• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende iyiyim şükür canım ama canım hicbirsey istemyor istahim kesildi sanki ruh halim degisik biraz yatmak istyorum sürekli güzel bir doktor bulursun inşallah bende Ankara'dayim bende doktor arayisindayim
Bugüne kadar inan ki hiç aklıma gelmedi doktor bakmak aramak, o kadar çok aynı şeylere odaklanmıştım ki...
Şimdi resmen panik halindeyim. İnşallah gönlümüze göre bir doktor buluruz.

Bugüne kadar inan ki hiç aklıma gelmedi doktor bakmak aramak, o kadar çok aynı şeylere odaklanmıştım ki...
İnşallah canım aynen benimde öyle bu surecler o kadar yorduki onu arastrmaya hiç firsat kalmadi

Şu an normalde benim regl dönemim, bu dönemde çok belimin ve kasıklarımın ağrıması, yorgun olmam normal mi? Yoksa ilaçlardan mı sizce?
Ben regl bekliyorum suan kontrol için ama göğüs hassasiyetim yok sağ kaşığım ağrıyor kızlar
Göğüs hassasiyetim 1 hafta önce başlardı, bugün regl olmam gerekiyor ama göğüs ağrım hiç yok. Regl im mi gecikecek acaba

Canım iyiyim, çok çabuk yoruluyorum o da iğnelerin yan etkisi sanırım. Bir de kafam çok karışık. İstanbul Avrupa yakasında bir doktora ihtiyacım olacak hiç düşünmedim bu zamana kadar, şimdi kafam karışık. :işsiz: Sen nasılsın?
Benim doktorum da 12 haftaya kadar takip edecekmiş sonra ben de doktor arama derdine düşücem şimdiden sorusturuyorum

Benim doktorum da 12 haftaya kadar takip edecekmiş sonra ben de doktor arama derdine düşücem şimdiden sorusturuyorum
12. haftadan çok önce tayin etmek lazım...
Çok görünen çok da fazla olmayan vaktimiz var aslında.
Hangi şehirdesin canım sen? Hiç düşünmemiştim bu zamana kadar şimdi böyle sudan çıkmış balık gibi hissediyorum.

Ben bu konuda kendin sansli hissediyorum benim doktorum sadece tup bebek uzmani degil normal dogum doktoru o kadar tatli ve basarili bir adam cok sukur bana cok yardimci oldu benim bir arkadasimin iki cocugu o dogrdu cocuklari simdi 16 yasinda 4-5 arkadasimin dogumu yapti onumuzdeki ay hatta arkadasimin dogumu yapacak son derece memnunuz baya dolu bir adam ve herseyi cok kolaylastiriyor 🤲🤲🤲 doktor cok onemli kizlar iyi arastirin

Bende hiç doktor düşünmedim. Normalde fakültede doktorum fakültenin özel muayene seçeceğini kullanıyordum. Gerçi tüp bebek tedavisinin işlemleri sırasında imzaladığımız belgede gebelik olması durumunda takibin hastanedeki uzman doktorlar tarafından yapılacağını kabul ediyorum diye madde vardı.

Ben bu konuda kendin sansli hissediyorum benim doktorum sadece tup bebek uzmani degil normal dogum doktoru o kadar tatli ve basarili bir adam cok sukur bana cok yardimci oldu benim bir arkadasimin iki cocugu o dogrdu cocuklari simdi 16 yasinda 4-5 arkadasimin dogumu yapti onumuzdeki ay hatta arkadasimin dogumu yapacak son derece memnunuz baya dolu bir adam ve herseyi cok kolaylastiriyor 🤲🤲🤲 doktor cok onemli kizlar iyi arastirin
Evet canım şanslısın, benim doktorum da doğumlara giriyor fakat ben gene de dışarıda devam etmeye karar verdim. Bağcılar Medipol Hastanesi Araştırma Hastanesi, oradan bir doktor bakıyorum. Bir tane de Medikalpark'ta buldum. İkisinden birine karar veririm artık.

Bende hiç doktor düşünmedim. Normalde fakültede doktorum fakültenin özel muayene seçeceğini kullanıyordum. Gerçi tüp bebek tedavisinin işlemleri sırasında imzaladığımız belgede gebelik olması durumunda takibin hastanedeki uzman doktorlar tarafından yapılacağını kabul ediyorum diye madde vardı.
O seçenek de var ama ben tercih etmeyeceğim gibi... Hemen ulaşacağım biri lazım bana, merkezlerde bu iş zor.

Doktorum istemeden bende pcr verdim koku sorunum vardı çünkü sonuç pozitif maalesef ama Doktorum pozitifte olsan opu yapıcam dedi ondan dolayı benim iptal olmadı canım

Opu öncesi kan değerlerime bakıldı anestezi alacağım için herhalde için de e2 de var bilmiyorum ki canım, bu arada yukarıda yazdığım gibi evet suan pozitifim ama tedaviyi iptal etmedi benim canım biricik hocam :))) ama kafamda deli sorular acaba bu süreç yumoşlarımı etkilermi, gerçi koku harici hiç bir sıkıntım yok çok şükür...
Merhaba. Testiniz pozitif ciktigi halde yumurta toplama işleminiz oldu mu acaba?
Benim normalde yarin yumurta toplama islemim var ama test pozitif cikti hic bir belirtim olmamasina ragmen. Malesef merkez islemi iptal etti. O kadar emek, igneler 10 bin tl cöpe gitti.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin doktorunuz kimdi. Tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum, zorunlu hallerde toplanmasi lazimdi.

Kızlar yarın yumurta toplama var sedasyon yapılacakmış, hastanede dinlendirme yapılacak mı, işlemden hemen sonra çıkacak mıyım, sizin nasıl oldu? Bir de doğumhanede mi yapılıyor, ameliyat önlüğü falan operasyon gibi mi yoksa aşılama gibi mi?

Merhaba. Testiniz pozitif ciktigi halde yumurta toplama işleminiz oldu mu acaba?
Benim normalde yarin yumurta toplama islemim var ama test pozitif cikti hic bir belirtim olmamasina ragmen. Malesef merkez islemi iptal etti. O kadar emek, igneler 10 bin tl cöpe gitti.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin doktorunuz kimdi. Tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum, zorunlu hallerde toplanmasi lazimdi.
Yaşadığınız durum için çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun :(

Ben ocak ortası geçirmiştim covid ona rağmen test istediler bir de evrak imzaladım testim pozitif çıkarsa yumurta toplama işlemi yapılmayacak… gibi gibi. Benim medicalparkta yapılıyor tedavim, hastanelerde bu iş pek doktorun insiyatifine kalmıyor sanırım ama merkezlerde istisnai durumlar olabilir.

benim de pozitif çıktı ve iptal oldu canım şimdi yeniden başladım ve yine o korkuyla gidip geliyorum işe vs. kimseyle görüşmüyorum dışarı çıkmıyorum annemi babamı dahil görmüyorum.çünkü hiç olmadık bir sebepten böyle olması insanın canını çok sıkıyor. yapmaları gerekiyor ama yapmıyorlar nedenini bendde bilmiyorum ama çok kötü bir durum bende de hiç bir belirti yoktu maalesef bizde şok olduk.

Arkadaşlar bana kızmasın ama çevrenizde programdan anlayan birileri varsa ve semptomunuz yoksa bence sistemden değiştirip negatif yapabilirsiniz testinizi.

benim de pozitif çıktı ve iptal oldu canım şimdi yeniden başladım ve yine o korkuyla gidip geliyorum işe vs. kimseyle görüşmüyorum dışarı çıkmıyorum annemi babamı dahil görmüyorum.çünkü hiç olmadık bir sebepten böyle olması insanın canını çok sıkıyor. yapmaları gerekiyor ama yapmıyorlar nedenini bendde bilmiyorum ama çok kötü bir durum bende de hiç bir belirti yoktu maalesef bizde şok olduk.
Ne zaman pozitif cikimisti cnm ne kadar ara verdin. Inan benim eşim bile is yerinden izin almisti uzaktan calisiyordu 15 gündür. Hastaneye kontrollere cift maske gidiyordum. Anlam veremiyorum yalanci pozitif diyorum tekrar yapalim testi dedim sistem sadece pozitifi baz alıyormuş.

Ben ocak ortası geçirmiştim covid ona rağmen test istediler bir de evrak imzaladım testim pozitif çıkarsa yumurta toplama işlemi yapılmayacak… gibi gibi. Benim medicalparkta yapılıyor tedavim, hastanelerde bu iş pek doktorun insiyatifine kalmıyor sanırım ama merkezlerde istisnai durumlar olabilir.
Evt cnm hastaneler riske girmiyor sadece test sonucuna bakıyorlar. Ama merkezler dedigin gibi belki yasagi deliyorlardir ben de memorialdaydım

Ne zaman pozitif cikimisti cnm ne kadar ara verdin. Inan benim eşim bile is yerinden izin almisti uzaktan calisiyordu 15 gündür. Hastaneye kontrollere cift maske gidiyordum. Anlam veremiyorum yalanci pozitif diyorum tekrar yapalim testi dedim sistem sadece pozitifi baz alıyormuş.
ben opüden 2 gün önce verdim pozitif çıktım ocak ayında. zaten toplama vs olmadı hemen arkasından adet oldum şimdi şubatta yeniden başladık cumartesi günü itibariyle. 1 regl geçti 2.sinde başladım yani. yani benim eşimde verdi ben çıkınca o da pozitif çıktı ikimizde de bir belirti yoktu. biraz da nasip kısmet işte sen ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor.

Doktorum bana pozitif bile çıksa toplama yapılacak bu kadar emek boşa gidemez dedi zaten hepimiz maske tulum giyiyoruz sorun yok dedi yerinizde olsam ısrar ederim yada başka merkezden yardim işteyim toplatin yumurtalari

Back