Sabah ilk idrarla yapın, ben de akşamkinde gördüm gibi hadi hayırlısı ☺Kızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sağ kasık ağrısı ve Beyaz kremsi (krema gibi) akıntım var.
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
İkisini de ekliyorum ama yakınlaştırınca ve dıkkatlı bakılınca belli oluyor.
Çok çok az 2.çizgi pembe.
Sizce hamilelik başlangıcı mı ?
Cok gecmis olsunSöyleyeceğim canım çok sağol çünkü günlük hayatımı etkilemeye başladı artık…
Evet çizgi var. Hamilemizin acaba. Yarın tekrarla bence.Kızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
Ben de 2. Çizgiyi gördümKızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
HamilesinnnnnnnKızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
Evet en sevdiğim benim deHamilesinnnnnnntedavi sonrası çok yaşanılan mucizevi bir olay.... bir atasözü derki 'testler, varken yok gösterebilir ama yokken var göstermez', acayip bir şekilde belli 2. Çizgi hadi gözün aydın canım, yarın ki sonucunu heyecanla bekliyorum
Deme yaaaKizz bu neeben gördüm çizgiyi çok az ama belki sabaha daha belirgin görünür
Sen bununla yap olmadı kan vermeyede gidersinKızlar ama evde gebelık testi laboquık marka var. Foto ekledım. Bu olur dimi? Yoksa daha kaliteli olmak zorunda mı
Ben şahsen erken gebelik testiye normal kaset testler arasında fark göremiyorum, bir keresinde adetime 3 gün kala normal testte cok belirgin bi şekilde cıkmıştı 2. çizgi, kan vermiştim 86 Dı değerim...ama üşenmezsen kan ver daha çok emin olursun, bence ikinci idrar testini yapmaya gerek yok gibi...Kızlar ama evde gebelık testi laboquık marka var. Foto ekledım. Bu olur dimi? Yoksa daha kaliteli olmak zorunda mı
Bide ilaçlar bulunmuyo ne yapacağız ben adeti bekliyorum ama doktor ilaç listesini verdi şimdiden bulun dedi
2.cizgi goruluyor bence bugun gidip kan verinKızlar günaydın,
Biraz geç çekebildim foto eşimden habersiz yapıyorum. Heveslenmesin diye.
Regl gecıkmemı bilmiyor.
Geç çektiğim için de bizi yanılıtır mı bilmiyorum.
Max 15 dk sonra çektim sanırım. İçinin idrarı geçince çıktı hemen çıkmadı 2.çizgi
2. çizgi görünüyor bence de lütfen kan verin. İnşallah harika bir sonuç alacaksınız :)Kızlar günaydın,
Regl gecıkmemı bilmiyor.
Max 15 dk sonra çektim sanırım. İçinin idrarı geçince çıktı hemen çıkmadı 2.çizgi
Sağlık ocağının ki gece geç saatlerde çıkar diye biliyorum , en azından ben verdiğimde öyle çıkıyordu. İnşallah güzel bir rakam gelir , çizgi çıkmış gecikme var, e daha ne olsun, hayırlı olsunKızlar günaydın,
Regl gecıkmemı bilmiyor.
Canım e nabız dan bakacağım 3 de de doktoru arayacağım sistemden bakacak hemen yoksa da pzt alırsın sonucu diyor. Ozaman da özele giderim.2. çizgi görünüyor bence de lütfen kan verin. İnşallah harika bir sonuç alacaksınız :)
Ben bile heyecan yaptım.
Öğrenince bizlere de hayırlı haberlerini ver emi?Canım e nabız dan bakacağım 3 de de doktoru arayacağım sistemden bakacak hemen yoksa da pzt alırsın sonucu diyor. Ozaman da özele giderim.
Bende sımdı ara Ara sisteme girip bakıyorum.
İyi dileklerin için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?