• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Ben gecen cuma kimyasal oldum yarın dondurulmuşlarım için ilk muayeneme gidicem bakalım nasıl ilerlicez doğal transfer yapacak dr um... fiyata gelince sadece 3700 transfer ücreti vereceğim...

Aaaa anlatsana biraz canım ya, ben yarın konuşacaktım doktorumla, önceki görüşmede önermiştim konuşalım bunu demişti.... Ne kadar ücret ödedin bi de pozitifini buna mı bağlıyorsun :)))
Ne uyguladı kız doktor kaçırdım ben

İkinci transfer hemen geçiliyor mu peki siizn sonuçlandı mi yarin doktorla görüşmem var hayırlısı olsun ne diyim canim🤲 dondurulmuş yumurtam halen var acaba ikinci de fiyatlandirma nasıl oluo
Canim ben hamileyin fok sukur darisi basina benim ilk transferim mayis ayinda aceleyle yapildi tutmadi sonra esimle konustuk hic yapmicam dedik kendime strese sokmak istemedim bir mecburiyet gibi hayatima odaklandim aileme arkadaslarima isime cok guzel tatiller yaptim sonra ne zaman kendim hazir hissettim gel yapalim dedim stress cok onemli bir faktör bence dua et bide dua bana cok yardımcı oldu bide meryes suresi okudum hep :) inşallah sende hamile kalırsın 🤰🙏🙏

Canim ben hamileyin fok sukur darisi basina benim ilk transferim mayis ayinda aceleyle yapildi tutmadi sonra esimle konustuk hic yapmicam dedik kendime strese sokmak istemedim bir mecburiyet gibi hayatima odaklandim aileme arkadaslarima isime cok guzel tatiller yaptim sonra ne zaman kendim hazir hissettim gel yapalim dedim stress cok onemli bir faktör bence dua et bide dua bana cok yardımcı oldu bide meryes suresi okudum hep :) inşallah sende hamile kalırsın 🤰🙏🙏
Meryem süresinin tamamını hergun mu okudun cnm?

Kizlar merhaba kanda pozitif sonucu aldim ama dünden beri atesim var ve halsizlik 37 38 en fazla çok korkuyorum bebege birşey olurmu diye çok yeni çünkü
Parol kullanabilirsin.. ateşini düşürür.. Endişe etme hiç.. Ateşin düşmezse ılık su ile duş al…

Pozitif gören arkadaşlar .. İdrar testinde ne zaman gördüler.. Bende 29 ocakta transfer oldum.. 6.günüm.. Herkes 7.gün idrarda pozitif görüyor..
Görenlerin çoğu çift embryo transfer ama tek olanlarda var.. Görüştüğüm arkadaşlaırn hepsi 7.gün gördü.. Bi sormak istedim..

Pozitif gören arkadaşlar .. İdrar testinde ne zaman gördüler.. Bende 29 ocakta transfer oldum.. 6.günüm.. Herkes 7.gün idrarda pozitif görüyor..
Görenlerin çoğu çift embryo transfer ama tek olanlarda var.. Görüştüğüm arkadaşlaırn hepsi 7.gün gördü.. Bi sormak istedim..
Evet çoğu 7.gün gördü ama pozitif olanlardan kan güne negatif alanda çok okudum ben en iyisi kanda ne olduğunu bilmek ne umutlanmak ne üzülmek

Back