• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhaba. Testiniz pozitif ciktigi halde yumurta toplama işleminiz oldu mu acaba?
Benim normalde yarin yumurta toplama islemim var ama test pozitif cikti hic bir belirtim olmamasina ragmen. Malesef merkez islemi iptal etti. O kadar emek, igneler 10 bin tl cöpe gitti.
Ne yapacagimi bilmiyorum. Sizin doktorunuz kimdi. Tekrardan ayni seyleri yasamak istemiyorum, zorunlu hallerde toplanmasi lazimdi.
Çok saçma bir şey o zaman ignelere başlamadan test isteyin oyun mu oynuyoruz burada
Tamam çocuğumuz olsun diye parayı gözümüz görmüyor ama bu kadar da degil

Ben bahçecideyim yumurta toplamada covid testi istenmedi. Benim bir öncekiler medamerikan ve medicana bunlarda istemedi. Transfer zamanı istemişlerdi.
Bende şu an medamerikandayım ve opü öncesi istediler benden. Siz medamerikanda hangi doktordaydınız? Memnun kalmadınız mı?

Bende şu an medamerikandayım ve opü öncesi istediler benden. Siz medamerikanda hangi doktordaydınız? Memnun kalmadınız mı?
Benim ki dışarıdan doktor orayla anlaşmalı yapıyor. Orada taze transferdi şimdi hatırladım toplama ile transfer arası 4 gün zaten. Covid testi opu öncesi verdim. Bu bahçeci de test istemediler ama. Belki transferde isterler.

Valla benim.saglik ocaginda ne ise yaradığını bilmediğim bir doktor var hiç bir şey yazmiyor
Bir kutu çikolata götür, arayı iyi tut o zaman yazar, ben öyle yaptım şimdi ne desem yazıyor, telefonla bile yazdırıyorum :)))
Estrofem ile corasprini yazıyorlar da progestan I bilmiyorum onuda isteyeceğim bakalım

Benim aile hekimi progestani yazmıştı ama sanırım devlet odemiyo
Progestan fitili yazıyor iğneyi bilmem hiç kullanmadım, progestanı da devlet karşılıyor öyle olmasa ben tam vermiş olurdum cüzi bir miktar ödedim... folbiol, coraspin, oksopar yada enox ( kan sulandırıcı iğne), duphaston, monodoks(opu sonrası antibiyotik) bunlar benim kullandığım ilaçlar hepsini sağlık ocağı yazdı..

Benim ki dışarıdan doktor orayla anlaşmalı yapıyor. Orada taze transferdi şimdi hatırladım toplama ile transfer arası 4 gün zaten. Covid testi opu öncesi verdim. Bu bahçeci de test istemediler ama. Belki transferde isterler.
Anladım canım tamam :) inşallah bir şey çıkmadan olursun transferini 🤲🏻❤️

Bir kutu çikolata götür, arayı iyi tut o zaman yazar, ben öyle yaptım şimdi ne desem yazıyor, telefonla bile yazdırıyorum :)))

Progestan fitili yazıyor iğneyi bilmem hiç kullanmadım, progestanı da devlet karşılıyor öyle olmasa ben tam vermiş olurdum cüzi bir miktar ödedim... folbiol, coraspin, oksopar yada enox ( kan sulandırıcı iğne), duphaston, monodoks(opu sonrası antibiyotik) bunlar benim kullandığım ilaçlar hepsini sağlık ocağı yazdı..
Çok iyi o zaman 💃🏻 Burdan yırtarız 😄

Emin değilim ama raporlu ilaçlar gibi süresi var sanırım. Ayda bir kutu gibi. Ben 3 tane kullanıyorum çabuk bitiyo belki de ondan olabilir.

Oksaparida yazdimi onu yazan doktorun uzman olması gerekiyor dediler bana
Merhabalar oksaparı ben aile hekiminde yazdırdım uzman da değil üstelik karşıladı devlet. Bazen eczaneler emin olamayınca garanti için yanlış yönlendirme yapıyorlar keza bana Progestan ve estrofem için de aynı şeyi dediler ben emin olduğum için ısrar ettim sonra araştırıp doğru olduğunu teyit ettiler.

Merhaba hanımlar benim canım çok ama çok sıkın kimse beni anlamıyor bende size yazmak istedim benim gibi hisseden var mı kedimi çok kötü hisediyorum bu çocuksuzluk çok kötü dışarı bile çıkamıyorıö

Emin değilim ama raporlu ilaçlar gibi süresi var sanırım. Ayda bir kutu gibi. Ben 3 tane kullanıyorum çabuk bitiyo belki de ondan olabilir.
Günde 3 kere alıyorum dediğim ilaçları 1x3 seklinde giriyordu eksik kalmıyordu, günde kaç tane kullanacaksanız o şekilde yazar aile hekimini de..
Oksaparida yazdimi onu yazan doktorun uzman olması gerekiyor dediler bana
Oksoparı da dediğim gibi yazdırdım, uzman vs gerekmiyor, tam fiyatını bilmiyorum ama sgk lı olarak 80 tl verdim oksopara...

Arkadaşlar bazı sayfalarda liste yapılmış burda da lıste yapmayı bılem varsa yapılsa iyi olmaz mı ? Bırbırımızı takıp etmemiz halhatır sormamız daha kolay olur 🌸

Back