Gozun aydin canim cok guzel bi haber MasallahArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim cok guzel bi haber MasallahArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Çok teşekkür ederim kızlarGozun aydin canim cok guzel bi haber Masallah
Sen hiç düşük felan yaptinmiEstrofem hap birde fitil kullanıyordum evet bende şaşırdım nasıl oldu
Masallh Allah'ım şükürler olsunnnArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Yok duymadık sen mi yaptiracaksinEMBRIYO YAPISTIRICI kullanan var mı aranızda acaba kızlar kullanan varsa eger faydasınız gordunuz mu
Cok sevındım canım gözün aydın darısı bize inşallahArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Ben önümüzdeki transferim ıcın konustum dr umla embriyo yapıştırıcı için yarın kontrolüm var daha detaylı konuşacağım, burdan yazarım..EMBRIYO YAPISTIRICI kullanan var mı aranızda acaba kızlar kullanan varsa eger faydasınız gordunuz mu
Masallh Allah'ım şükürler olsunnn
Çoook teşekkür ederim canım arkadaşlarım darısı size inşallah çok dua ediyorum sizin için.Cok sevındım canım gözün aydın darısı bize inşallah
Kiz hayal ne kadar sevindim yemin ederim masallah alah devamini edersinArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Joliecim valla Allah razı olsun aminnnKiz hayal ne kadar sevindim yemin ederim masallah alah devamini edersin
Hayır canım hiç gebelik yaşamadım ama daha önce 2 kist ameliyatı geçirdim içerde yapışıklık olabilir diye histeroskopi oldumSen hiç düşük felan yaptinmi
Bende bugun keseyi gordum duygulandimJoliecim valla Allah razı olsun aminnn
tesekkur ederimmm saolunCok sevındım canım gözün aydın darısı bize inşallah
Ben önümüzdeki transferim ıcın konustum dr umla embriyo yapıştırıcı için yarın kontrolüm var daha detaylı konuşacağım, burdan yazarım..
Canim malesef negatif kan da çıkmadı iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallahCanim senin sonucun ne oldu
Hamileliğin hayirli.olsun canim sıkıntı yapicak birsey yokmuş kendini boşuna strese soktunArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Üzülmekten ağlamakta haklısın bu zorluğu hepimiz yaşadık insallah guzel.sonuclqr aldığın günlerde olucak şimdi dinlenip daha sonra tekrar başlayacaksın tedavineCanim malesef negatif kan da çıkmadı iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
ya evet öyle oldu şükürHamileliğin hayirli.olsun canim sıkıntı yapicak birsey yokmuş kendini boşuna strese soktun
Kalp atışını da duymak nasip olsun ne güzel şeyler annesi kesesine güzelce yerleşsin küçük kuşBende bugun keseyi gordum duygulandim
Merhabalar çok geçmiş olsun, defalarca negatif almış bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda toparlanır tekrar başlarsınızCanim malesef negatif kan da çıkmadı iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah