• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

kese icin 1451 az canim dr un dedigi tarihte gorunur ins. ozamana kadarda yukselmis olur

ben transferden sonra sadece estrofem ve progesteronfitil kullandim halada.devam.ediyorum. tedaviye basladigimdan beride folicasit kullaniyorum fitilin hicbir zarari olmaz yarari olur ama sizdede varmi bilmiyorum kasıntı yapıyor bende ve nasip olursa 8.haftaya kadarda her ikisini kullanmamiz gerekiyormus oyle soylediler
Bende kaşıntı yapmıyor çok şükür ama evet 7-8 haftaya kadar kullanılcakmış folik asit bende kullanıyorum ama sizin azmış ilaçlarınız benim çok

Ben henüz transfr olmadım ama ilaçların hepsini verdiler toplamadan sonra kan sulandırıcı iğne hariç başla dedi, estrofem 2 tane bende, progestan iğne yok kapsülü günde 3 tane verdi bana da vajinadan uçyazmış yumurta toplama sonrası çok hassastı hemşireyi arayıp sordum ağızdan alabilirsin çok miğde yanması yaptığı için vajinadan veriyoruz dedi. Ama siz eğer embriyoyla ilgili endişeniz yüzünden ağızdan almak istiyorsanız bence gerek yok, ne kadar içeri atıyorsunuz ki ben parmağımın ucuyla itiyırum biraz tampon takar gibi, bebek taaa yukarda rahim ağzında değil zaten, sıkıntı olacak olsa o şekilde vermezler endişe etmeyin, benim ilk aşılamamdan sonra benzer bir ilaç vermişti doktor tüp şeklinde içeri sıkıyordum, genelde progesteron ilaçları bu şekilde endişe etmeyin.
Çok teşekkür ederim ne biliyim ben biraz ittiriyorum işe yarasın diye elimden geleni yapıyorum inşallah karşılığını alırız

Bende önceki transferimde hemen hemen aynı ilaçları kullandım. 5 gün kalçadan progestan iğne. Günde 3 kere progestan fitil ve duphaston, 1 kere coraspin folbiol ve kan sulandırıcı oksopar.. şuan elhamdülillah folbiol hariç başka ilacım yok 😆 hem masraftan hem sıkıntısından kurtarmış oldum...
Ayyyy ne güzel bende o sürece biran önce geçerim inşallah çok gazla ilacım var günde 3 iğnem 6 hapım 2 de fitilim var

Canım gene transferde pozitif çıksa transfer olmasan neyse dersin ama toplamada onca sıkıntı onca iğne onca emek maddi manevi, çöp oluyor ona istinaden diyorum insiyatif kullanmaya teşvik edilebilirler. Bir de bu testlerin doğruluk payı da %100 yok ki. Yanlış çıkma ihtimali de çok ve buna rağmen bu kadar katılığa gerek yok diyorum.
Dogru canim bende en cok toplamada. Once dikkat ettim hep evham yaptim ya covid olsam yumurtam yok cunku zar zor bir kac tane olustu

Kızlar ben çatlama iğnesi kullandım 13.gün 35 17.gün 157 çıktı beta değerim cumartesi doktora gidicem ama ilk hamileliğimde sadece sağ kasığım ağrırıdı kese sağdaydı ,şimdi sağ da solda ağrıyor sizce normal mi,ilk gebeliğim sağlıksız dı
Geçmiş olsun geçmiş deneyiminiz için. Değerleriniz gayet güzel daim olsun inşallah.

Evet ben de hapını kullanıyorum uyku yapıyor, prospektüste yazıyor zaten. Bir de gebelik de yapıyordur size benim henüz transferim olmadı ona rağmen gün ortası kapanıveriyor gözüm 🙈
Doğrudur olabilir :) Bol bol dinleneceğiz müsait iken...

Bazı yorumlarda embriyoyla ilgili 4ab gibi şeyler yazılmış bunların anlamı nedir? Benim 3 embriyom var 2 transfer yapılırsa 3.yü dondurmak mantıklı mı yoksa önce 1 yapıp 2 sini dondursam tutmazsa 2sini birden koydurma şansım olur diye düşünüyorum 🤔 kafamda deli sorular.
Biraz internette bakındım 3.gün embriyolarının %60ı 5. Güne ulaşıyormuş, taze transferde 5. Gün embriyosunun şansı daha yüksek yazıyor. Ya diyorum ki sanane doktor bilmiyor mu sanki ama duramıyorum 😂

Canım depresyona girmişsin emin ol hepimiz bazı zamanlarda böyle hissettik kendimi anlatayım sana
1.deneme negatif
2.denemem pozitif(17 haftalık dustu)
3.denemem pozitif (12 haftalık dustu)
4.denemem pozitif (12 haftalık dustu)
5.denemem kimyasal gebelik
6.denemem pozitif(suan ne olacağım belli degil)
Gecmis olsun inşalah bu bu sefer hayırlısılya kucaĝına almayi nasip eder rabbim , sizn niye kedi kedine olmuyor ben hipo hastasiyim ilacsiz adet bile olmaiyirum sizn ne sikitiniz var

Canım depresyona girmişsin emin ol hepimiz bazı zamanlarda böyle hissettik kendimi anlatayım sana
1.deneme negatif
2.denemem pozitif(17 haftalık dustu)
3.denemem pozitif (12 haftalık dustu)
4.denemem pozitif (12 haftalık dustu)
5.denemem kimyasal gebelik
6.denemem pozitif(suan ne olacağım belli degil)
Baya zor gunler gecirmisiniz insallah saglikla buyur saglikla kucagina alir bebisini canim

Bu durum beni de çok zorlamaya başladı… kalçam beze doldu resmen.
Ben bu hafta itiBriyle calismaya basladim. artik sag bacagim haftasonundan beri calismiyormurdu resmen ayagimi suruyerek yuruyordum.ıs yerinde bile herkesin dikkatini cekti sana ne oldu diye sordular.Ama gobekten yapilan progestan dan sonra rahatladim gercekten beze olan yerlerede arnica jel tavsiyesi verdi doktorum sabah ve aksam mutlaka yapiyordum onu,rahatlatiyor biraz sende doktoruna danis derim durumunu anlat yani herseyin bir alternatifi var sonucta

Ben bu hafta itiBriyle calismaya basladim. artik sag bacagim haftasonundan beri calismiyormurdu resmen ayagimi suruyerek yuruyordum.ıs yerinde bile herkesin dikkatini cekti sana ne oldu diye sordular.Ama gobekten yapilan progestan dan sonra rahatladim gercekten beze olan yerlerede arnica jel tavsiyesi verdi doktorum sabah ve aksam mutlaka yapiyordum onu,rahatlatiyor biraz sende doktoruna danis derim durumunu anlat yani herseyin bir alternatifi var sonucta
Söyleyeceğim canım çok sağol çünkü günlük hayatımı etkilemeye başladı artık…

Kızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sağ kasık ağrısı ve Beyaz kremsi (krema gibi) akıntım var.
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
İkisini de ekliyorum ama yakınlaştırınca ve dıkkatlı bakılınca belli oluyor.
Çok çok az 2.çizgi pembe.
Sizce hamilelik başlangıcı mı ?

Eklentiler

• D76EC678-2EAF-4837-BB73-657477C68AA5.jpeg
    D76EC678-2EAF-4837-BB73-657477C68AA5.jpeg
    289 KB · Görüntüleme: 62
  • 63F8A4C7-D2BE-49B5-9FC5-69E95CBA526E.jpeg
    63F8A4C7-D2BE-49B5-9FC5-69E95CBA526E.jpeg
    278,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 1DAE7524-6838-4CE5-9A48-C31F80E6F432.jpeg
    1DAE7524-6838-4CE5-9A48-C31F80E6F432.jpeg
    297,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
Kizz bu nee :halay:ben gördüm çizgiyi çok az ama belki sabaha daha belirgin görünür

Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
Canım günün çok az geçmiş zaten biraz bekle kan vermek için ama sabah ilk idrarla yap hadi hayırlısı

Back