Yatmadım ben. İlk gün dinlendim ertesi gün normal evde dolaşmaya başladım ama iş yapmadım. 3. günden sonra hafif yürüyüşlere başladım. Doktorum da böyle söylüyordu zaten. Sürekli yatmak iyi değilmiş.Kızlar transferden sonra kaç gün yattınız yada kaçıncı gün ayaklandınız, ben eğilmiyorum eğilirken 10 kere dikkat ediyorum ama bazen yinede endişeleniyorum sizdeki durumlar nasıl
İnşallah canım. Tabi yazarım.Öğrenince bizlere de hayırlı haberlerini ver emi?
Benim de 45 ile başladı :) Sorun etme önemli olan güzel şekilde artması. Sakın moralini bozma, bebişin seninle. Tebrik ederim.Kızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Ama sağlıklı olması ıcın pzt tekrar bakalım dediler
Yani değer çok mu düşük ? Anlamıyorum da
Kişiye göre değişir sen yine de dikkat etKızlar transferden sonra kaç gün yattınız yada kaçıncı gün ayaklandınız, ben eğilmiyorum eğilirken 10 kere dikkat ediyorum ama bazen yinede endişeleniyorum sizdeki durumlar nasıl
Transfer olduğum gün 65 dim simdi doktorda tartildim 67 olmuşumArkadaşlar, benim müthiş bir şişkinliği var karnımda. İğnelerden de bebişten mi bilemiyorum. Karnım davul gibi şişti. Pantolonlarım olmuyor daha bu aydan. Bilemedim ne yapsam...
Aynı kiloda başlamışız. Ben de 65 ile transfer oldum. Ama bu iğneler ve ilaçlarla şişkinlik olmaması mümkün değil bence.Transfer olduğum gün 65 dim simdi doktorda tartildim 67 olmuşum
Acil diyete başlamam lazim
Kan verdim sağlık ocağına.labilir de
Canım düşük çıkar tabi çünkü çok azdi çizgi sen neye üzüldün ki artmadı önemli ama hamilesinKızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
1. Günü dinlendim 2. günden test tarihine kadar iş yapmadım ama yemek yaptım evin içinde küçük yürüyüşler yaptım,ilk 1 hafta evden cıkmadım... kan dolaşımının durmaması lazımmKızlar transferden sonra kaç gün yattınız yada kaçıncı gün ayaklandınız, ben eğilmiyorum eğilirken 10 kere dikkat ediyorum ama bazen yinede endişeleniyorum sizdeki durumlar nasıl
Şişkinlik normal ama,,,,,ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar dar pantolonlarımı rafa kaldırmıştımhepArkadaşlar, benim müthiş bir şişkinliği var karnımda. İğnelerden de bebişten mi bilemiyorum. Karnım davul gibi şişti. Pantolonlarım olmuyor daha bu aydan. Bilemedim ne yapsam...
Sonuçta bu da bir değer, devlet hastanesinin aciline gidersen p tesiyi beklemeye gerek yok, sen doğal yolla gebe kaldın geç döllenme olmuştur, artacaktır..Kızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Gözün aydın cnm, ne kadar güzel bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Rabbim hepimize yaşatsın inşallah hayırlısıyla....Bugun bebeğimin kalp atışını dinledik Allah ne kadar şükretsem az Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin
Sürpriz birşey buKızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Hareket yasak doktor igne için dışarı çıkmama bile.izin vermiyor iğneci eve geliyorAynı kiloda başlamışız. Ben de 65 ile transfer oldum. Ama bu iğneler ve ilaçlarla şişkinlik olmaması mümkün değil bence.
Ya maşallah mucize gibi, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
Aa neden öyle sizin gebeliginiz sagliklicakla kucağınıza alin inşallahHareket yasak doktor igne için dışarı çıkmama bile.izin vermiyor iğneci eve geliyor
Nasil vericem bu kiloyu bilmiyorum
Insallah Canım. Kaç gün de arttı ?Benim de 45 ile başladı :) Sorun etme önemli olan güzel şekilde artması. Sakın moralini bozma, bebişin seninle. Tebrik ederim.
salı günü tekrar vereceğim test. Doktorum öyle dedi. Insallah sağlıkla yükselir canım.Canım düşük çıkar tabi çünkü çok azdi çizgi sen neye üzüldün ki artmadı önemli ama hamilesin
Amin canım ınsallah. Gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu. Hayır ilk gebelik.Sürpriz birşey burabbim sana bağışlasın bebeğini Kendin daha önce gebe kalmışmıydın.
Gerçekten mucize oldu, Allah tamamını erdirsin. Ve tüm isteyenlere en acilinden versin sağlıkla. İnsallah benim ki de sağlıkla tutunsun.Ya maşallah mucize gibi, sağlıkla ilerlesin inşallah
Her gün %100e yakın arttı hayırlısıyla.Insallah Canım. Kaç gün de arttı ?
Ama hiç hareket etmeden kaç ay yatabilirsin kiHareket yasak doktor igne için dışarı çıkmama bile.izin vermiyor iğneci eve geliyor
Nasil vericem bu kiloyu bilmiyorum
Canım benimde aynı, kilomda herhangi bir değişiklik de yok ancak karnım şiş, pantolonlarımı giyemiyorum, eteklerimle idare ediyorum ama bugün o bile çok rahatsız etti. İlaçların yaptığını düşünüyorum bende.Arkadaşlar, benim müthiş bir şişkinliği var karnımda. İğnelerden de bebişten mi bilemiyorum. Karnım davul gibi şişti. Pantolonlarım olmuyor daha bu aydan. Bilemedim ne yapsam...
Hayırlı olsun canım. sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah hamileliğin sağlıkla kucağına al bebişiniKızlar Betahcg 48.7 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?