• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bende benzer ilaçları kullanıyorum coraspirin yerine oksapar iğne kullanıyorum sadece cw inanılmaz canımı yakıyor her uygulamamdan sonra yarın yapmıcam diyorum bakalım ne kadar gidecek 🙈
:) Valla ben de kalçadan vurulan iğneler için aynı şeyi düşünüyorum :)

Kızlar bugün tekrar kan testi verdim transferimin 13. günü değerim 1217 çıktı 🙏🏻
Harika sonuç canım! İnşallah en yakın zamanda bebişini ekrandan görmeye gidersin :)

3.gün embriyosu 8.gün 32 10.gün 108 12.gün yaptırmadım bugün tüp bebek merkezinde test günümdü 14.gün 395 çıktı değerim fakat ben hep akşam 8 de kan veriyordum bugün sabah 11de çağırdılar o saatte verdim biraz düşük geldi saat farkından olabilir mi ? doktorum iyi dedi ama benim içime sinmedi..
Benim değerlerimle yaklaşık aynı sizinkiler, endişe edecek bişey yok. Günüyle uyumlu.

:) Valla ben de kalçadan vurulan iğneler için aynı şeyi düşünüyorum :)

Harika sonuç canım! İnşallah en yakın zamanda bebişini ekrandan görmeye gidersin :)

Benim değerlerimle yaklaşık aynı sizinkiler, endişe edecek bişey yok. Günüyle uyumlu.
inşallah çarşamba sabahı aynı saatte çağırdılar tekrar bu beta takibi de aşırı stresli bir şeymiş😕

Kizlar merhaba gebe olan arkadaşlar vajinanizda agri hissi oluyormu bazen zonklama hissi oluyor sanki korkulcak bir durum degildr demi bebek rahme tutunugu genişlediği icinmi agryor acaba
Ben de dün gece aynı his oldu vajinanın bir tık üstü gibi ama içten bir ağrı . Sizin kaçıncı gün?

Ben 27 Ocak da transfer oldum. Transfer öncesi progestan iğne başladık. Göbekten yapıyoruz. Ama kaç gündür iğne batmaz oldu. Zorla giriyor derime ve çok canım yanıyor. Benim durumda olan var mı. Bir çözüm yolu bulan. Yani tabiki önemli olan pozitifi görmek. Çektiğim acının önemi yok. Ama farklı bir yöntem bulan varsa bende boşuna acı çekmemiş olurum
Benim henüz transferim olmadı çarşamba yumurta toplama yapılacak ama dediğiniz gibi sabahki iğne çok canımı yaktı uyku sersemi farketmedim giyinip işe gittim akşam iğne yaparken baktım morarmış yeri sanki damar patlatmışım gibi, akşamki iğneyi de 1 cm kadar batırdım gitmiyor sanki içerde birşey var ona değip acıyor gibi yavaş yavaş zorla ittim, neden acaba sonuçta yağlı bir bölge, belki damarlar genişliyordur ya da hassaslaşıyordur hormonlar yüzünden.

Kızlar size bişey sorucam şimdi ben çarşamba günü transfer olucam doktor bana progestan kapsül ve progestan iğne verdi iğnelerimi öğlen saat 12 de sağ ve sol göbekten yapıyorum progestan kapsülü ise gece 12 de vajinadan 2 tane veriyorum ama sabah uyandığımda çamaşırıma ilaç akmış oluyor bunu yaşayan var mı anlamadım ilaç işe yaramadan dışarıya mı geliyor yoksa nasıl bişey yani beni aydınlatın lütfen

Kızlar size bişey sorucam şimdi ben çarşamba günü transfer olucam doktor bana progestan kapsül ve progestan iğne verdi iğnelerimi öğlen saat 12 de sağ ve sol göbekten yapıyorum progestan kapsülü ise gece 12 de vajinadan 2 tane veriyorum ama sabah uyandığımda çamaşırıma ilaç akmış oluyor bunu yaşayan var mı anlamadım ilaç işe yaramadan dışarıya mı geliyor yoksa nasıl bişey yani beni aydınlatın lütfen
Bende de ayni sorun var malesef ic çamaşırı dayanmiyor

Alması gerekeni zaten 15 dk içinde alıyor, geri kalan posasını zaten :)))))) onu da atıyor haliyle.... İlk yarım saat sırt üstü yapacaksınız biliyorsunuz sanıyorum....

Back