• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Arkadaşlar sonucum çıktı: 122 🙏 45ti, yükselmiş 🙏 çok sevinçliyim 💙 şükürler olsun 🤗
Cok sevındım canım gözün aydın darısı bize inşallah
EMBRIYO YAPISTIRICI kullanan var mı aranızda acaba kızlar kullanan varsa eger faydasınız gordunuz mu
Ben önümüzdeki transferim ıcın konustum dr umla embriyo yapıştırıcı için yarın kontrolüm var daha detaylı konuşacağım, burdan yazarım..

Canim malesef negatif kan da çıkmadı 😓iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Üzülmekten ağlamakta haklısın bu zorluğu hepimiz yaşadık insallah guzel.sonuclqr aldığın günlerde olucak şimdi dinlenip daha sonra tekrar başlayacaksın tedavine

Canim malesef negatif kan da çıkmadı 😓iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhabalar çok geçmiş olsun, defalarca negatif almış bir insan olarak sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah en yakın zamanda toparlanır tekrar başlarsınız 🙏

Back