Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Prp işlemi uygulanmadı
Ağızdan vitamin alıyorum ama serum yok
Tedavim pozitif sonuclandi
Ben 7-8 aydır tedavi öncesi hazırlık yaptım herturlu genetik araştırmaları yaptı
Tek yapmadigi embriyolari genetiği göndermek onu da bize birakti ben istemedim gerek duymadım

Canım ben de yaklaşık 3 aydır haftada 1 oluyorum. Benim eşim youtubedan bakarak öğrendi ve kendi yapıyor. İlacı çekerken 1 enjektör, vururken ayrı enjektör kullan, az acır bu kesin. Havadan bile köreliyor iğne. Mümkünse 0,5 lik enjektör kullan. Çok ağır yapılsın iğne ve bittikten sonra alkollü pamukla 1 dk boyunca ovala. Ardından beklemeden 1-2 dk evde gezin. Püf noktaları bunlar. Gezin ki hemen dağılsın.

Gebeliğin devam ediyor herhalde, maşallah Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Hamile kadınların duası kabul olur derler, bana da dua eder misin? 8 yıllık özlemim son bulsun

Gebeliğin devam ediyor herhalde, maşallah Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Hamile kadınların duası kabul olur derler, bana da dua eder misin? 8 yıllık özlemim son bulsun
Tabiki ederim canım inşallah hayirlis ile bebeğini kucağına aldığın günler çabuk gelir

Çoktan teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…