Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayyal aralıklı oruç bende yapmak istiyrm ama nasıl yapılır bilmiyrm bide sadece 3 gün su orucu tutcam insalh tanıdık biri tuttu doğal gebe kaldı 4 yıl sonra
Maysa2011 canım merhaba benim bi arkadaşım ın da 6 yıldır çocuğu olmuyırdu 2 defa aşılama yaptırdı tutmadı
Bizim buralarda göbek muayeneleri biraz meşhur bazı teyzeler karından muayene ediyor bir sıkıntı varmı diye
Arkadaşımada yıllarca söylemişler gitmemiş birgün kandırıp götürmüşler kadın muayene etmiş karnına masaj yapmış tarih vermiş eşinle birlikte ol diye arkadaşım eşitiyle kavgasıymış hiçbir dediğini yapmamış
Diğer ay yine muayeneye gitmiş kadın yine tarih vermiş yine arkadaşım uymamış
3. Ay tekrar gitmiş kadın sen benim söylediklerimi yapmamışsın demiş direkt arkadaşıma şifalı otlardan su yapmış onun buharını uygulamış arkadaşım o ay hamile kalmış çok şaşırtıcı doktoru bile şaşmış kalmış bana da ısrar ediyor yarın bi gidicem bakim ne kaybederim bende inanmam pek böyle şeylere bi denicem bakalım

Kizlar merhaba gebe olan arkadaşlar vajinanizda agri hissi oluyormu bazen zonklama hissi oluyor sanki korkulcak bir durum degildr demi bebek rahme tutunugu genişlediği icinmi agryor acaba

Git bacım git onlara ara ebesi deniyo ben inanırım valla önceden doktormu vardı sanki nenelerimiz giderdi öyle ebelere bende çok duydum gideni rahmi ters olanı düzelten bile var

Hurma polenini nereden alabilirim ? Güvenilir bir yer önerir misiniz.
Mfk yöntemi doğal yolla çocuk sahibi olma şansı olanlarda ise yarar.
Ben daha önce 2 kere hayıt otu tohumu suyu içerek hamile kaldım ama dış gebelik oldu ikiside tuplerimde tıkanıklık varmış ,maalesef dış gebeliklerim 1. Açık 2. Kapalı ameliyatlarla sonuçlandı tuplerim alindi. Yani doğal yolla şansım yok tüp bebek şart. Yeterki kaliteli yumurtalarim olsun tüp bebekle de olmasına razıyım .havuz sistemindeyum ve her yumurta toplama işlemine ayrı para ödeniyor sonucunda bir de yumurta boş çıkınca çok kötü oluyor insan

Yumurta boş çıkması ne demek ?

Canım selam, benim de öyle kocakarı yöntemleriyle hamile kalan tanıdıklarım var. Umut işte, her türlü şey deneniyor.

Kizlar merhaba gebe olan arkadaşlar vajinanizda agri hissi oluyormu bazen zonklama hissi oluyor sanki korkulcak bir durum degildr demi bebek rahme tutunugu genişlediği icinmi agryor acaba
Valla yazmana çok sevindim zeynep. Ben de benzer şekilde birkaç gündür karıncalanma falan hissediyorum aşağıdan, Zonklar gibi, karıncalanır gibi tuhaf bir his. İnternette aradım hiçbirşey bulamadım artık kurduğumu düşünmeye başlayacaktım.

Ayy evet canım hergun farklı bir yerim agryo sanki bugünde belime böyle sancilar gryor sanki dünde zonklama vardi vajinada sanirim rahim büyüdüğü için ve kullandgmz ilaçlardan oluyor sen nasilsn bugün

Ayy evet canım hergun farklı bir yerim agryo sanki bugünde belime böyle sancilar gryor sanki dünde zonklama vardi vajinada sanirim rahim büyüdüğü için ve kullandgmz ilaçlardan oluyor sen nasilsn bugün
İyiyim canım. Gece uyuyamadım düşünceler düşünceler...
İnternetten bundan sonrası için doktor baktım durdum.
Benim de ara ara midem bulanıyor ilaçlardan onun dışında iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…