Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende kaşıntı yapmıyor çok şükür ama evet 7-8 haftaya kadar kullanılcakmış folik asit bende kullanıyorum ama sizin azmış ilaçlarınız benim çok

Çok teşekkür ederim ne biliyim ben biraz ittiriyorum işe yarasın diye elimden geleni yapıyorum inşallah karşılığını alırız

Ayyyy ne güzel bende o sürece biran önce geçerim inşallah çok gazla ilacım var günde 3 iğnem 6 hapım 2 de fitilim var

Dogru canim bende en cok toplamada. Once dikkat ettim hep evham yaptim ya covid olsam yumurtam yok cunku zar zor bir kac tane olustu

Geçmiş olsun geçmiş deneyiminiz için. Değerleriniz gayet güzel daim olsun inşallah.

Evet ben de hapını kullanıyorum uyku yapıyor, prospektüste yazıyor zaten. Bir de gebelik de yapıyordur size benim henüz transferim olmadı ona rağmen gün ortası kapanıveriyor gözüm
Doğrudur olabilir :) Bol bol dinleneceğiz müsait iken...

Biraz internette bakındım 3.gün embriyolarının %60ı 5. Güne ulaşıyormuş, taze transferde 5. Gün embriyosunun şansı daha yüksek yazıyor. Ya diyorum ki sanane doktor bilmiyor mu sanki ama duramıyorum

Gecmis olsun inşalah bu bu sefer hayırlısılya kucaĝına almayi nasip eder rabbim , sizn niye kedi kedine olmuyor ben hipo hastasiyim ilacsiz adet bile olmaiyirum sizn ne sikitiniz var

Baya zor gunler gecirmisiniz insallah saglikla buyur saglikla kucagina alir bebisini canim

Bu durum beni de çok zorlamaya başladı… kalçam beze doldu resmen.
Ben bu hafta itiBriyle calismaya basladim. artik sag bacagim haftasonundan beri calismiyormurdu resmen ayagimi suruyerek yuruyordum.ıs yerinde bile herkesin dikkatini cekti sana ne oldu diye sordular.Ama gobekten yapilan progestan dan sonra rahatladim gercekten beze olan yerlerede arnica jel tavsiyesi verdi doktorum sabah ve aksam mutlaka yapiyordum onu,rahatlatiyor biraz sende doktoruna danis derim durumunu anlat yani herseyin bir alternatifi var sonucta

Söyleyeceğim canım çok sağol çünkü günlük hayatımı etkilemeye başladı artık…

Kızlar 3.günüm regl olmadım (transfer için iğne kullandım ama sadece opu oldum, transfer iptal oldu. 1regl oldum 2.regl olmadım gecıktı)
Sağ kasık ağrısı ve Beyaz kremsi (krema gibi) akıntım var.
Sabah test yaptım
Az önce de yaptım test
İkisini de ekliyorum ama yakınlaştırınca ve dıkkatlı bakılınca belli oluyor.
Çok çok az 2.çizgi pembe.
Sizce hamilelik başlangıcı mı ?

Eklentiler

• D76EC678-2EAF-4837-BB73-657477C68AA5.jpeg
    289 KB · Görüntüleme: 62
  • 63F8A4C7-D2BE-49B5-9FC5-69E95CBA526E.jpeg
    278,5 KB · Görüntüleme: 64
  • 1DAE7524-6838-4CE5-9A48-C31F80E6F432.jpeg
    297,6 KB · Görüntüleme: 65
Kizz bu nee ben gördüm çizgiyi çok az ama belki sabaha daha belirgin görünür

Canım günün çok az geçmiş zaten biraz bekle kan vermek için ama sabah ilk idrarla yap hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…