- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.789
- 773
AminnnBenim 2. Kan sonucundan tam bir hafta sonra gel dediler önümüzdeki salı gidiyorum bende inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ım amin Rabbim herkesinkini bağışlasın bizimle olsunlar sağlıkla doğsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnBenim 2. Kan sonucundan tam bir hafta sonra gel dediler önümüzdeki salı gidiyorum bende inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ım amin Rabbim herkesinkini bağışlasın bizimle olsunlar sağlıkla doğsunlar
Tmm canım saolKızlar bende araştırıyorum istagrama yaz MFK diye doktor kendi adını vermiş KK da topicte var doğal gebelik taraftarı bı doktor ve çok güzel gebelikler olusuyor
10 gün aralıklarla kese ve kalp atışı için cagiriyorlarHımmm benim Cumartesi günü kaç gelir sonucum bilmiyorum ama haftaya gene cumayı bulur bu durumda.
Ne uyguladı kız doktor kaçırdım benBen gecen cuma kimyasal oldum yarın dondurulmuşlarım için ilk muayeneme gidicem bakalım nasıl ilerlicez doğal transfer yapacak dr um... fiyata gelince sadece 3700 transfer ücreti vereceğim...
Aaaa anlatsana biraz canım ya, ben yarın konuşacaktım doktorumla, önceki görüşmede önermiştim konuşalım bunu demişti.... Ne kadar ücret ödedin bi de pozitifini buna mı bağlıyorsun :)))
Embriyoyu yapıştırma işleminden bahsediliyordu.Ne uyguladı kız doktor kaçırdım ben
Canim ben hamileyin fok sukur darisi basina benim ilk transferim mayis ayinda aceleyle yapildi tutmadi sonra esimle konustuk hic yapmicam dedik kendime strese sokmak istemedim bir mecburiyet gibi hayatima odaklandim aileme arkadaslarima isime cok guzel tatiller yaptim sonra ne zaman kendim hazir hissettim gel yapalim dedim stress cok onemli bir faktör bence dua et bide dua bana cok yardımcı oldu bide meryes suresi okudum hep :) inşallah sende hamile kalırsınİkinci transfer hemen geçiliyor mu peki siizn sonuçlandı mi yarin doktorla görüşmem var hayırlısı olsun ne diyim canim dondurulmuş yumurtam halen var acaba ikinci de fiyatlandirma nasıl oluo
Canım sen kalp atışları dinledin mi10 gün aralıklarla kese ve kalp atışı için cagiriyorlar
ayy hamilesinide dimiii simdii ayy super demekki etkisi var o yapistiricinin ay cok umutlandim.simdi benim 5. olucak bu artik cok yoruldummBenim doktorum uyguladı bana
Meryem süresinin tamamını hergun mu okudun cnm?Canim ben hamileyin fok sukur darisi basina benim ilk transferim mayis ayinda aceleyle yapildi tutmadi sonra esimle konustuk hic yapmicam dedik kendime strese sokmak istemedim bir mecburiyet gibi hayatima odaklandim aileme arkadaslarima isime cok guzel tatiller yaptim sonra ne zaman kendim hazir hissettim gel yapalim dedim stress cok onemli bir faktör bence dua et bide dua bana cok yardımcı oldu bide meryes suresi okudum hep :) inşallah sende hamile kalırsın
Parol kullanabilirsin.. ateşini düşürür.. Endişe etme hiç.. Ateşin düşmezse ılık su ile duş al…Kizlar merhaba kanda pozitif sonucu aldim ama dünden beri atesim var ve halsizlik 37 38 en fazla çok korkuyorum bebege birşey olurmu diye çok yeni çünkü
İli gunde bir bazen bazen uykum kacıyor stres yapıyorum acık dua edip onu okuyorumMeryem süresinin tamamını hergun mu okudun cnm?
Hiç bişey olmaz ben parol al dinlen ama doktora soyle benceKizlar merhaba kanda pozitif sonucu aldim ama dünden beri atesim var ve halsizlik 37 38 en fazla çok korkuyorum bebege birşey olurmu diye çok yeni çünkü
Korkma bişey olmaz tanıdıklarım ilk zaman kovit bile gecirdiKizlar merhaba kanda pozitif sonucu aldim ama dünden beri atesim var ve halsizlik 37 38 en fazla çok korkuyorum bebege birşey olurmu diye çok yeni çünkü
Evet çoğu 7.gün gördü ama pozitif olanlardan kan güne negatif alanda çok okudum ben en iyisi kanda ne olduğunu bilmek ne umutlanmak ne üzülmekPozitif gören arkadaşlar .. İdrar testinde ne zaman gördüler.. Bende 29 ocakta transfer oldum.. 6.günüm.. Herkes 7.gün idrarda pozitif görüyor..
Görenlerin çoğu çift embryo transfer ama tek olanlarda var.. Görüştüğüm arkadaşlaırn hepsi 7.gün gördü.. Bi sormak istedim..
Bugün tekrar beta istedi verdim bekliyirum sonucunu suan çok şükür düştü ama dün baya kötü hissetm hani ates bebegi atarmi vucuttan filan diyeParol kullanabilirsin.. ateşini düşürür.. Endişe etme hiç.. Ateşin düşmezse ılık su ile duş al…
Söyledim gebelik testi ver dedi tekrar verdim zaten bugün verme günümdu 2.kani inslaalh birşey olmazHiç bişey olmaz ben parol al dinlen ama doktora soyle bence
İnşallah çok korkuyorum dün ateslenince baş agrisida oldu covidim belkide test yaptrmadm ama simdi beta verdim inşallah yüksek cikarKorkma bişey olmaz tanıdıklarım ilk zaman kovit bile gecirdi