Maysacım yapamadı, bilen birisi olsa da evet yapabilsek...Arkadaşlar bazı sayfalarda liste yapılmış burda da lıste yapmayı bılem varsa yapılsa iyi olmaz mı ? Bırbırımızı takıp etmemiz halhatır sormamız daha kolay olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maysacım yapamadı, bilen birisi olsa da evet yapabilsek...Arkadaşlar bazı sayfalarda liste yapılmış burda da lıste yapmayı bılem varsa yapılsa iyi olmaz mı ? Bırbırımızı takıp etmemiz halhatır sormamız daha kolay olur
içim cok acıyor. Çok çaresi hissediyorum kimseye de anlayamıyorum tedavilerin olmusz sonuçlandı eşim bir yıl bekleyelim dedi ama bana her gün bir yıl gibi geliyorNe oldu kuzum
Yaşın sanırım 24 dü...içim cok acıyor. Çok çaresi hissediyorum kimseye de anlayamıyorum tedavilerin olmusz sonuçlandı eşim bir yıl bekleyelim dedi ama bana her gün bir yıl gibi geliyor
Evet 24 yaşındayım , gerçekten ben çok kötu hissediyorum kendimi sanki bu dünyada ben tek bu dırumdaymışım gibi hissediyorum evden çıkamıyorum kimseye gidemiyorum bir ileride bana gelsin asla istemiyorum şu an berbat bir durumdayım nasıl yapacam bilmiyorum , uç aşılama bir tüp bebek denemesi 2. Aşılamada hamile kladım 9 hafta da düştü dahada olmadı piskolojim alt üst oldu gıram yaşama isteği yok o kadar yorgunm ki tüm bu yaşadıklarımdan dolayı kimseye de anlayamıyorum öyle içime atıyorum herşeyi ama zorYaşın sanırım 24 dü...
Yaşım 41, 7 kere aşılama,1 transfer oldum,2. transferi bekliyorum, bu 8 kere zor ve endişeli günlerin sonunda elime kocaman bir negatif alıp hayal kırıklığına uğramam demek,her an gümleyebilirim e yaşlandım artık, haa bu arada 4 kaybım var, yüzümü güldürdükten sonra beni terk eden... hala yılmadım, hala gencim ve hayat doluyum, başarabilirim... Hamdediyorum... Sabrediyorum... Şükrediyorum, inancımı ve umudumu asla kesmedim yaradandan, çünkü biliyorum verse de vermese de vardır bir bildiği vardır her şer de bir hayır... Bence hayata pozitif bakmalısın sen karamsar olursan olacağı varsa bile olmaz, meditasyon yap ama rabbinle, ondan iste emin ol senin için uygun zaman ne zamansa sana istediğini verecektir... Bu arada tekrar soruyorum yaşın 24 dü di mi
Hakınızda da hayırlısı yüce Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasınYaşın sanırım 24 dü...
Yaşım 41, 7 kere aşılama,1 transfer oldum,2. transferi bekliyorum, bu 8 kere zor ve endişeli günlerin sonunda elime kocaman bir negatif alıp hayal kırıklığına uğramam demek,her an gümleyebilirim e yaşlandım artık, haa bu arada 4 kaybım var, yüzümü güldürdükten sonra beni terk eden... hala yılmadım, hala gencim ve hayat doluyum, başarabilirim... Hamdediyorum... Sabrediyorum... Şükrediyorum, inancımı ve umudumu asla kesmedim yaradandan, çünkü biliyorum verse de vermese de vardır bir bildiği vardır her şer de bir hayır... Bence hayata pozitif bakmalısın sen karamsar olursan olacağı varsa bile olmaz, meditasyon yap ama rabbinle, ondan iste emin ol senin için uygun zaman ne zamansa sana istediğini verecektir... Bu arada tekrar soruyorum yaşın 24 dü di mi
Allah yardımcın olsun, sen sağlam depresyona girmişsin, bu durumdan bir an önce çıkmalısın, hayat devam ediyor daha yolun başındasın....Evet 24 yaşındayım , gerçekten ben çok kötu hissediyorum kendimi sanki bu dünyada ben tek bu dırumdaymışım gibi hissediyorum evden çıkamıyorum kimseye gidemiyorum bir ileride bana gelsin asla istemiyorum şu an berbat bir durumdayım nasıl yapacam bilmiyorum , uç aşılama bir tüp bebek denemesi 2. Aşılamada hamile kladım 9 hafta da düştü dahada olmadı piskolojim alt üst oldu gıram yaşama isteği yok o kadar yorgunm ki tüm bu yaşadıklarımdan dolayı kimseye de anlayamıyorum öyle içime atıyorum herşeyi ama zor
Bilmiyorum ama tek istediğim yok olmak hiç yaşamamış olmayı çok isterdim ben daha çocukken bu günleri yaşsyacağımı biliyordum bu durumunu 13 yaşlarda öğrendim o gün bu gündür her gün yüz yüze ysşadım bu korkuyla o yüzden çok Yoruldum ölsemde bırazcık dinlensem keşkeeAllah yardımcın olsun, sen sağlam depresyona girmişsin, bu durumdan bir an önce çıkmalısın, hayat devam ediyor daha yolun başındasın....
Ama insanları bulaştırabilirler ben testimin 5 gun kala eşim covid gecirdi evde hapsettim onu odasında hiç cık adı bir hafta tuvaleti ayrı zaten hic temasta bulunmadık hamile ogrendiğimde Whatsaptan yazdım sarılamadık 10 gün boyunca karantinası bittiğinde doktor randevum vardı ikimiz teste girdik bana bulaşmadı biliyorum cunku hiç yemasta bulunmadım ama ne olur ne olmaz belkide doktora yada diğer hamilelere taşırım diye cok tehlikeli o yuzden yazık ben katılmıyorumArkadaşlar bana kızmasın ama çevrenizde programdan anlayan birileri varsa ve semptomunuz yoksa bence sistemden değiştirip negatif yapabilirsiniz testinizi.
Ben toplamada hiç test yapmadım bende istemediler ama ilk transferde istedilerAma insanları bulaştırabilirler ben testimin 5 gun kala eşim covid gecirdi evde hapsettim onu odasında hiç cık adı bir hafta tuvaleti ayrı zaten hic temasta bulunmadık hamile ogrendiğimde Whatsaptan yazdım sarılamadık 10 gün boyunca karantinası bittiğinde doktor randevum vardı ikimiz teste girdik bana bulaşmadı biliyorum cunku hiç yemasta bulunmadım ama ne olur ne olmaz belkide doktora yada diğer hamilelere taşırım diye cok tehlikeli o yuzden yazık ben katılmıyorum
Benim eşimden istemediler medicalparkta, zaten neden istesinler ki bizden de yumurta toplamada anestezi verileceği için isteniyor diye biliyorum, transferde de istenmemesi lazım. Ama biri yazmış okudum covid pozitif durumunda lokal anestezi ile yapılabilir işlem, hatta az yumurtası olanlarda bazı merkezlerde anestezisiz de yapıldığını duydum.Şu an şoktayim gercekten Bahceci gibi bi yer yumurta toplama islemi öncesi hic kovid testi istenmedi oyle mi. Benim esimden bile istendi.
Cok gecmiş olsun canım cok uzucu ben orda yapmadım sanki para avcılar gibi sana yapılabilirdi aslında izole bir şekilde max tedbirleBenim de özel canım Şişli Memorial
Benim doktorum SSK anlaşmalı özel hastanede ilaçlarımı reçete ediyor devlet karşılıyorsa alıyorum, bir daha aile hekimine yazdırmama gerek kalmıyor. Kayıt açarken SSK ile açıyorlar hastanede sadece.Zaten en pahalısı da o. Fitili ayrı iğnesi ayrı. Benim doktor ne ilaçlar yazacak bilmiyorum ben önden hazır edeyim bazılarını dedim.
Merhaba, o kadar gençsin ki belki de o yüzden bu şekilde düşünüyorsun, ben senin yaşında çocuk sahibi olmaktan çekiniyordum şimdi de uğraşıyoruz, Aguromilo katılıyorum hepimiz neler yaşıyoruz evet ama her seferinde ne kadar üzülsem de hayatın doğru zamanda doğru şeyleri bana vereceğine inanıyorum, sağlığım yerinde olduğu için sevdiklerim yanımda olduğu için şükrediyorum. Çocuksuz kadın eksik kadın değildir, hayatta herşeyin bir sebebi var bence biz onu anlayabiliriz ya da anlayamayız ama hiçbirşey boşa değil. Çok yorulmuşsun yaşın da genç bence eşinin söylediği gibi bir ara verip kendine zaman ayırmalısın, bu süreçte psikologla görüşmeni de şiddetle tavsiye ederim.Evet 24 yaşındayım , gerçekten ben çok kötu hissediyorum kendimi sanki bu dünyada ben tek bu dırumdaymışım gibi hissediyorum evden çıkamıyorum kimseye gidemiyorum bir ileride bana gelsin asla istemiyorum şu an berbat bir durumdayım nasıl yapacam bilmiyorum , uç aşılama bir tüp bebek denemesi 2. Aşılamada hamile kladım 9 hafta da düştü dahada olmadı piskolojim alt üst oldu gıram yaşama isteği yok o kadar yorgunm ki tüm bu yaşadıklarımdan dolayı kimseye de anlayamıyorum öyle içime atıyorum herşeyi ama zor
Prosgestron kalca ignesi olani ödüyor devlet ben 2 gün önce yazdrdmBenim aile hekimi progestani yazmıştı ama sanırım devlet odemiyo
Dediğim gibi bir çok doktor insiyatif kullanıyor bu işlemde… pozitif çıkıp da 0 belirti varsa diye dedim inanın insan o çaresizlikte herşey düşünebilir doktorlar da haklı bir soruşturma olsa sıkıntı yaşarlar ama bizleri de sağlık bakanlığı anlaması lazım. Benden hem opuda hem transferde istediler. Şu an bile bir çoğumuz taşıyıcı olabiliriz bilmiyoruz bile. Ben sistemin yanlışlığına karşıyım…Ama insanları bulaştırabilirler ben testimin 5 gun kala eşim covid gecirdi evde hapsettim onu odasında hiç cık adı bir hafta tuvaleti ayrı zaten hic temasta bulunmadık hamile ogrendiğimde Whatsaptan yazdım sarılamadık 10 gün boyunca karantinası bittiğinde doktor randevum vardı ikimiz teste girdik bana bulaşmadı biliyorum cunku hiç yemasta bulunmadım ama ne olur ne olmaz belkide doktora yada diğer hamilelere taşırım diye cok tehlikeli o yuzden yazık ben katılmıyorum
Canım gene transferde pozitif çıksa transfer olmasan neyse dersin ama toplamada onca sıkıntı onca iğne onca emek maddi manevi, çöp oluyor ona istinaden diyorum insiyatif kullanmaya teşvik edilebilirler. Bir de bu testlerin doğruluk payı da %100 yok ki. Yanlış çıkma ihtimali de çok ve buna rağmen bu kadar katılığa gerek yok diyorum.Ben toplamada hiç test yapmadım bende istemediler ama ilk transferde istediler
Merhabalar doğru diyorsunuz ama ben hiç bir şey istemiyorum ne gülmek ne eğlenmek tek istediğim bir bebek mutluluk ta huzur da her şey bebekte geçiyor ben bu saatten sonra iyi olacağımı zanetmiyotum daha kotu olurum biliyorumMerhaba, o kadar gençsin ki belki de o yüzden bu şekilde düşünüyorsun, ben senin yaşında çocuk sahibi olmaktan çekiniyordum şimdi de uğraşıyoruz, Aguromilo katılıyorum hepimiz neler yaşıyoruz evet ama her seferinde ne kadar üzülsem de hayatın doğru zamanda doğru şeyleri bana vereceğine inanıyorum, sağlığım yerinde olduğu için sevdiklerim yanımda olduğu için şükrediyorum. Çocuksuz kadın eksik kadın değildir, hayatta herşeyin bir sebebi var bence biz onu anlayabiliriz ya da anlayamayız ama hiçbirşey boşa değil. Çok yorulmuşsun yaşın da genç bence eşinin söylediği gibi bir ara verip kendine zaman ayırmalısın, bu süreçte psikologla görüşmeni de şiddetle tavsiye ederim.
içim cok acıyor. Çok çaresi hissediyorum kimseye de anlayamıyorum tedavilerin olmusz sonuçlandı eşim bir yıl bekleyelim dedi ama bana her gün bir yıl gibi geliyor
Sevgili Buğlem durumuna çok üzüldüm. Bizler de benzer dönemlerden geçtik, içimiz acıdı ağladık, düştük kalktık gene düştük gene kalktık...Bilmiyorum ama tek istediğim yok olmak hiç yaşamamış olmayı çok isterdim ben daha çocukken bu günleri yaşsyacağımı biliyordum bu durumunu 13 yaşlarda öğrendim o gün bu gündür her gün yüz yüze ysşadım bu korkuyla o yüzden çok Yoruldum ölsemde bırazcık dinlensem keşkee
Ben toplamada hiç test yapmadım bende istemediler ama ilk transferde istediler
Cok haklisim cnm yani transferde pozitif cikmasi emeklerin ve maddi olarak kayba yol acmiyor. En fazla 1 ay sonraya ertelenir. Ben şu an 15 yumurta ile kaldim rahimde. Ve doktor yumurtalarin bu ay cok guzel cvp verdigini soylemisti. Dunden beri inanın kendime gelemedim. Harcadigim 10 bin tl yi nasil biriktirip tekrar baslayacagim onu da bilmiyorum. Herseyde bir hayir vardir buna inanıyorum ama insanız uzüntümde elimde degil. Ve ben daha erken ogrenseydim acibadem de yapildigini doktoru ikna edip toplattirabilirdim. Acibademle gec saatte gorustum bilgi islemde covidli hastanin yumurta toplama isleminin yapildigi kimseyi magdur etmedikleri soylendi bana. Ama yumurtam catladi bugün sabah 8 de. Yani inanin duygularimi anlatmam mümkün degil.Canım gene transferde pozitif çıksa transfer olmasan neyse dersin ama toplamada onca sıkıntı onca iğne onca emek maddi manevi, çöp oluyor ona istinaden diyorum insiyatif kullanmaya teşvik edilebilirler. Bir de bu testlerin doğruluk payı da %100 yok ki. Yanlış çıkma ihtimali de çok ve buna rağmen bu kadar katılığa gerek yok diyorum.