tüp bebek acaba
20bin minimum elbette. İlaç masraflarını da katarsan içine en az 25000, transfer sonrası ilaçlar da ciddi para tutuyor.Merkeze göre değişir ama 20 bini cebine koy özelde düşünüyorsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?