Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Sabah ilk idrarla yapın, ben de akşamkinde gördüm gibi hadi hayırlısı ☺

Evet çizgi var. Hamilemizin acaba. Yarın tekrarla bence.

Ben de 2. Çizgiyi gördüm İnşallah öyledir

Hamilesinnnnnnntedavi sonrası çok yaşanılan mucizevi bir olay.... bir atasözü derki 'testler, varken yok gösterebilir ama yokken var göstermez', acayip bir şekilde belli 2. Çizgi hadi gözün aydın canım, yarın ki sonucunu heyecanla bekliyorum

Kızlar ama evde gebelık testi laboquık marka var. Foto ekledım. Bu olur dimi? Yoksa daha kaliteli olmak zorunda mı

Eklentiler

• image.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ama evde gebelık testi laboquık marka var. Foto ekledım. Bu olur dimi? Yoksa daha kaliteli olmak zorunda mı
Ben şahsen erken gebelik testiye normal kaset testler arasında fark göremiyorum, bir keresinde adetime 3 gün kala normal testte cok belirgin bi şekilde cıkmıştı 2. çizgi, kan vermiştim 86 Dı değerim...ama üşenmezsen kan ver daha çok emin olursun, bence ikinci idrar testini yapmaya gerek yok gibi...

Kızlar günaydın,
Biraz geç çekebildim foto eşimden habersiz yapıyorum. Heveslenmesin diye.
Regl gecıkmemı bilmiyor.
Geç çektiğim için de bizi yanılıtır mı bilmiyorum.
Max 15 dk sonra çektim sanırım. İçinin idrarı geçince çıktı hemen çıkmadı 2.çizgi

Eklentiler

• FF7FD69C-8948-4BF2-9190-1AAA43F71A5C.jpeg
    65,4 KB · Görüntüleme: 54
Bide ilaçlar bulunmuyo ne yapacağız ben adeti bekliyorum ama doktor ilaç listesini verdi şimdiden bulun dedi

bu konuda derleme yaptık. belki yardımcı olur konu.

2.cizgi goruluyor bence bugun gidip kan verin

Kan verdim sağlık ocağına. Ama sağlık ocağı pzt gününe kalabilir dedi. 3 de gene arayın bakalım dedi. Eğer 3 de çıkmazsa özel e gideceğim 1 saatte çıkarmış özelde.
Eşim yanımda olduğu için de özel e gidemedim ilaç yazdıracağım dedim eşime.
Bakalım kısmet hayırlısı olsun

2. çizgi görünüyor bence de lütfen kan verin. İnşallah harika bir sonuç alacaksınız :)
Ben bile heyecan yaptım.

Sağlık ocağının ki gece geç saatlerde çıkar diye biliyorum , en azından ben verdiğimde öyle çıkıyordu. İnşallah güzel bir rakam gelir , çizgi çıkmış gecikme var, e daha ne olsun, hayırlı olsun ))

2. çizgi görünüyor bence de lütfen kan verin. İnşallah harika bir sonuç alacaksınız :)
Ben bile heyecan yaptım.
Canım e nabız dan bakacağım 3 de de doktoru arayacağım sistemden bakacak hemen yoksa da pzt alırsın sonucu diyor. Ozaman da özele giderim.
Bende sımdı ara Ara sisteme girip bakıyorum.
İyi dileklerin için tşk ederim

Kızlar transferden sonra kaç gün yattınız yada kaçıncı gün ayaklandınız, ben eğilmiyorum eğilirken 10 kere dikkat ediyorum ama bazen yinede endişeleniyorum sizdeki durumlar nasıl

Öğrenince bizlere de hayırlı haberlerini ver emi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…