• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Doktorum bana pozitif bile çıksa toplama yapılacak bu kadar emek boşa gidemez dedi zaten hepimiz maske tulum giyiyoruz sorun yok dedi yerinizde olsam ısrar ederim yada başka merkezden yardim işteyim toplatin yumurtalari
Kimdi doktorunuz hangi hastane. Cok israr ettim kesinlikile kabul etmiyorlar saglik bakanligi karari bu yönde diyorlar. Kendimi gectim ben negatif ciksam da esim pozitif ciksa yine yapmiyorlarmis yalanci negatiftir diye. Yani boyle bisey olabilir mi gercekten aklim almiuor

ben opüden 2 gün önce verdim pozitif çıktım ocak ayında. zaten toplama vs olmadı hemen arkasından adet oldum şimdi şubatta yeniden başladık cumartesi günü itibariyle. 1 regl geçti 2.sinde başladım yani. yani benim eşimde verdi ben çıkınca o da pozitif çıktı ikimizde de bir belirti yoktu. biraz da nasip kısmet işte sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor.
Evt nasip tabii ki cnm. Sen ayni yerde mi devam ettin yoksa farkli merkez mi sectin.

Evt nasip tabii ki cnm. Sen ayni yerde mi devam ettin yoksa farkli merkez mi sectin.
aynı yerdeyim canım çünkü hiç deneyimleyemedim negatif sonuç alsam belki değiştirmeyi düşünürdüm ama daha hiçbir şey yapamadım o yüzden bir kez de olsa denemek istiyorum. nasip kısmet bakalım artık neler olacak..allah hakkımızda hayırlısını versin.

Merhaba. Testiniz pozitif ciktigi halde yumurta toplama işleminiz oldu mu acaba?
Benim normalde yarin yumurta toplama islemim var ama test pozitif cikti hic bir belirtim olmamasina ragmen. Malesef merkez islemi iptal etti. O kadar emek, igneler 10 bin tl cöpe gitti.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin doktorunuz kimdi. Tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum, zorunlu hallerde toplanmasi lazimdi.
Ben atakent acıbademde tedavi mi oldum, dr um ve hastane tedavimi iptal etmedi, herşeyim rutin ilerledi. Sadece yumurta toplama işlemi genel değilde lokal anestizeyle yapıldı, fazla yumurtam olmadığı ıcın o da sıkıntı olmadı. Allah razı olsun doktorumdan ve acıbadem grubundan.. hem maddi hem manevi yıpranmışken çıkarlarını değilde hastalarını düşündükleri çok iyi anladım.... senin adına da üzüldüm canım ama çoğu merkez maalesef iptal ediyor diye okudum burada...

Kimdi doktorunuz hangi hastane. Cok israr ettim kesinlikile kabul etmiyorlar saglik bakanligi karari bu yönde diyorlar. Kendimi gectim ben negatif ciksam da esim pozitif ciksa yine yapmiyorlarmis yalanci negatiftir diye. Yani boyle bisey olabilir mi gercekten aklim almiuor
Sen devlette misin benimki özeldi

Ben atakent acıbademde tedavi mi oldum, dr um ve hastane tedavimi iptal etmedi, herşeyim rutin ilerledi. Sadece yumurta toplama işlemi genel değilde lokal anestizeyle yapıldı, fazla yumurtam olmadığı ıcın o da sıkıntı olmadı. Allah razı olsun doktorumdan ve acıbadem grubundan.. hem maddi hem manevi yıpranmışken çıkarlarını değilde hastalarını düşündükleri çok iyi anladım.... senin adına da üzüldüm canım ama çoğu merkez maalesef iptal ediyor diye okudum burada...
Evet bende acıbadem adana korona olsa bile iipttal olmaz dediler

Ne kadar güzel gercekten lokal anestezi ile yapilabilirdi bence de bilgim oldugu iyi oldu tesekkur ederim cnm en azindan bilgi sahibi oldum bu konu da. Tekrardan ayni hastaneyi şu kosullarda tercih edecegimi sanmiyorum sonuc itibariyle tekrar ayni sorunu yasamayacagimin garantisi yok. Allah bu yoldaki herkese guzellikler nasip etsin hayirli saglikli evlatlar versin.

aynı yerdeyim canım çünkü hiç deneyimleyemedim negatif sonuç alsam belki değiştirmeyi düşünürdüm ama daha hiçbir şey yapamadım o yüzden bir kez de olsa denemek istiyorum. nasip kısmet bakalım artık neler olacak..allah hakkımızda hayırlısını versin.
Amin cnm aminn insallah bu denemende hersey yolunda gider

Ben bahçecideyim yumurta toplamada covid testi istenmedi. Benim bir öncekiler medamerikan ve medicana bunlarda istemedi. Transfer zamanı istemişlerdi.

Ben bahçecideyim yumurta toplamada covid testi istenmedi. Benim bir öncekiler medamerikan ve medicana bunlarda istemedi. Transfer zamanı istemişlerdi.
Şu an şoktayim gercekten Bahceci gibi bi yer yumurta toplama islemi öncesi hic kovid testi istenmedi oyle mi. Benim esimden bile istendi.

Şu an şoktayim gercekten Bahceci gibi bi yer yumurta toplama islemi öncesi hic kovid testi istenmedi oyle mi. Benim esimden bile istendi.
Transferde istiyorlardı onda da sadece ben yapıyordum. Benim eşim covid belası geldiğinden beri ne test yüzü gördü nede aşı yaptırdı. Bahçeci de transfer günümü bekliyorum isterlerse sadece benden isterler. Eşimin bir rolü yok artık. Ben alacağımı aldım ondan 😂

Transferde istiyorlardı onda da sadece ben yapıyordum. Benim eşim covid belası geldiğinden beri ne test yüzü gördü nede aşı yaptırdı. Bahçeci de transfer günümü bekliyorum isterlerse sadece benden isterler. Eşimin bir rolü yok artık. Ben alacağımı aldım ondan 😂
Ya iste önemli olan hastanin magdur edilmemesi gercekten bilseydim ben de orayi secmezdim. Nasip iste

İki güne regl olacağım. Transfere hazırlanacağım bende. O büyük güne kadar dışarı çıkmalarım ve misafirlerim yasak. Burada okudukça korkar oldum valla. Dikkat etmem lazım, transferim iptal olmasın bari.

Ne kadar güzel gercekten lokal anestezi ile yapilabilirdi bence de bilgim oldugu iyi oldu tesekkur ederim cnm en azindan bilgi sahibi oldum bu konu da. Tekrardan ayni hastaneyi şu kosullarda tercih edecegimi sanmiyorum sonuc itibariyle tekrar ayni sorunu yasamayacagimin garantisi yok. Allah bu yoldaki herkese guzellikler nasip etsin hayirli saglikli evlatlar versin.
Ben daha önce de memorialin iptal ettiğini burada okudum, katılar maalesef... ama üzülmeyin her işte bir hayır vardır.

İki güne regl olacağım. Transfere hazırlanacağım bende. O büyük güne kadar dışarı çıkmalarım ve misafirlerim yasak. Burada okudukça korkar oldum valla. Dikkat etmem lazım, transferim iptal olmasın bari.
Ben covid testini onlara bulaş olmasın diye değil de anestezi alacağımız için istiyorlar sanıyordum, öyle düşünüyorum yani. Bulaştan korksalar astronot gibi giyinirlerdi bence..kaldı ki benim sağlığım açısından çok iyi olmama rağmen ne olur ne olmaz diye genel yerine lokal yaptılar. Bahçecinin olayını anlayamadım niye transfer de önemsiyor covidi acaba 🤔

12. haftadan çok önce tayin etmek lazım...
Çok görünen çok da fazla olmayan vaktimiz var aslında.
Hangi şehirdesin canım sen? Hiç düşünmemiştim bu zamana kadar şimdi böyle sudan çıkmış balık gibi hissediyorum.
İstanbul Avrupa yakasında oturuyorm hastanede çalışan bir doktor istiyorum ilaçlara SSK geçsin en azindan

Back