• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar size bişey sorucam şimdi ben çarşamba günü transfer olucam doktor bana progestan kapsül ve progestan iğne verdi iğnelerimi öğlen saat 12 de sağ ve sol göbekten yapıyorum progestan kapsülü ise gece 12 de vajinadan 2 tane veriyorum ama sabah uyandığımda çamaşırıma ilaç akmış oluyor bunu yaşayan var mı anlamadım ilaç işe yaramadan dışarıya mı geliyor yoksa nasıl bişey yani beni aydınlatın lütfen
Yok canım sen içeri atıyorsun o kullanacağını kullanıyor kalan dış kısmını atıyor merak etme ben de günde 2 progestan dex sabah akşam 5 tane progeston hap verim 2 tanesi içiliyor 3 tane vajinadan nerde tedavi oluyorsun

Kızlar size bişey sorucam şimdi ben çarşamba günü transfer olucam doktor bana progestan kapsül ve progestan iğne verdi iğnelerimi öğlen saat 12 de sağ ve sol göbekten yapıyorum progestan kapsülü ise gece 12 de vajinadan 2 tane veriyorum ama sabah uyandığımda çamaşırıma ilaç akmış oluyor bunu yaşayan var mı anlamadım ilaç işe yaramadan dışarıya mı geliyor yoksa nasıl bişey yani beni aydınlatın lütfen
Vücut alacağını alıyor gereksız kısmını gerı akıtıyor ama iç çamaşırdakı o ıslaklık ve koku benı çok rahatsız edıyor. Ben iç çamaşırıma peçete koyuyorum bu şekılde çözüm buldum kendıme

Şu an normalde benim regl dönemim, bu dönemde çok belimin ve kasıklarımın ağrıması, yorgun olmam normal mi? Yoksa ilaçlardan mı sizce?

Alması gerekeni zaten 15 dk içinde alıyor, geri kalan posasını zaten :)))))) onu da atıyor haliyle.... İlk yarım saat sırt üstü yapacaksınız biliyorsunuz sanıyorum....
Evet biliyorum az önce yaptım hatta gece tam 12 de yapıp uyuyorum ayağa veya tuvalete kalkmamak için sabah uyandığımda çamaşırımda görüyorum dediğiniz gibiyse sıkıntı yok sanırım

Vücut alacağını alıyor gereksız kısmını gerı akıtıyor ama iç çamaşırdakı o ıslaklık ve koku benı çok rahatsız edıyor. Ben iç çamaşırıma peçete koyuyorum bu şekılde çözüm buldum kendıme
Bende günlük ped takıyorum koku olmuyor fakat akıntım çok olmaya başladı çamaşır dayanmıyor valla

Yok canım sen içeri atıyorsun o kullanacağını kullanıyor kalan dış kısmını atıyor merak etme ben de günde 2 progestan dex sabah akşam 5 tane progeston hap verim 2 tanesi içiliyor 3 tane vajinadan nerde tedavi oluyorsun
Ay rahatladım vallahi işe yaramıyor mu acaba dedim. İstanbul fulyada dr. Güçlü Kaleağası

Şu an normalde benim regl dönemim, bu dönemde çok belimin ve kasıklarımın ağrıması, yorgun olmam normal mi? Yoksa ilaçlardan mı sizce?
İlaçlardan olabilir elbette, gebe arkadaşlarım hep adet döneminde adet belirtileri gösterdiğini söyler ama normalde adet sancın yoğunsa ve o şekilde bir sancı hissediyorsan doktoruna danış derim, için rahat eder.

Evet çift embriyo transfer, 3. Gün embriyosu. Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏
Peki ikiz gebelik mi teki mi tutmuş belli mi? Benim de haftaya transferim olacak inş ama iki koydurmak konusunda çok kararsızım ya ikiz olursa diye korkuyorum, doktorum ikiz tutma oranı %25 diyor az da değil aslında 🙈

Peki ikiz gebelik mi teki mi tutmuş belli mi? Benim de haftaya transferim olacak inş ama iki koydurmak konusunda çok kararsızım ya ikiz olursa diye korkuyorum, doktorum ikiz tutma oranı %25 diyor az da değil aslında 🙈
Arkadaşım tutsun da sağlıklı olsunlar da çift tek önemli değil.
Bence benimki tek, kan testi değerlerim öyle gösteriyor.
Çift koydur şansın artsın. Bunları önemseme.

Canım iyiyim, çok çabuk yoruluyorum o da iğnelerin yan etkisi sanırım. Bir de kafam çok karışık. İstanbul Avrupa yakasında bir doktora ihtiyacım olacak hiç düşünmedim bu zamana kadar, şimdi kafam karışık. :işsiz: Sen nasılsın?
Bende iyiyim şükür canım ama canım hicbirsey istemyor istahim kesildi sanki ruh halim degisik biraz yatmak istyorum sürekli güzel bir doktor bulursun inşallah bende Ankara'dayim bende doktor arayisindayim

Back