• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Sıkma canını. Dua et bol bol. Benimde sancılar devam ediyo. Bugün gittim doktora herşey yolunda dedi ama insan korkuyor. Seni çok iyi anlıyorum. Şu an işyerindeyim. Boş biryer buldum yatıyorum. Doktor çalışabilirsin dedi. İnşallah hepimiz için herşey güzel olur. Rabbim bu sıkıntılarımızı boşa çıkarmasın.
Aminn inşallah anlamadım neden gelyor şimdi baktım gene gelmiş köyü kahverengi

Hayırlı olsun. Opu günü bana yatış yaptırmışlar di. Opudan sonra aynı ilde yaşadığım için transfere kadar izinli yolladılar çalışmadım yani. Hatta farklı ilde olanları transfere kadar hastanede yatırdılar. Tabi bu durum taze transfer ve devlet hast. İçin. Ama genel anestezi alacaksın neticede ve yumurtaliklarina işlem yapılacak. Ertesi gün iş başını bilemedim
Bana yatış vs yada rapor veririz de demedi zaten hastane yakın sabah 10:15 de opü olacak Allah nasip kısmet ederse.yani, farklı il olanlar normal it gel yapması olması birde 3. güne gidicekse transfer vs si zorlanmamak adına. yani bir kaç kişi ile görüştüm ertesi gün normal hayatına dönen çok tabi vücut herkeste bir olmuyor bende nasıl tepki verir bilemiyorum.yarın ki gidişata göre o güne de izin alırım yada almam bakalım zaten masa başı zorlayan bir işim yok. o yüzden çok ağrım olmazsa allahın izni ile olur.

Ay valla doktor hiç taze falanda demedi nasıl olacak ne olacak bilmiyorum. sadece güzel dedi 10 tane çıkar ama kalitesi toplanınca anlaşır dedi. Geçen sefer opü olamadım covid tetsim pozitif çıktığı için bu sefer çok şükür ki negatif allahın iznir ile opü olsa çok korkuyorum. Opüden de korkuyorum niyeyse..nasıl bir tecrübe. işe ertesi gün gidebilir miyim?
Hic korkma cnm cok hafif bi anestezi veriyorlar. Sükür bu seferki negatif cikmis. Benim de senin gibi pozitif ciktigi icin iptal edilmisti. Simdi yeni tedaviye baslamaya korkuyorum acikcasi. Sen ne kadar ara verip basladin yeni tedaviye

Hic korkma cnm cok hafif bi anestezi veriyorlar. Sükür bu seferki negatif cikmis. Benim de senin gibi pozitif ciktigi icin iptal edilmisti. Simdi yeni tedaviye baslamaya korkuyorum acikcasi. Sen ne kadar ara verip basladin yeni tedaviye
Çok sağol canım ya valla içim rahatlıyor böyle dendikçe🥰🥰 hadi ya aynı kaderi mi paylaşmışız. ben 1 adet gördüm 2.sinde başladım hemen uzatmak istemedim. en azından bir opü sürecei olsunda transfer vs olmasada zamanla onu da yaparım dedi. yaş 32 olacak fazla beklemek istemiyorum allah nasip ederse tabi.

Evet 2 embriyo tansiyonum yükseliyor prednolden dolayı galiba korkuyorum
benim de bugun bitti çok şükürrr berbat bir ilaç mahvetti beni heycan kaygı korku ani sinirlenme tansiyonum çıkıyo gibi oluyodu 5 günlük vermişti dr.um. 16 mg içiyordum. inşallah bir daha içmek zorunda kalmam. benimde 2 embriyo 5.gün. Allahıminşallah değer hepimizin verdiği emeklere

Aminn inşallah anlamadım neden gelyor şimdi baktım gene gelmiş köyü kahverengi
Hiç korkma insanlar hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyorlar da bişey olmuyor. Rabbim ol derse olur. Biz tedbirimizi aldık tevekkül Ondan. Ben inanıyorum bebislerimiz bu sefer bize sımsıkı tutunacak. Ve bu sıkıntılarımızı bizlere unutturacak

E elmeh ten haber var mı? Yazmamış kan testi verdi mi acaba?
Bende bakıyorum ama göremedim yazmadı birşey merak ettim.

Kızlar bu arada ilaçlarımı özel olarak alıyordum. Bu sefer yazdırmayı denemek istedim kadın doğum hastanesinden randevu aldım. Doktor hepsinden 1 kutu yazdı Progestan dex ampul, oksapar hazır enjektör, estrofem, duphaston, progestan kapsül 300 TL ödeme yaptım. Hangisini ne kadar karşıladı devlet bilmiyorum. Gitmişken keseye baktı bugün gördü 5 haftalık. Tüp bebek merkezimde kese için randevum perşembe günü 😊

Kızlar bu arada ilaçlarımı özel olarak alıyordum. Bu sefer yazdırmayı denemek istedim kadın doğum hastanesinden randevu aldım. Doktor hepsinden 1 kutu yazdı Progestan dex ampul, oksapar hazır enjektör, estrofem, duphaston, progestan kapsül 300 TL ödeme yaptım. Hangisini ne kadar karşıladı devlet bilmiyorum. Gitmişken keseye baktı bugün gördü 5 haftalık. Tüp bebek merkezimde kese için randevum perşembe günü 😊
Harika bişey yapmışsın :) Ben de yazdırdım ilaçlarımı 200 tl ödedim. Ben de öncesinde kendim ödüyordum. Böyle iyi oldu.
Kesen hayırlı olsun :)
Kalp atışına darısı inşallah annesi.

benim de bugun bitti çok şükürrr berbat bir ilaç mahvetti beni heycan kaygı korku ani sinirlenme tansiyonum çıkıyo gibi oluyodu 5 günlük vermişti dr.um. 16 mg içiyordum. inşallah bir daha içmek zorunda kalmam. benimde 2 embriyo 5.gün. Allahıminşallah değer hepimizin verdiği emeklere
Aynen öyle rezil bir ilaç ben transferden önce başladım hamile kaldıktan 3 gün sonra biraktim

Hiç korkma insanlar hamile olduğunu bilmeden neler neler yapıyorlar da bişey olmuyor. Rabbim ol derse olur. Biz tedbirimizi aldık tevekkül Ondan. Ben inanıyorum bebislerimiz bu sefer bize sımsıkı tutunacak. Ve bu sıkıntılarımızı bizlere unutturacak
İnşallah canım başka doktora gittim oda muayne etti kese var bebekte var ama kanamanin sebebini bilemeyiz dedi çok artarsa rengi kırmızı olursa gel dedi

İnşallah canım başka doktora gittim oda muayne etti kese var bebekte var ama kanamanin sebebini bilemeyiz dedi çok artarsa rengi kırmızı olursa gel dedi
Olmayacak inşallah. Hareketlerine dikkat et. Bol bol dinlen. Kabız olmamaya çalış. Karnını zorlayacak hareketler yapma. Progestan kullanıyorsan zamanını kaçırmadan kullan. Az önce yasin okudum. Hepimiz için dua ettim. Dokuz ay bu lekelenmeyi yaşayanlar var. Olabilen şeyler korkma. İnşallah bu haliyle kesilir lekelenmen

Olmayacak inşallah. Hareketlerine dikkat et. Bol bol dinlen. Kabız olmamaya çalış. Karnını zorlayacak hareketler yapma. Progestan kullanıyorsan zamanını kaçırmadan kullan. Az önce yasin okudum. Hepimiz için dua ettim. Dokuz ay bu lekelenmeyi yaşayanlar var. Olabilen şeyler korkma. İnşallah bu haliyle kesilir lekelenmen
Allah razı olsun inşallah...

Progestan dexs gobekten olan sanırım onu sigorta karşılamıyor progestan iğnenin kalcadan olanini SSK karşılıyor yinede fazla.vermissn gibi geldi estrofem ve duphaston SSK ile ne kadar bilmiyorum

Progestan dexs gobekten olan sanırım onu sigorta karşılamıyor progestan iğnenin kalcadan olanini SSK karşılıyor yinede fazla.vermissn gibi geldi estrofem ve duphaston SSK ile ne kadar bilmiyorum
Canım ben özel aldığımda 1000 TL ye yakın para veriyordum. Oksapar iğnenin fiyatı 300 TL’den daha fazla o yüzden yine de iyi geldi tutar 😊

20bin minimum elbette. İlaç masraflarını da katarsan içine en az 25000, transfer sonrası ilaçlar da ciddi para tutuyor.
Doğrudur valla 20 binler 2 ay öncesinde kaldı, ben 31 aralıkta başladım tedaviye dondurma dahil 17500 harcamışım, şimdi çarşamba günü 3500 vericem sadece transfer için..
Merhaba kızlar,
Bir şey sormak istiyorum. Yarın opü olacağım allah nasip kısmet ederse. Doktor e2 ve progesteron de istedi. bu değerler kaç olmaı? Daha önce veren ve buna göre opü olan yada transferi o değerlere göre belirlenen var mı?
Bana opu öncesi sadece e2 bakıldı 1744 dü.. e2 kaç yumurtan varsa kalitesine göre değişiyor sanırım, benim 5 yumurtada çıkan rakam buydu ama progesteron bakılmamış o da sanırım rahim duvarı kalınlığını için , en azından ben öyle biliyorum...

Moralini bozma canım, çok duyduklarım var 9 ay boyunca pıhtı pıhtı kanaması olan, tosun gibi çocuklar doğurdular, şuan senin en son yapman gereken sey moralsiz olman, bol dua et...

Back